Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 32> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo si sve uredila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A tko nebi uživao u tako lijepom kraju i dvorištu! Lijepo ste dotjerali! |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Sve mi se svidja, puna si ideja
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svima hvala.
Lora netko prije spavanja preispituje latinske nazive biljaka, netko broji ovce, a ja smišljam koju bih još biljku voljela imati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Triša
![]() ![]() Ovdje zbilja imaš o čemu razmišljati ali i puno za raditi. No rezultat je prekrasan i cvijeće i "povrće".
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
---------E ovo si samo ti mogla reći ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Niho, vjerujem da i ti prije spavanja smišljaš kako ćeš rasporediti biljke, a malo i ako ćeš doći k meni - čekamo da astibe procvjetaju - valjda hoće.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
uživancija draga Triška
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
prekrasno...pravi odmor za dušu..
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Kiša pada pa sam doma i nisam vani, pa sam malo sjela za komp, ranije nego obično....Pregledavam vrtove, krećem od Skradnika....Lijepo si sredila tvoj mali raj.....Cvijeće je već krenulo, tulipani su super....Jezerce i mostić su jako lijepi , još samo neki vodeni cvijetić.....Lijepo si poslagala voz i kariolu na travnjak....Skoro sam zaboravila spomenuti crne najlone koje štite povrće, baš je dobro, a mislim da će biti i korisno....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Evo me i u tvom vrtu. Prvi put ti se javljam, ali ovo nije moja prva šetnja tvojim vrtom. Prekrasno, zanimljivo, domišljato. Gledajući one vrtne eksponate samo sam čekala da se odnekud u narodnoj nošnji pojave oni koji su ih nekada koristili. Kako je lijepo imati u svom vrtu i dio prošlosti!
Jezerce je pravo, morat ću ga pokazati MM-u- Jeste li ogradu sami radili? |
|
![]() |
|
Drago mi je da ste malo prošetale mojom vikendicom, je pravi je odmor za dušu, ali i za tjelo, jer ja i ono što tamo radimo, a stalno nešto radimo zovem odmaranjem - ima se vremena za sve.
Lucy drago mi je da si došla k meni i dobro došla na forum.
Sve što vidiš: vikendica od temelja do krova, stolovi za terasu, djelomično i stolice, pa tako i ograda sve je djelo mm, uz (bez lažne skromnosti) moju veliku pomoć (fizičku i psihičku), sve radimo zajedno i uživamo u tome.
Jedino se on ne dira u cvijeće niti u vrt, tu sam ja gazda
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
----ma da znaš ii ima i toga --ajde fala Bogu kad malo skrećem misli na raspored cvijeća ------a po svoje Astibe dolazim pa makar na dan - ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Koje astibe, o čemu ti pričaš
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Svaka čast Triša tebi i tvom mužu!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da sam blize pa da ti donesem ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
opet ja,tek sad vidjela nove slike....nisam ni sumnjala da ce te provesti radno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gio djelimično sam imala i prethodnih godina foliju i bila jako zadovoljna, jer nemam kada pljeviti korov, pa sam zato ove godine odlučila staviti preko cjelog vrta.
Vidjet ćemo kako će biljke napredovati, pa zašto nebi probala. Foliju 15 duljine i 4 širine, to je oko 10 kg platila sam 20 eura, nije tako strašno ako bude uspješno.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Samo da se javim da mi ne zaboraviš one biljke kupiti
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |