Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 237238239240241 272>
Korisnik
Poruka
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 21:29
smile57   Predivno cvijeće.

Znači kod tebe više biljke ne skaču same u kolica . Wink  smile73
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 21:35
lilie, ja kažem da sam karakter, ali to je silom prilika. Uglavnom, dobro mi je došla ta situacija sa se malo zbrojim.
Skaču biljke, skaču, ali ih ja guram natrag LOLLOLLOL.

Pa evo, trenutno sam prezadovolja ovim buketićem koji mi ti pružaš.

Ha, što je skromnost LOLLOL
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 22:27
Zaista imaš puno lijepog cvijeća! Ove godine sam kupila scaevole (po uzoru na tebe) baš me zanima kako će se ponijeti kod mene!
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2011 u 22:36
prekrasno, campule tritome ljiljan već u cvatu,clematis...
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 07:31
Već danima šetam po tvom dvorištu, al traga ne ostavljam. Jednostavno ne znam više što bi rekla, pa samo šutim, gledam i uživam. Samo da znaš da sam stalno kod tebe. smile78
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 08:16
Hoya mislim da je biljka kojoj ne znaš ime - čičak. Ljekovita je biljka, njeguje kožu, jača kosu (za ovo se koristi uglavnom čičkovo ulje, ali i čaj dobiven iz korijena) čičkov čaj je odličan i za čišćenje krvi i otrova iz organizma...
a cvijet mu je zbilja lijep, pogledaj ga Wink

Time is something you can never get back..
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 09:53
Hoya  tu sam  Smile. I meni je onaj sukulent pre, pre, prekarasan!!! Ma sve mi je kod tebe lijepo, ali eto, ovaj puta izdvajam njega. Smile
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2011 u 12:02

Neću ponavljati sliku sukulenta, ali on mi je najljepši (nije da neću nego neznam LOL).
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 12:48
Evo i ja sam ga opet promatrala i zaista je prekrasan.
Gdje si to kupila ? U nekom bau ili ..?
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 13:12
I ja se pridružujem sa lijepim riječima hvale za tako lijepo cvjeće,sve je prekrasno i uredno.smile55
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 21:54
E sad mi budeš dala čička za čičkovo ulje, da popravimo ovu moju slamicu od kosesmilie_girl_104.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 07:15
draga moja prošetala sam  tvojim vrtom predivno je i cvijetno...još samo da nam procvijetaju adeniumi, a nadam se da hoće ovo ljeto smile57
Na vrh
ovcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 543
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ovcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 17:39
Šetnja vašim vrtom odmara i dušu i tijelo Kampanule
Život je more...
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 18:02
Bergenija, možda nisi pročitala pa da ti kažem: scaevolu znaju prodavati (naročito Ures) u malim pitarima, a sama biljka bude u platnenom tuljku skrivenom u zemlji. Pazi da ti se, kao i meni lani, ne desi da se žile ne mogu razvijati u njemu. Bile su mi toliko loše da sam zamalo odustala od njih, a ove godine imam iz rasadnika kraj Pazina i ponovo sam oduševljena. Oni maknu "tuljak".

Bigmama, Anastazija da ni riječ ne napišemo - već osjetimo da su drage osobe tu negdje Wink

Proljeće - sve ti je na PP

Smrcko, ti uvijek imaš dobar friz, ali ako baš treba jačati kosu nešto ćemo "smućkati" LOL

Bromi, neznaš koliko ste mi ti i rain osmjeha izmamile sa onim sjemenčicama adeniuma. Danas je pljuštalo, vjetar je nekoliko minuta brijao, a ja sam jurila samo njih spašavati. A još da procvatu ...

Misty - svako jutro te čekam Wink
Blue sky, Silvestra, ovcica - hvala vam smile78

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 21:53
Misliš da bi trebalo skidati one papirnate tuljke sa sadnica cvijeća ?  Stern%20Smile

Ruselija kao i moja lista ja čekam svakodneno cvijet Tongue.

Brusnica moja ovogodišnja - ni makac Unhappy

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 07:20
Anči, lani mi je ta vrećica ostala, nije se raspala, a žile su se gurale toliko da između njih nije ostalo ni trunke zemlje. I cvijet mi je bio upola lošiji nego svih godina do sada. Niti jedna žilica nije bila izvan tog platna, a ono je zaista maleno za toliku biljku.
Moje brusnicce bujaju. Presadila sam u kiselu zemlju za rododendrone, pitar stavila na jako sunce. I godi im. 
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 10:04
draga moja, iako je sve cvijeće, kako kažeš, prošlogodišnje, nema razloga da se ne uživa u njemu jer je sve prelijepo, da ne ponavljam sve ono što su cure do sada napisaleSmile...voljela bih saznati kako si zimus čuvala dihondru da sada ima tako krasan oblikSmile?
pusa
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 10:24
A i na neke nove slikice bismo te već mogle nagovoriti.. Sada, kad vas je kiša osvježila, sigurno je vrtek sretan kao i svi stanovnici istog!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 11:02
Hoya i ja sam to sve napravila s mojom brusnicom ,dodala joj borove iglice ,zaljevam socom od kave ,a ona ni da bi Confused .
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 17:18
R.Saro jednu dihondru sam unjela u kuću. Držala se jedno vrijeme i crkla. A ona koju sam smotala u krug unutar vaze i spremila u hladnu i ne baš svjetlu konobu, zaljevala malo jednom u mjesec dana nije izgledala baš bajno, ali čim je iznešena na sunce na svakom mjestu gdje je dodirivala zemlju pustila je žile i kasnije mlade izdanke.
Evo je nakon iznošenja na sunce (početkom proljeća):

Anaida, polako - bit će Wink

anči, ajmo onda biti strpljive Smile. Možda se tek privikava.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 237238239240241 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.