Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 233234235236237 243> |
Korisnik | |
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno Triša,samo pohvale za tebe i tvoj vrt, kako baka kaže, vrijedna si ko mravak
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako su i obećali temperatura se naglo spustila, pa termometar na mom balkonu pokazuje +9, a u dvorištu hrpice snijega, tuče ili čega već, ali pod prstima je pravi pravcati snijeg.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mihaela
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači kod tebe već zimski ugođaj
|
|
klasa optimista
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledala sam slike a i uživo prošetala tvojim vrtom prije par dana. Dragi moji, kod Triše je vrt tako uredan da je za svaku pohvalu. A što se tiče zimskog ugođaja - neću komentirati jer naravno da je kod mene malo bjelije. |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek nešto novo u tvom vrtu, a solanum jasminodes je ogroman i prekrasan.
|
|
život je more
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad god se poželim opustiti i uživati u ljepoti koju samo cvijeće može priuštiti svratim ovdje. Tu ima najviše različitih ugođaja na forumu. Bravo
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, kod tebe je uvijek veselo u dvorištu, mali šareni cvjetni raj (s prevladavajućom plavom bojom) i zato uvijek rado dođem k tebi u posjetu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Triša,
Stvarno novosti u tvom vrtu.
Neda se tvoje cvijeće,žilavo,ponosno,rascvijetano(kao da tebe opisujem),
mali šareni raj,Anaida je u pravu.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ja dosla napuniti baterije,osuncati se,a ono brrrr...da ti sto prije zasija sunce
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vratila se Nevera s neverom.
Smirit će te ova ružnija vremena, pa ćeš malo više biti doma, a mi ćemo napokon uživati u slikama. |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se baš dopadaju ovi mali vrtići,svaki za sebe ograđen, a prekrasna cijelina!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje, baš sam radosna što ste mi bile u dvorištu dok ja lutam okolo, danas bundevijada, sutra tko zna gdje - kaže moj 13 g unuk: "Nona ti stalno negdje glavinjaš", a nisi baš tako mlada.
Drske li konstatacije: naravno da sam mlada
|
|
RIJEKA
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došla sam ti malo uživati u vrtu, ali tako si me nasmijala sa ovim svojim komentarom. Takve smo ti mi bikice...moj pokojni tata je meni znao reći: ti da imaš lojtre do mjeseca i tamo bi se popela da vidiš kako je....
Inače, sam došla kod tebe uživati u zrakama sunca, ali me dočekao snijeg... |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće, pa ti si dah proljeća u mom dvorištu, dođi što prije!
|
|
RIJEKA
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja došla malo pokunjeno i posramljeno prošetat tvojim dvorište, jer me dugo nije bilo, a kad ono... slika ni nije bilo već dugo. Sad mi je malo lakše.
Al kako stalno glavinjaš okolo, nisi ni imala kad slikati. Dobro su već i drugi primijetili, ni ne vidi se na cvijeću da si bila odsutna. Sve je tip-top, lijepo, zdravo, rascvjetano. Šaljem ti pusu iz ove ledare i nadam se da se uskoro opet vidimo. |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bigi, ma naravno da se vidimo, volim kad proletišš mojim dvorištem ovdje, no stvarno slijedeći put kad si u Rijeci moraš doći vidjeti kako je to smješno malo dvorište!
|
|
RIJEKA
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ja svaki put kad sam u Rijeci namjeravam vidjeti tvoje dvorište uživo, al nikako da se "nađemo" i to ostvarimo.
Al sljedeći put kad dođem, nema šansi da to propustim! |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slike iz tvog dvorišta su mi predivne, sviđa mi se raznolikost gredica inače moja simpatija je rozasta anemona
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uvijek me iznenađuješ koju količinu raznolikog bilja uspiješ tu staviti ..nevjerovatno i još sve uredno cvate..a za snjeg bi mislila da si stavila iz frizera da taj dan Oleg nije se doskijao k meni ...grozno vi gore stvarno imate već pravu zimu ,kod mene se turisti nedaju jutros se u uvali koja je inače plitka do gležnja uredno nijh petoro kupaju ..pusa s murtera
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam se s užitkom šetala tvojim vrtom! Jasmin me oborio s nogu, ali i ova anemona, nisam nikada vidjela tako visoku, prelijepa je!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Odgovori | Stranica <1 233234235236237 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |