proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 81> |
Korisnik | |
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
joj draga, pa ja previdjeh ovaj novi sat....... znaš koja mi je prva riječ pala na pamet kad sam ga vidjela? prozračan! baš mi je tako vedar, lijep, baš to prozračan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantazija!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Predivno!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
miki ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Imaš prekrasne satove! Jako mi se sviđaju!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A joj Primavera sad sam ostala bez teksta, a to mi se zaista rijetko dogodi. Zadnji puta mi se to dogodilo kada mi je izzy stavila svoj poklon na forum za moj rođendan.
Drago mi je da misliš da sam topla osoba , jer mi je zaista bilo ugodno u vašem društvu jučer... to ćemo svakako morati ponoviti ali uz ono što također jako dobro radiš!!!
![]() ![]() ![]() Veeeeelika pusaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Orca drago mi je da ti se sat sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
draga sat mi je predivan...tako nježan a tako upečatljiv ... motivi, podloga, brojke..sve pogođeno...za mene čista desetka...
|
|
![]() |
|
Anđelka , More, Primavera
![]() Primavera danas ćeš ga i vidjeti i pitati šta te sve interesira.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
još ćeš me zarazit sa satovima! predivan je! ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sve pohvale za sat. Prekrasan je!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hej Piramida drago mi je da ti se i ovaj sat sviđa.
Brojke sam najjednostavnije napisala u Wordu na obični papir, isprintala,izrezala i zalijepila!!!
Nikakva mudrost jel'da?
To je jednostaniji dio posla...
Jer kod ljepljenja tih brojeva na staklo imaš puno više posla, a najbitnije je da izmjeriš jednak razmak od broja do broja, kao i od kraja stranice.....ali isplatilo se malo i pomučiti...
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Vidim ja da ti i satovi idu odlično,ovaj je presavršen,
![]() Daj mi reci kak napraviš te brojke? |
|
![]() |
|
He,he, podloga nije frost nego rižin papir, ali kada ga vidiš u živo danas tek ćeš se oduševiti!!!
Ali da te ne razočaram ima i frosti-ja na njemu, samo što se ne vidi na slici.
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Aaaaaaa, pa ti nisi normalna!!! Šta mi radiš?!?!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moj cvjetni sat...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera hvala ti na komplimentu,ali sam uvjerena da će ti se ovaj sat također svidjeti... |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
eh, baš me utješi, nipošto ne idi u posjet bolesnicima....
![]() na godišnji idem gdje mi muž kaže
![]() znam sigurno gdje neću....
gdje ti ideš?
jelde nas će iris istjerati s ovog foruma, ali šta me briga tvoja je tema pa ću ja samo da odgovaram, hihihi...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |