OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 230231232233234 374> |
Korisnik | |
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bome su pošlihtani ko u stroj
ja moram ovih dana pod hitno priredit slično svojim biljkama jer se temperature opasno spuštaju, ali mislim da je dobro da se malo očeliče, nek osjete kaj ih čeka dogodine kad će bit vani prek zime |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je ovo najljepša polica na forumu |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=hoya]
Meni je ovo najljepša polica na forumu [/QUOTEMa hajde Hoya,a ono u polici |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slatko mi je da su ti više-manje svi u istim teglicama i baš to daje neku eleganciju toj polici. Moram ovo pokazati šogorici, ona je u njih zaljubljena.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupila sam tih lončića koliko sam našla, trebalo bi mi još, ali nema
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Otok, jesi ih posložila super! U lijepim, jednostavnim teglicama, blizu jedan drugom tak da im ne bude dosadna zima - i nek uživaju do proljeća! A vidim ja da je kod tebe temperaturica oko 20 celzijevaca... Eh, otkad mi kontinentalci to nismo vidjeli...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je prekrasno i puno mi se više sviđa od kaktusa,jer od njih uvijek nadrapam,kad se upiknem uvijek mi se to zagnoji. Tvoja kolekcija sukulenata je ogromna - gdje si nabavila toliko vrsta ?
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je najljepša vojska koju sam ja u životu vidjela!!!!
e da bar u svijetu samo ovakve i postoje nebi gledali strahote na svakom koraku...
|
|
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako im bude hladno, ja ću doći da ih grijem. Samo da nas uveseljavaju i ubuduće.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepi su ti kaktusi
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sad sam otkrila tvoju policu sa vojskom sukulenta,nek samo vježbaju,budu žilavi na proljeće
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si ih posložila, pravo malo bogatstvo jesi li neke ostavila u zemlji, ja jedan dio uvijek imam u zemlji i zaključila sam da ih više ubije ljeto i suša nego zima.
|
|
život je more
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, imaš prekrasnu vojsku oko kuće i želim ti da dočeka proljeće još snažnija i veća
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, a za kaktus vojsku
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je dovoljno
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uistinu zavidna kolekcija kaktusa i sukulenata, ali felicija je savršena!!!!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviđa mi se tvoja poloca za sululente .
Ciklame su predivne u zemlji ,dok je moja bijela u prozoru čeka zimu
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da vam se sviđa moja polica sa sukulentima. Trebala bi još jedna takva, onda bi svi mali sukulenti stali.
Anastazija, pitaš gdje sam nabavila toliko vrsta. Svi koji su kupljeni, kupljeni su u Lošinju, par ih je moj sin donio iz Rijeka, ima ih dosta od forumaša. A kad imaš jedan primjerak, onda ga se vrlo lako razmnoži. Lantana, ima ih dosta u zemlji, oni će tamo ostati. Ima ih i onih većih u zasebnim teglicama, ali najviše me brine onih osam ogromnih tegli jer su u njima veliki i lijepi primjerci, a tegle i teške i velike da bi ih negdje smjestila. |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A što reći, osim da si doista kraljica sukulenata!
Do koliko minusa mogu izdržati? To ja pitam za sebe a vjerojatno i ostale zanima, jer ne vjerujem da će kod tebe tako jako zazimiti!
|
|
Odgovori | Stranica <1 230231232233234 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |