Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 233234235236237 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
Ja se veselim i dužim danima, volim se rano ustati kad su dani dugi. Volim se ustati čim izađe sunce.....Kad se krene u vrt, onda ništa ne boli i ne škripe kosti, kao po zimi.....
|
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sve mi se čini da bumo u vrtu trebale rasvjetu ko na nogometnom igralištu. Nema nam spavanja kad krenu proljetni radovi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Puj, puj, puj.... treba tri puta , jel tako ... Ovo je za moje spominjanje ponovnog snijega.....Neka samo što prije ode i ne povrati se .... Jedva čekam pravo proljeće jer u mome dvorištu i vrtu ima još dosta snijega...Ne vidi se još zemlja ni trava a i biljke su još pokrivene snijegom....U kući me neke biljke vesele ( hibiskusi ) bit će opet cvijetića...
Drage moje, hvala vam na posjeti. Ptičice pojele, sutra im dajem nove kuglice da ne gladuju. Lijepo ih je vidjeti da dolaze...Promatram iz prikrajka da se ne razbježe.... |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() razveselio te hibiskus,a tvoje ptičice site!
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ne izazivaj vraga i ne spominji snijeg. Danas ie bio krasan dan. Šteta što sam radila pa nisam baš uživala u suncu.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Danas je sunčano, konačno temperatura iznad 0 i snijeg se topi. Dobro će biti ako ne dođe novi snijeg ?????
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ja mislim da cemo mi svi zapoceti 10 stvari od jednom kad dodje proljece i da nam cijeli dan nece biti dosta i da cemo jedva docekati svaki iduci kako bi sve stavili na svoje mjesto !
![]() |
|
![]() |
|
Gute Fee, zapravo već mi je dosta zime i jedva čekam da ode snijeg pa da se počne nešto raditi vani. Sada po nešto radim u kući ali tek, vani u dvorištu i vrtu je ono pravo.....
|
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Vrijedne vrijedne rucice imas ! Vidi se !
![]() |
|
![]() |
|
Bebolina,
![]() Moj 3000-ti post ! |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Nema na čemu
![]() ![]() Kad ga prikratiš, sve grančice zapelcaj. Može u pjeskovitu zemlju ili u vodu s komadom drvenog ugljena
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebolina, hvala na savjetu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Prekrasan cvijet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sve više ptičica dolazi "na doručak". Malo sam ih promatrala. Dok jedne jedu, jedna samo sjedi na drugoj grani, kao da stražari da ne dođe neka opasnost. Onda ona koja je već jela ode na drugu granu , malo višu od ove gdje je hrana a ova koja je tamo samo sjedila dođe jesti.Baš se veselim što su pronašle hranu koju sam stavila.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Forzicija,drago mi je što si pored toliko prelijepih vrtova malo zavirila i među moje biljčice. Volim cvijeće i svega posijem i natrpam pa samo imam muke kad ih treba sve smjestiti, ne znam kako će i ovu zimu progurati. Da južni vrt nam je u Ulcinju, tamo smo počeli jesenas malo uređivati okolinu da nije samo trava, sada ima malo i drveća.Pas nije naš već od moje jetrve i djevera ali svi ga volimo pa je tako došao i na moje stranice.
Puno ti hvala na tvojim razmišljanjima i dođi opet kad budeš imala vremena. Pozdrav! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Pozdrav draga.....uffff odakle da počnem......sa uživanjem sam pregledala svih 77 stranica....kad sam na početku vidjela tvoje forzicije u vrtu odmah sam se zaljubila i jednostavno sam morala krenuti dalje sa pregledavanjem ovog veličanstvenog cvjetnog raja.....pa onda ljubičice,pa tulipani,povrće u vrtu,voće....hoste,hibiskusi.....ljetno cvijeće koje me oduševilo....pa dođoh i do mora...ja bi rekla da je Ulcinj ako se ne varam....pa jesenski ugođaj...kolači,čaj,kafa.....zimske slike tvog vrta....ROKO tj. ROKICA.....pa psić preslatki....ufffff bojim se da ću te udavit sa nabrajanjem ali jednostavno ne mogu da ne nabrojim šta me sve oduševilo....tebe treba zvati pčelica-Milica jer si zaista vrijedna kao pčelica...ma svaka čast i sa uživanjem ću redovito dolaziti u tvoj vrt da odmaram hehehe veliki pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara,pozdrav i tebi i hvala na posjeti. Naš južni vrt je još na početku a i nismo puno tamo pa nije još sve napravljeno kako smo zamislili. Nadam se da će po malo doći sve na svoje mjesto.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 233234235236237 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |