Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 237238239240241 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 12:53
Hvala ti na krasnim slikama Tongue , ovako bar uživam gledajući kad već nemogu biti tamo Cry !
smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 17:28
Predivno šarenilo kod tebe.očaravajuće
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 18:53
uživala sam u aleji bugenv.,a kamene kućesmile177
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 18:56
Sva sreća da imamo tebe da nam poslikaš svoj lijepi Brač.Aleja bugenvilea je prekrasna a i sve drugoClap
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 19:03
prelijepe slike si nam pokazala, onaj bodljikavi žbun je drača, oskoruša me vraća u djetinstvo, ma sve ti je lijepo!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 19:05

Prekrasna Aleja bugenvilija, ali prekrasne su i tvoje lantane, ostići a grčki oleandar je poseban!!

Prekrasna šetnjica kod tebe, kao da je ljeto, uživala sam!!!!

Pozz od Freesmile66!!!!   kod nas zahladnilo a ti ko u raju!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 19:39
Lantana, predivne slikice- kako god okreneš ti si moja cvjetna kraljica.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 19:56
Morat ćeš ti više puta doma s posla pješke da nam  poslikaš još malo prekrasnog Bračkog bilja
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2010 u 22:35
Bože koliko sam puta ušla i neznam šta da komentarišem. Uvijek sam oduševljena nenormalno -od bugice pa nadalje ali brate agava kad si je slikala imam osijećaj da si je meni namijenila --bože pa za nepovijerovati svaka čast -Kraljica foruma bila i ostala smile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 16:03
ružmarin cvate ,a i toliko toga, mogu samo zamislit kako kod vas sve miriši, a kablovi posvuda..trebaš jednu vruću liniju uspostavit s niho, i odmah žičaru do Bihaća   
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 20:27
neopisivi je užitak promatrati ovu savršenu ljepotu!
lijepi pozdrav
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 20:58
Hvala ti draga Lantana na krasnim slikama. Kod tebe se uvijek mogu omoriti gledajuć prekrasne pejsaže, cvijeće, kamen, more...
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 21:58
Hvala vam svima. U prirodi uvijek ima krasnih motiva za slikanje, a ja volim slikati kad imam vremena LOL.
Danas je Sv. Luka, ima ona izreka "Sv. Luka u jarbole lupa" i mogu vam reči da stvarno lupa, sinoć veliko nevrijeme, gromovi, pljusak, a danas orkanska bura, lupa Sv Luka na veliko.

Sad sam vidjela da sam napisala 5000 postova, a za ovaj 5001 slika zalaska sunca, izgleda kao da nebo gori

i bugenvilia koja prkosi i buri i kiši

život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 22:06
Ti gromovi su valjda bili počasna paljba za 5000 poruka LOL
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 22:07
smile141svaka čast draga moja...kao i uvijek prepreljepo smile79
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 23:05
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Hvala vam svima. U prirodi uvijek ima krasnih motiva za slikanje, a ja volim slikati kad imam vremena LOL.
Danas je Sv. Luka, ima ona izreka "Sv. Luka u jarbole lupa" i mogu vam reči da stvarno lupa, sinoć veliko nevrijeme, gromovi, pljusak, a danas orkanska bura, lupa Sv Luka na veliko.

Sad sam vidjela da sam napisala 5000 postova, a za ovaj 5001 slika zalaska sunca, izgleda kao da nebo gori

i bugenvilia koja prkosi i buri i kiši

Naša carice, čestitke na 5 000 postova, još toliko po toliko a slikica tri puta toliko!!!

A ove slike kojima mi ubijaš oči su FANTASTIČNE!!!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2010 u 23:12
 Zalazak je predivan kao i sve ostalo, naravno!  Hug
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 08:17
Tvoje slike su uvijek posebne ! Čestitke za 5000 Clap.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 08:37
Lipe slikeThumbs%20UpI  tebi oko "zapne"na puno detalja,ne samo u svom vrtu,nego gdje se god nalazišClapOskorušu nisam duuuuugo vidila,a i mene vraća u djetinjstvoThumbs%20UpČestitam na 5000-om komentarusmile75
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 09:08
obožavam zalaske suncaTongue, slika ti je predivna! ma kao i uvijek da se ne ponavljam! p oz z z zsmile113
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 237238239240241 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.