Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 237238239240241 370> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti na krasnim slikama
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Predivno šarenilo kod tebe.očaravajuće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
uživala sam u aleji bugenv.,a kamene kuće
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sva sreća da imamo tebe da nam poslikaš svoj lijepi Brač.Aleja bugenvilea je prekrasna a i sve drugo
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepe slike si nam pokazala, onaj bodljikavi žbun je drača, oskoruša me vraća u djetinstvo, ma sve ti je lijepo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasna Aleja bugenvilija, ali prekrasne su i tvoje lantane, ostići a grčki oleandar je poseban!! Prekrasna šetnjica kod tebe, kao da je ljeto, uživala sam!!!! Pozz od Free ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana, predivne slikice- kako god okreneš ti si moja cvjetna kraljica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Morat ćeš ti više puta doma s posla pješke da nam poslikaš još malo prekrasnog Bračkog bilja
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože koliko sam puta ušla i neznam šta da komentarišem. Uvijek sam oduševljena nenormalno -od bugice pa nadalje ali brate agava kad si je slikala imam osijećaj da si je meni namijenila --bože pa za nepovijerovati svaka čast -Kraljica foruma bila i ostala
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ružmarin cvate
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Hvala ti draga Lantana na krasnim slikama. Kod tebe se uvijek mogu omoriti gledajuć prekrasne pejsaže, cvijeće, kamen, more...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam svima. U prirodi uvijek ima krasnih motiva za slikanje, a ja volim slikati kad imam vremena
![]() Danas je Sv. Luka, ima ona izreka "Sv. Luka u jarbole lupa" i mogu vam reči da stvarno lupa, sinoć veliko nevrijeme, gromovi, pljusak, a danas orkanska bura, lupa Sv Luka na veliko. Sad sam vidjela da sam napisala 5000 postova, a za ovaj 5001 slika zalaska sunca, izgleda kao da nebo gori ![]() i bugenvilia koja prkosi i buri i kiši ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ti gromovi su valjda bili počasna paljba za 5000 poruka
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Naša carice, čestitke na 5 000 postova, još toliko po toliko a slikica tri puta toliko!!! A ove slike kojima mi ubijaš oči su FANTASTIČNE!!!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Zalazak je predivan kao i sve ostalo, naravno!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Tvoje slike su uvijek posebne ! Čestitke za 5000
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipe slike
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
obožavam zalaske sunca
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 237238239240241 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |