Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 232233234235236 312> |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božur, još da napomenem, skoro sve biljke u mome vrtu su trajnice, ili se same zasijavaju ili prežive zimu pa u proljeće opet narastu.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam pogledala da li ima kakvih novosti kod tebe. Hibiskus manihot ima krasan cvijet, ali mi se crveni čupavac jako sviđa. Bijela hortenzija je prava raskoš cvijetova, paše joj vlaga koje ove godine ima na preteg. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je ova tvoja princeza , kako ju ti zoves , najljepsa !
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Princeza je lijepa i raskošna (ko prava princeza) ali to nije hortenzija nego viburnum opulus, tzv žganci. Zar ne, Milice?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na savjetu milica, mislim da ću pokušati možda presaditi nekoliko tratinčica na naš travnjak čisto da malo ubrzam proces
Ja bih htjela na svojoj okućnici saditi sto mogu više trajnica i to neke starije sorte, kao: božure, srdašca, isusove novce,lupin, hortenzije. Sada se nadam da ću na jesen naći barem nestood takvih sorti i pelcera... |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol, veselim se što si došetala i u moj vrt....Bijela hortenzija je zaista ove godine prelijepa....
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica,pozdravljam te u mome vrtu....Gute Fee je ponovila sliku viburnum opulus a kod nas se kaže" bijela lala" a imam i bijelu hortenziju koja ima sličan cvijet ali nešto su krupnije cvjetne glave kod hortenzije... Ima razne nazive ovaj lijepi grm. Štete što nema sjeme.....
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božur, dobro mi došla....Za tratinčice ti savjetujem da negdje iskopaš nekoliko "divljih" i posadiš po travnjaku i jako brzo će ti biti prepun bijelih zvijezdica....Kakav je to cvijet "Isusovi novci"?
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Viburnum opulus (žganci, snježne grude)i bijele tratinčice divno usklađene u kontrastu veličine cvjetnih glavica. A i podsjećaju me na bijele pahuljice i snježne grude. Jako lijep prizor.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lucy,lijepo si to napisala.... Moj travnjak je prepun tratinčica i sve ih je više... Vjerujem da se raznese sjeme kada se kosi trava.....Hvala ti .....
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ti je slika slaka
a što se tiče iznenađenja, nekad ugodna nekad neugodna, no ovog ljeta puno toga nije kako smo se nadali |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, dobro mi došla u moj vrt.... Hvala ti na tvome viđenju moje sličice.... Da ovoga ljeta je dosta toga naopako......
|
|
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se s Lucy - prekrasan prizor snježnih gruda i tratinčica! I ovaj crveni hibiskus plijeni pažnju svojom ljepotom! Za medvjediće ne brini - bit će kod mene sjemena na izvoz!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina, hvala ti na posjeti u ove kasne sate.... Od te vrste hibiskusa sam htjela napraviti stabalce i od n-tog pokušaja i jako puno reznica konačno se jedna "uhvatila" i sada polako raste... Možda ću ipak uspjeti ali treba vremena .....
Hvala ti za medvjediće unaprijed..... |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 232233234235236 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |