Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 69> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smrcko fala na objašnjenju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cuj cvijece ti je prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ajd Vanja na sunce link za adresu di se nalaze ovi smajlići.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Joooj kak ja dugo tu nisam bila!!!!
![]() Znaš ti koliko sam stranica prolistala!!?I sad sam zaboravila kaj sam na početku vidjela...morat ću ponoviti gradivo.
Sve u svemu,cvijeće je prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hvala ti što me tješiš, ali ove godine sam totalno nezadovoljna izgledom moje terase!!!
Ovo loše vrijeme mi je upropastilo puno cvijeća i donijelo razne nametnike tako da se ove godine više borim nego prošle...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo se ti bori, iako ti je sve super, ali tvrdoglava bikica nije zadovoljna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Samo ti kukaj da ti cvjeće nevalja, dođi na moj teren pa će ti biti odmah lakše.
![]() Sjetila sam se da imaš vrt u hladovini pa ti evo neke teme što ide u hlad. <>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=387&PN=1 <>http://209.85.129.132/search?q=cache:F8i6MY9Or6cJ:arhiv.slobodnadalmacija.hr/inc/print.asp%3Furl%3D/20050112/vrt01.asp+trajnice+za+sjenu&cd=7&hl=hr&ct=clnk&gl=hr&lr=lang_hr |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša poslije ću staviti slike da vidiš o čemu pričam...
![]() Smrcko, ti si pravi "drug"
![]() Vidim da si se potrudila...ja sam već posadila hostu, mislim šimšir i još neku trajnicu koju ima i iris. Moram je pitati kako se zove. Ali kako je ovo prva godina, to je bilo samo "ispitivanje terena", kako bih znala za drugu godinu.
U svakom slučaju hvala ti za trud!!!
![]() |
|
![]() |
|
I mene zanimaju takve stvari, imat ću s jednu stranu kuće pola dana hladovine. Bolje je poštovati potrebe biljaka, nego mučiti i sebe i njih. Povrtnjak će ići u sunčanu , a u hlad cvijeće.
Opet si nestala ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma tu sam!!!
![]() |
|
![]() |
|
Budući da sam obećala slike moga "morskog " vrta, red je da ispunim to obećanje...
![]() Ovaj kaktus je od naše Manči. Super se primio od prošle godine, čak su ga malo kod košenja trave i skratili... A kraj njega niče novi oleander...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Ova dva cvijeta su iz suhozida Starigrada-Paklenice
|
|
![]() |
|
Ovo cvijeće je sa plaže...
Jako mirisno, ali ne znam imena...
![]() |
|
![]() |
|
A ova dva sam ponijela iz Zagreba...
![]() gazanija
![]() plavi zvončić
Tako sam nestrpljiva vidjeti kako to sve sada izgleda kada se razraslo!!!
|
|
![]() |
|
I šlag na kraju...
lavanda
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bolje bi ti kaktusi bili da su pored mene a tebi sve ostalo .....može i taj ošišani
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Ja uskoro idem na more, pa ću ga popoloviti, malo tebi i malo meni.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Počela s terasom a sad već vrtovi....
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo draga, vrlo uspješno, biti će to krasan "morski vrt"
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
počelo je počelo, ma šta počelo već to super izgleda
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |