Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi |
Odgovori | Stranica <1 2223242526 34> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris naravno da nisam, ali idem u nabavku boje ovih dana pa ću probati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam se opet malo igrala salvetama i izradila još dvije čestitke...
sob mi je posebno sladak |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su ti fora čestitke, oiginalne i samo tvoje (godinama sma sakupljala sve čestitke i za blagdane cijeli zid ukrasila njima, nekako mi na taj način blagdani duže traju i svi dragi su više oko mene a tvoje čestitke definitivno bi svrstala u one koje trajno čuvam!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cestitke su predivne!
|
|
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dada, pregledah sve tvoje radove i moram reć izvanredno, svaka pohvala. .
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mogu ti reći da bi mene jako razveselila ovakva čestitka...ne sjećam se zadnjih par godina jesam li dobila 1-2 čestitke...svi samo sms-amo, a tako je lijepo u sandučiću naći pravu čestitkujoš rukom napravljenu specijalno za tebe
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pošalji mi adresu, a ja ću tebi poslati čestitku za Božić! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dogovoreno
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada.. bravo, baš su fora ove tvoje čestitke!!
Kod mene je zatišje, svi su ne nekako otuđili tak da jedva i sms-ovi funkcioniraju!! |
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lela,trisa i dada neznam kako mi se desilo da do sada nisam pohvalila vase radove,razlog nedokuciv.bravo za vas,sve mi je lijepo,samo tako naprijed
|
|
*Lela*
Novo sjeme Pridružen: 07 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 15 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da sam vidjela negdje je netko spomenuo da je upotrijebila i laminat za ukrašavanje. Moram priznat da je i to super ideja, čak možda bolja od keramičke pločice, pošto se ona teško može probušiti a da ostane u komadu. Naravno, jedino ako ju ne misliš lijepiti na zid. Dale ste mi puno ideja, hvala vam puno... Samo tako nastavite
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lela moj muž je probušio dosta pločica i nijedna mu nije pukla
ali za svaki slučaj da ne bi riskirali trud...prvo probušite pločicu pa onda radite salvetnu na njoj
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=leonarda]
na tamnoj podlozi...mislis na grozdje u slici.....posprejam crnim sprejem...pa malo tu i tamo zlatnim i dalje ljepim salvete......to ti je sve, a da onda lak opet u preju.......
Ja bih molila nekog da mi objasni to na tamnoj podlozi zar ispod salvete ne ide bijela akrilana boja ili kakave već.. zar se salvete vide ak se lijpe na tamnu podlogu? Stvarno ne znam pa pitam.. nemojte zamjeriti!! |
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
početnički...
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
spring imaš ovdje objašnjenje:
lollypop jako lijepo
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lollypop, baš mi se sviđaju ovakvi minimalistički radovi
|
|
branka202
Novo sjeme Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage cure, sve vi (da ne nabrajam poimence) koje tako marljivo radite i pokazujete nama voajerima svakodnevno svoje prekrasne radove, evo samo da vas sve od reda pohvalim, super radovi, super ideje, sve bravo pet!
samo nastavite tako, a ja (a vjerujem i jos puuuno drugih) cu vas do daljnjega pratiti pogledom
()
i skupljati ideje za neka buduca vremena (kad vec na zalost ne stignem i sama aktivno sudjelovati... ali bit ce bolje, bit ce bolje...)
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lolly pop,predivan rad!
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo....
lolly....samo naprijed s novim radovima |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da vam se konacno i ja pridruzim. Citam vas vec nekih desetak dana od kad sam naletila na ovaj forum. Uspjela sam preletiti preko svih topica i pogledati hrpu prekrasnih radova. Ja se vec neko vrijeme bavim salvetnom tehnikom i uglavnom sam sam svoj majstor. Prije nekih godinu i pol sam kod prijateljice vidjela neke stvari koje je ona radila u salvetnoj tehnici. Otisla sam do ducana sa opremom, kupila ono najbitnije i dalje nastavila sama. Moram priznati da sam jako puno naucila od vas, citajuci vase upute na ovom forumu. |
|
Odgovori | Stranica <1 2223242526 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |