Rijeka |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 58> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je stvarno misterija, probat ću ih stavit ponovo. Nešto se izgleda dogodilo s "imagesformom" preko kojeg su stavljene slike, jer ne mogu otvoriti, idem probat preko fotobucketa.
Žao mi je što su slike sada ovako nabacane, no sami ćete shvatiti gdje sam to bila. S gornjim postom nisam mogla urediti ništa, žao mi je.
Edit: izbrisane slike da se ne poduplavaju pošto je proradilo stavljanje slika |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene zanima što je ovo na predzadnjoj fotkici,nekakvo svetište,vidikovac ?
Moram priznati da nikad čula za ova mjesta na slikicama ali lijepo je uvijek saznati i vidjeti novoga.Thanks Triša ! |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivna to je ako piše neka gradina, no kako treba "tabanat" od nje 2 sata, pričekat ćemo malo toplije vrijeme, a ako je stvarno izgrađena 2000 godina prije krista, bit će zaista interesantno za vidjeti. Naravno dobit ćete iscrpni izvještaj. |
|
RIJEKA
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triška putopisac, bravo za to što nas upoznaješ sa Lijepom našom moram priznati da nisam ni čula za ova mjesta
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došla sam ponovo na ovu temu jer sam prošli put vidjela samo tekstove. Ako kontesaa nije čula za ova mjesta nije čudno, ali ja, ovdje rođena ...
Pa, Triša, hvala ti što me na ovaj način upoznaješ sa ljepotama našeg kraja, a tebi i tvom B. svaka pohvala za aktivnost!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša super izviješće si napravila postaješ pravi putopisac.
A evo i nešto novoga sam naučila, hoyino rodno mjesto....baš je lijepo i idilično!!!
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja nisam nikud putovala, samo od frizera do kuće!
Ali sam usput sliknula ponešto, najviše za Rijeku53, da vidi kako nam je grad i jutros okupan suncem!
Ovo nije Rijeka, ali je meni najdraži motiv, što već valjda znaju i vrapci na krovu
Ovo se raskršće zove Pariz. Zašto, nemam pojma. Križanje je tri ulice od kojih niti jedna nema veze s Parizom. Naravski i lokal desno (ne vidi se,ne reklamiram ih) nosi isto ime.
Ima jedna pjesma "April u Parizu", ove dvije slike pokazuju siječanj NA Parizu!
Galeb uživa, podalje od obale....
I konačno ulica sa Bulevardskim "neboderima" koju je jedno 3-4 stranice prije snimio Montokuc. Ova je snimka s ceste a u pozadini su pravi neboderi. Oni kod Triše na Kozali
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sjećam se tog raskrižja ali nisam znala da se zove Pariz,kod mene u Kt je također kafić koji se zove Pariz
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka je lijepo okupana suncem. Malo me prva slika sa morem podigla jer kod nas pada snijeg!!! |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka to je tvoj predio, a naša Učka zakon, kaće mm da nebi mogao živjet, a da s prozora ili balkona ne vidi Učku, dobro malo karikirano, ali mo znamo što to znači.
|
|
RIJEKA
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo reporterke, Triša i Baka, prekrasne fotke ste nam podarile i zanimljive komentare i detalje.
Triša draga, kako razumijem TM. MM i ja smo imali sličnu parolu do prošle godine, samo nije bila u pitanju Učka, nego naša Medvednica. Vidik s prozora i balkona bio je prekrasan: pogled na veliki dio Zagrebačke gore, počevši od Medvedgrada, pa preko Sljemena do istočnih padina. Kad je bilo jako vedro vidjele su se i arkade na Mirogoju. Danas gledamo u jednu stambenu zgradu i Muzej suvremene umjetnosti.
Kakva sveopća žalost i nas i ostalih susjeda na nižim katovima.
|
|
53rijeka
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....kako to mislis da ni rijeka nego ca je, uuuuuuuuu kako lipo plavo nebo, pa evo ja mislin da se zove paris zato da se more voziti rally maskarani PARIZ- BAKAR http://www.youtube.com/watch?v=9huy-w6KIuk |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka je sigurno za sve nas koji smo tu od rođenja najljepši grad na svijetu, ali nije sve baš tako lijepo - pokazat ću vam i ružnu stranu našeg grada. Na ovoj predivnoj poziciji možda biste poželjeli graditi kuću, e neće moći - zauzeta je, tu stanuju oni
Prekrasna padina, blizina grada, sunce od jutra do mraka, pogleda na Kvarner i Učku, pa nisu oni ni blesavi
Sve same zgodne kućica, naravno s građevinskom dozvolom i ostalim potrebnim dokumentima
Od elitnog naselja (vidite ga gore) gdje se stanovi prodaju i do 3000 eura djeli ih samo nekoliko livada i žice dalekovoda
Slatke male kućice koje se savršeno uklapaju u urbanistički plan
Struja u jednoj kući, ali imaju je svi ostali, naravno dobro susjedstvo, satelitske antene caruju, voda negdje vani, pa oni su tako naučeni. Kanalizacija - pa i oni u Zagrebu imaju još septičke jame
"Sjajne" fasade pravi su ukras našeg grada, ne treba ih ni farbati,
Ako sam vas na kraju ipak malo zainteresirala i rado bi kupili stan ili kuću ovdje, to mi je blizu kilometar od mene, skočit ću vam se raspitati.
|
|
RIJEKA
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša nam je danas kritički raspoložena
|
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je.
Ja sam manje. Moraju i oni negdje živjeti. A čitam da se spremaju dignuti šatore na Korzu, jer im Grad već godinama obećava kanalizaciju....
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej bi dvije nisam mislila ništa loše, samo pokazati našu stvarnost.
Rađe bi noću prošetala njihovim naseljem, nego mnogim riječkim ulicama.
|
|
RIJEKA
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša ma znamo mi da si ti dobra duša! Što je najljepše kad sam počela gledati slike nisam nikako shvaćala o kome je riječ! Do zadnje na kojoj se vide i sklepane kolibe. |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trisa u svakom gradu ima toga,nesredjenih naselja,i nije im lako
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike jezera uz naselje Ponikve, koje nije uvijek jezero, već puno češće plodno tlo već sam u ovoj temi pokazala. Evo napravit ću malu usporedbu kako to izgleda ovih dana kada nema vode.
Kad ima vode jezero, kad nema vode livada
Možda pozicija slike nije baš potpuno ista, ali otprilike to je to - vrlo zanimljivo.
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <1 2122232425 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |