Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 231232233234235 381> |
Korisnik | |
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Narano da pravim svake godine! Maslačak berem na Blidinju,,,također ja imam pčeele..tako da imam i svoga meda!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako ti pravis ? Ja da imam pravi med bjezala bih od maslacka
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aaaaaaj ženo vidi je! Bježala bi od tako zdrave biljke kakav je maslačak?
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U pravom medu ima sastojaka maslacka
|
|
Seneka |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako u kojem , ako nema maslačka u blizini pčela, nema ga u medu!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro si heeh,zato se Fiki obezbjedjuje sa svih strana
Berete li vi bagrem,isto ima bagremov med pa me zanima jel se moze napraviti nesto slicno od njega kao od maslacka sta mi sve nece na um pasti Juce sma brala rusomacu,pa covjece ja istrijebi bilje po Bosni:) |
|
Seneka |
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustolovko ..jesi sejala dragoljub?
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bagrem berem i jedem sirov...ali med...nisam još probao!
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam,a odoh googglati sta je to,prekjuce gledala bilje po netu i ne mogu se sjetiti koja je to biljka.Zasto pitas,jel se i od njega moze med praviti ?
|
|
Seneka |
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ga sijao i predivni su mi...sadit ću ih u bačve od vina i polivače!
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam kupio barbarossu! mirisnu pelargoniju...koristim je u kuhinji kada radim sok od drinina!
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam vidila lijepo cvijece. Ja sam bagrem jela kao dijete,a sada ga ne mogu. |
|
Seneka |
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam gdje sve to strpas dragi Fiki,pa ti samo kupujes,skupljas trebat ce ti 10 dunuma zemlje hehe.Ja sam danas donijela od mame sadnice cuvarkuce i u saksije ih posadila. |
|
Seneka |
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj ču tjedan...napraviti temu...moj povrtnjak....imam puno materijala...heheh
Danas sam sadio Američke paprike u vreće( stara sorta ) |
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super pravi.Kako u vrece ne kontam?
Mons gdje si sad kidnula? |
|
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo meeeeee!
|
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uzmeš vreće od đubra...u koje se đubar stavlja...pomiješaš zemlju i ovčiji đubar,,dodaš šušnja graba....i posadiš papriku!
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Irodil tako bolje?
Mons sidji sa tih ljestava nisu jos tresnje uzrele |
|
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemaš sigurno kao ja..... |
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene ovdje gdje stanujem ima velika oslama sva obeharala,a na selu na imanju mog oca ima oko 5 velikih stabala stara stabla uh ima da se otrujem jeduci ih koliko ih volim.mljac.
|
|
Seneka |
|
Odgovori | Stranica <1 231232233234235 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |