Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala cure
![]() danas sam se sa novom fuksijom počastila i dobila bromeliju od šefice,ali aparat je doma ostao,a cvijećke idu na brijeg..slikanje preko vikenda ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kad sam došla u tvoj vrt najprije sam se samoj sebi smijala jer sam te u Skradniku glupo pitala: A imaš li ti vrt? Ti si mi skromno rekla: Ma da. A ja tu šetala i šetam, samo te nisam mogla povezati sa ovom temom.
Neću više pogriješiti - sad te znam, sad si moja ... hi, hi, hi ....
Imaš lijepe i zdrave biljke i lijepe vrtiće i predivne komentare!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Hoya,nema glupih pitanja jel tako?
![]() ![]() ![]() ![]() samo me već par puta nasmijalo to da me nitko ne povezuje niti sa tim mojim ćušpajzom niti sa nickom niti sa godinama ![]() ![]() ali ako sam sad u tvom vidokrugu,znam da sam u dobrim rukama hehhe ![]() ![]() i sad pomaži glede alstromerie (jesam dobro napisala?) da znam gdje ću ju smjestiti,a vidla sam da ima prekrasne cvijetove i jel oni korjeni moraju ići na hrpu ili svaki za sebe i kolika naraste? ![]() nemam slika ostao mi fotić u zg,ali jučer je osim fuksače (moj naziv od milja z afuksiju ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma tko bi se usudio dirati jednu kontesu, što ti pričaš. Ja sam Hoyine alstromerije tutunula sve korijenčiće zajedno u Skradniku - jako im se veselim.
Novosti su dakle fuksija i plumbago, ako je bijeli odmah ga zepelcaj, ja ti mogu plavog, kad ti budem slala tritome.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kontessa, Triša ti je već odgovorila za sadnju. Alstroemerie ti se brzo rašire, ali se daju obuzadti. Meni čine nekoliko krugova od cca 1 m i ljeti bude predivan zeleni grm sa cvjetovima. Meni izgleda kao buket.
Obzirom da si tek krenula sa vrtom - prošeći mojim i što god trebaš - slobodno pitaj!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kontesa idemo u Hojin vrt zajedno -sijedaj
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
krasan vrt...svasta bi mogla izdvojiti...stvarno lijepo
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo me u posjeti:)
mene tvoj nick uvek podseti na MKM...zasto?moj ujak pronasao grb njihove porodice(a ja nisam bas sigurna da je to ista porodica)i tako moju mamu cesto zovem 'kontesa':) inace i ja planiram nabaviti sto vise trajnica i naravno nesto zbunasto ![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
A kaj ti non stop nekaj mrmljaš,pa vrt ti je baš super.Radim spisak. |
|
![]() |
|
evo mene sa brijega..kiša,kiša i još malo kiše,a u pauzama čupak drač,pardon, travicu u vrteku ..sreća da će GO uskroko pa će i više vremena za sve biti
![]() žemske drage,hvala što ste malo prošetale vrtekom, slobodno koju travku ispuknete ![]() ![]() Hoya hvala, šećem ja tvoj vrtom odavno i divim se,a već sam pomalo i dio tvog vrteka k sebi seliti i zato velika ![]() Gio, tvoja mama ima grb,ali ja nemam ![]() ![]() Nihoo pa daj uspori malo da ponesem alatke ![]() Susjeda moja draga pa ti spisak radiš već mjesec dana heheh,a onda ti objasnim i za mrmljanje..to ti je genetski ![]() ![]() imam i nekaj slikica ![]() Triškaa nije bijeli (iako pojma nemam u kojim ga sve bojama ima) plavi je kao i tvoj ![]() ![]() i nova fuksija..nema cvijet kao one prije,ali ima poseban list ![]() jadnička clematisa sam već skoro otpisala,ali on je uporan i cvate,a počeo je i listove nove tjerati..možda drugu godinu bude pravi ljepotan ![]() ![]() kadifa i prkos se sami rasijali..njih više i neću saditi u teglice samo na jesen pobacati sjeme kamo hoću i neka rastu (a sigurna sam da tu nije bila kadifa prošle godine) ![]() ![]() trubljicu sam maličku kupila na dolcu i ona fino napreduje samo joj nešto lišće jede..pa sam to pošpricala neopitroidom..vidjet ćemo dalje jer ispod lista nema ničega ![]() lijepi dečki su počeli cvasti,a malički su još ![]() silvekin mak u rasadniku nije mogao dočekati presađivanje i odmah je tu procvao ![]() ![]() i andreina rudbeckia je procvala ![]() ![]() desno je bijeli,a lijevo plavi krumpirko..treba ih urediti,bijeli je puzavi,a plavi bih u stablo..kako ću to napraviti? help ![]() sirotica se malo patila,ali fino napreduje i sad sramežljivo cvate ![]() svaštara..ginko biloba u sredini,a uokolo duhan i dature..duhan čeka da mu mjesto napravim ![]() malo kućnih cvijećki..gornji red je forumaški, prva s lijevo je zagorkina begonija,pa nešto iz skradnika što je bilo na ponudi i hoyina hoya ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
lijepe su ti biljčice, a za apteniu ne brini, ona će sad procvasti kako treba....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
osim trave u vrteku raste još ponešto
![]() paradajze smo prorijedili i sad ih ima na više mjesta posađenih..samo da ne dođu beštije od bolesti ![]() krastavci rastu ko šašavi..ovakva penjalica nije dobra,ali sad je kasno za mijenjati ju ![]() ciklica je uskoro za branje i spremanje za zimu,a mislim da ću ju opet i posijati ![]() od barem 30 flanci paprike (dvije vrste) ostalo je par,a iza su silvekini koktel paradajzeki ![]() ![]() vlasac cvate ![]() kako sam čeprkala po cikli tako sam ponijela one silvekine kovertice sa sjemenkama u kojima su bile tikve,ali kiša je počela i ja sam brže bolje zbrisala,a sjemenke ostale na gredici..kako je kiša stalno padala tako se papir razmočio i imala sam kaj vidjeti ![]() ![]() ![]() pola salate je u cijet otišlo tako da su se susjedine kokice veselile,ali pola je pobrano.. jučer je bilo vijećanje na vrtu sa susjedama...jel ovo smokva ili nije i otkud ona tu???? ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kontesaa, ono je prava pravcata smokva.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kontesa, plumbago ti je predivan, baš je zgodna ona pelnjalica za pomidore, morat ću i ja tako.
Smokva ha - a da je sadiš ne bi se primila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
znači ipak je smokva..onda su sad dvije u dvorištu
![]() Triška to ti je sa špagicom i dva kolca nekaj napravljeno ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Povrće i cvijeće - baš lijepo
Plumbago prekrasan, ja sam jučer zabola par grančica - tko zna, možda uspije
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Napokon zalutala i ja malo do tebe.
Vidim u vrtu kod paradajza i krastavaca ravnije redove... ![]() ![]() Plumbago ti predivan i moj je počeo cvjetati! A jesi li se ti odlučila kud ćeš prvo, jeli do hoye ili horti? Ili te i shasha čeka još uvijek. Kad sam ja na redu sa kavicom? |
|
![]() |
|
pa kam si nestala,a ja radim planove da na GO krećem na turneju..prva stanica je Samobooor (GO počinje drugi tjedan)
![]() ![]() ali dolazim sa vaser vagom sam da znaš ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sve je super, naravno plumbago prednjači, a tek vrt
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |