Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 237238239240241 272> |
Korisnik | |
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Znači kod tebe više biljke ne skaču same u kolica .
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
lilie, ja kažem da sam karakter, ali to je silom prilika. Uglavnom, dobro mi je došla ta situacija sa se malo zbrojim.
Skaču biljke, skaču, ali ih ja guram natrag
![]() ![]() ![]() Pa evo, trenutno sam prezadovolja ovim buketićem koji mi ti pružaš.
Ha, što je skromnost
![]() ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista imaš puno lijepog cvijeća! Ove godine sam kupila scaevole (po uzoru na tebe) baš me zanima kako će se ponijeti kod mene!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
prekrasno, campule tritome ljiljan već u cvatu,clematis...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Već danima šetam po tvom dvorištu, al traga ne ostavljam. Jednostavno ne znam više što bi rekla, pa samo šutim, gledam i uživam. Samo da znaš da sam stalno kod tebe.
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Hoya mislim da je biljka kojoj ne znaš ime - čičak. Ljekovita je biljka, njeguje kožu, jača kosu (za ovo se koristi uglavnom čičkovo ulje, ali i čaj dobiven iz korijena) čičkov čaj je odličan i za čišćenje krvi i otrova iz organizma...
a cvijet mu je zbilja lijep, pogledaj ga
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya tu sam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Neću ponavljati sliku sukulenta, ali on mi je najljepši (nije da neću nego neznam ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo i ja sam ga opet promatrala i zaista je prekrasan.
Gdje si to kupila ? U nekom bau ili ..?
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
I ja se pridružujem sa lijepim riječima hvale za tako lijepo cvjeće,sve je prekrasno i uredno.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E sad mi budeš dala čička za čičkovo ulje, da popravimo ovu moju slamicu od kose
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
draga moja prošetala sam tvojim vrtom predivno je i cvijetno...još samo da nam procvijetaju adeniumi, a nadam se da hoće ovo ljeto
![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Šetnja vašim vrtom odmara i dušu i tijelo
![]() ![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bergenija, možda nisi pročitala pa da ti kažem: scaevolu znaju prodavati (naročito Ures) u malim pitarima, a sama biljka bude u platnenom tuljku skrivenom u zemlji. Pazi da ti se, kao i meni lani, ne desi da se žile ne mogu razvijati u njemu. Bile su mi toliko loše da sam zamalo odustala od njih, a ove godine imam iz rasadnika kraj Pazina i ponovo sam oduševljena. Oni maknu "tuljak".
Bigmama, Anastazija da ni riječ ne napišemo - već osjetimo da su drage osobe tu negdje
![]() Proljeće - sve ti je na PP
Smrcko, ti uvijek imaš dobar friz, ali ako baš treba jačati kosu nešto ćemo "smućkati"
![]() Bromi, neznaš koliko ste mi ti i rain osmjeha izmamile sa onim sjemenčicama adeniuma. Danas je pljuštalo, vjetar je nekoliko minuta brijao, a ja sam jurila samo njih spašavati. A još da procvatu ...
Misty - svako jutro te čekam
![]() Blue sky, Silvestra, ovcica - hvala vam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Misliš da bi trebalo skidati one papirnate tuljke sa sadnica cvijeća ?
![]() Ruselija kao i moja lista ja čekam svakodneno cvijet
![]() Brusnica moja ovogodišnja - ni makac
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anči, lani mi je ta vrećica ostala, nije se raspala, a žile su se gurale toliko da između njih nije ostalo ni trunke zemlje. I cvijet mi je bio upola lošiji nego svih godina do sada. Niti jedna žilica nije bila izvan tog platna, a ono je zaista maleno za toliku biljku.
Moje brusnicce bujaju. Presadila sam u kiselu zemlju za rododendrone, pitar stavila na jako sunce. I godi im.
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A i na neke nove slikice bismo te već mogle nagovoriti.. Sada, kad vas je kiša osvježila, sigurno je vrtek sretan kao i svi stanovnici istog!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Hoya i ja sam to sve napravila s mojom brusnicom ,dodala joj borove iglice ,zaljevam socom od kave ,a ona ni da bi
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
R.Saro jednu dihondru sam unjela u kuću. Držala se jedno vrijeme i crkla. A ona koju sam smotala u krug unutar vaze i spremila u hladnu i ne baš svjetlu konobu, zaljevala malo jednom u mjesec dana nije izgledala baš bajno, ali čim je iznešena na sunce na svakom mjestu gdje je dodirivala zemlju pustila je žile i kasnije mlade izdanke.
Evo je nakon iznošenja na sunce (početkom proljeća):
![]() Anaida, polako - bit će
![]() anči, ajmo onda biti strpljive
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 237238239240241 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |