Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 235236237238239 243> |
Korisnik | |
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo vilo2, to je sedum spath. "Cape blanco", ... evo i žuti cvjetići se naziru, a i čitam da cvjetaju u proljeće. Hvala ti !
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
možda djevojačko oko
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
enrikova nona - puno hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
N8Tomo ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2016 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 5 |
Pozdrav, nisam bas poznavatelj biljaka pa me zanima kako se zove ova biljka:
![]() Hvala |
|
![]() |
|
N8Tomo ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2016 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 5 |
Ako sam dobro skuzio, nakon guglanja, ovo je Clematis.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Da, to je clematis. Ima ih puno različitih boja..... meni su prelijepi......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Naručila sam iz Kine sjeme nekih sukulenata (bilo je bez poštarine
![]() ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Enrikova nona, to je Limnanthes douglasii.....
|
|
|
|
![]() |
|
milica7 hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Ne znam naziv ove lončanice
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
To je Asclepias syriaca..tzv. cvijet papiga ....
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Sanja, hvala na pomoći.....
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Koliko vidim na slikama ovaj grmić ima dosta velike pupoljke na vrhu stabljike dok caryopteris ima sitne cvjetiće u pazušcima listova, a ne samo na vrhu stabljike.
Strpi se još malo dok procvjeta, možda ćemo onda biti pametniji.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cylo ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 9 |
1. Prva
http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=04430698870198119773.jpg&file_imgur=Hnooah0.jpg - ![]() 2. Druga ima jako lijep miris sličan jasminu. http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=60844499045278573326.jpg&file_imgur=QxFzeMU.jpg - ![]() 3. Treća http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=81499183080693973189.jpg&file_imgur=2xO5oqf.jpg -
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 235236237238239 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |