Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rijeka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rijeka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 58>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 13:34
Ovo je stvarno misterija, probat ću ih stavit ponovo. Nešto se izgleda dogodilo s "imagesformom" preko kojeg su stavljene slike, jer ne mogu otvoriti, idem probat preko fotobucketa.

Žao mi je što su slike sada ovako nabacane, no sami ćete shvatiti gdje sam to bila. S gornjim postom nisam mogla urediti ništa, žao mi je.

Edit: izbrisane slike da se ne poduplavaju pošto je proradilo stavljanje slika Smile
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 16:20
Mene zanima što je ovo na predzadnjoj fotkici,nekakvo svetište,vidikovac ?
Moram priznati da nikad čula za ova mjesta na slikicama ali lijepo je uvijek saznati i vidjeti novoga.Thanks Triša ClapThumbs%20Up!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 17:11

Ivna to je ako piše neka gradina, no kako treba "tabanat" od nje 2 sata, pričekat ćemo malo toplije vrijeme, a ako je stvarno izgrađena 2000 godina prije krista, bit će zaista interesantno za vidjeti.

Naravno dobit ćete iscrpni izvještaj.

RIJEKA

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 21:49
Triška putopisac, bravo za to što nas upoznaješ sa Lijepom našom Thumbs%20Up moram priznati da nisam ni čula za ova mjesta Embarrassed
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 05:47
Došla sam ponovo na ovu temu jer sam prošli put vidjela samo tekstove. Ako kontesaa nije čula za ova mjesta nije čudno, ali  ja, ovdje rođena ...
Pa, Triša, hvala ti što me na ovaj način upoznaješ sa ljepotama našeg kraja, a tebi i tvom B. svaka pohvala za aktivnost!

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 09:00
Triša super izviješće si napravila postaješ pravi putopisac.

A evo i nešto novoga sam naučila, hoyino rodno mjesto....baš je lijepo i idilično!!!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 11:22
Ja nisam nikud putovala, samo od frizera do kuće!WinkLOL
Ali sam usput sliknula ponešto, najviše za Rijeku53, da vidi kako nam je grad i jutros okupan suncem!

Ovo nije Rijeka, ali je meni najdraži motiv, što već valjda znaju i vrapci na krovuEmbarrassed

Ovo se raskršće zove Pariz. Zašto, nemam pojma. Križanje je tri ulice od kojih  niti jedna nema veze s Parizom. Naravski i lokal desno (ne vidi se,ne reklamiram ih) nosi isto ime.

Ima jedna pjesma "April u Parizu", ove dvije slike pokazuju siječanj NA Parizu!LOL

Galeb uživa, podalje od obale....

I konačno ulica sa Bulevardskim "neboderima" koju je jedno 3-4 stranice prije snimio Montokuc. Ova je snimka s ceste a u pozadini su pravi neboderi. Oni kod Triše na Kozali

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 11:43
sjećam se tog raskrižja ali nisam znala da se zove Pariz,kod mene u Kt je također kafić koji se zove Pariz
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 12:24

Rijeka je lijepo okupana suncem. Malo  me prva slika sa morem podigla jer kod nas pada snijeg!!!Confused

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 12:59
Baka to je tvoj predio, a naša Učka zakon, kaće mm da nebi mogao živjet, a da s prozora ili balkona ne vidi Učku, dobro malo karikirano, ali mo znamo što to znači.
RIJEKA

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 15:45
Bravo reporterke, Triša i Baka, prekrasne fotke ste nam podarile i zanimljive komentare i detalje.
Triša draga, kako razumijem TM. MM i ja smo imali sličnu parolu do prošle godine, samo nije bila u pitanju Učka, nego naša Medvednica. Vidik s prozora i balkona bio je prekrasan: pogled na veliki dio Zagrebačke gore, počevši od Medvedgrada, pa preko Sljemena do istočnih padina. Kad je bilo jako vedro vidjele su se i arkade na Mirogoju. Danas gledamo u jednu stambenu zgradu i Muzej suvremene umjetnosti.
Kakva sveopća žalost i nas i ostalih susjeda na nižim katovima.
Na vrh
53rijeka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 53rijeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 15:48
Thumbs%20Up

.....kako to mislis da ni rijeka nego ca je, uuuuuuuuu kako lipo plavo nebo,
pa evo ja mislin da se zove paris zato da se more voziti rally
maskarani PARIZ- BAKAR LOL

http://www.youtube.com/watch?v=9huy-w6KIuk

ex rijeka53
mojblog
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 16:17

Rijeka je sigurno za sve nas koji smo tu od rođenja najljepši grad na svijetu, ali nije sve baš tako lijepo - pokazat ću vam i ružnu stranu našeg grada.

Na ovoj predivnoj poziciji možda biste poželjeli graditi kuću, e neće moći - zauzeta je, tu stanuju oni

Prekrasna padina, blizina grada, sunce od jutra do mraka, pogleda na Kvarner i Učku, pa nisu oni ni blesavi

Sve same zgodne kućica, naravno s građevinskom dozvolom i ostalim potrebnim dokumentima

Od elitnog naselja (vidite ga gore) gdje se stanovi prodaju i do 3000 eura djeli ih samo nekoliko livada i žice dalekovoda

Slatke male kućice koje se savršeno uklapaju u urbanistički plan

Struja u jednoj kući, ali imaju je svi ostali, naravno dobro susjedstvo, satelitske antene caruju, voda negdje vani, pa oni su tako naučeni. Kanalizacija - pa i oni u Zagrebu imaju još septičke jame

"Sjajne" fasade pravi su ukras našeg grada, ne treba ih ni farbati,  

Ako sam vas na kraju ipak malo zainteresirala i rado bi kupili stan ili kuću ovdje, to mi je blizu kilometar od mene, skočit ću vam se raspitati.
RIJEKA

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 16:21
Triša nam je danas kritički raspoložena 
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 19:04
Wink Je.
Ja sam manje. Moraju i oni negdje živjeti. A čitam da se spremaju  dignuti šatore na Korzu, jer im Grad već godinama obećava kanalizaciju....
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 19:08
Hej bi dvije nisam mislila ništa loše, samo pokazati našu stvarnost.
Rađe bi noću prošetala njihovim naseljem, nego mnogim riječkim ulicama.
RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 19:46

Triša ma znamo mi da si ti dobra duša!

Što je najljepše kad sam počela gledati slike nisam nikako shvaćala o kome je riječ! Do zadnje na kojoj se vide i sklepane kolibe. Confused

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 12:35
poklanjam vam ovu lijepu sliku vašega grada
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 09:46
Trisa u svakom gradu ima toga,nesredjenih naselja,i nije im lako
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 20:10
Slike jezera uz naselje Ponikve, koje nije uvijek jezero, već puno češće plodno tlo već sam u ovoj temi pokazala. Evo napravit ću malu usporedbu kako to izgleda ovih dana kada nema vode.

Kad ima vode jezero, kad nema vode livada

Možda pozicija slike nije baš potpuno ista, ali otprilike to je to - vrlo zanimljivo.

RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.