Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shashin dnevnik radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Shashin dnevnik radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 39>
Korisnik
Poruka
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 15:11
Ja bi predložila puzavu pelargoniju .
Ne bi previše prekrivala ovaj lijepi tuljac
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 19:19
Manči,ja sam ih online naručila,u NB-ih ima po 12kn komad.
Štefica,misliš da nebude premalo mjesta za pelargoniju.To je na vrhu promjer 12cm,znači ide neka mala teglica.Bojim se da mi budu jadne pelargonije u tako maloj tegli.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 19:20
I meni je prva solucija bila bršnjan,Tija,mislim da njemu nebude smetalo ako ima malo mjesta.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 19:47
Tuljci su jako zgodni i što god staviš u njih biti će predivno, jedino ne znam kako će im biti vani na kiši, jer ja imam dosta takvih košara, a bojim ih se imati vani da mi ne strule.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 20:30
Neće,Triša,stavit ću ih na terasu one"šupe"na kraju dvorištaTongue
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 14:18
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Manči,ja sam ih online naručila,u NB-ih ima po 12kn komad.
Štefica,misliš da nebude premalo mjesta za pelargoniju.To je na vrhu promjer 12cm,znači ide neka mala teglica.Bojim se da mi budu jadne pelargonije u tako maloj tegli.

Imaš praf.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 22:41
Eto me da vas obavjestim kak ništ ne radimLOL
U ponedjeljak sam otišla malo u skitnju i vozeći se busom ,gledam kako su ljudi na veliko vani bili i uređivali etnjake.Bio je krasan dan a ja skitala.U utorak je počeo snijeg i još sad pada.Nema ga toliko puno jer je mokar i topi se,no taj mi je još gori.Ja bi rađe da ga ima pola metra a da je suh jer ovaj mokar mi sve biljke povalja.Bojim se da mi grane ne polomi.
I tako,u jutro,umijesto fitnesa sa Renatom Sopeksmile47,ja lopatam snijegsmile167
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 23:11
Pozdrav, i ja ne vjerujem da ništ ne radiš, to ti samo nas farbaš.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 10:37
Farbam,farbamsmile165,Tija,ali tegle,ne vasLOLSad se suše,dok "papati"napravim onda bum opet farbala
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 11:45
Farbaj farbaj budemo izložbu imali i feštalismile163
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 11:50
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Farbam,farbamsmile165,Tija,ali tegle,ne vasLOLSad se suše,dok "papati"napravim onda bum opet farbala

Valjda ćeš nam pokazati šta si lijepo napravila???Wink
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 21:04
Tija,bumo,čim zatopli ja radim izložbu tegliLOL
ništ nebum slikala,Proljeće,blic bi mogao ošteti sliku na teglismile156smile156smile156
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 23:50

Draga pa ti radiš slikice ko Rembrandt, i njegove su osjetljive na svjetlo.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 08:43
Shasha, samo za tebesmile79
RIJEKA

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 11:43
Znaš da bi se i ja pridružila na terasi sa vestom!!!
A i farbanje ti dobro ide...
Vidimo se kad dojde proljeće u tvom gradu, kad procvjetaju phloxi. LOL
smile79
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 11:52
Jedva čekam,Andrea.Volim ja i zimu,pogotovo ovako bijelu(MM će me ubiti ako još jednom spomenem kak je snijeg lijepLOL)no malo mi je već dosadno u kući,ja bi vaaaaansmile161
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 14:16
Kao i svi mi, jedva čekamo malo ljepše vrijeme, ali evo već je počela veljača, ma za čas će doći proljeće.
Malo sam samo virnula, a sada idem napraviti baklavu s lešnjacima.
RIJEKA

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 19:34
Evo meeeeeeeee!Nisam ništ radila,samo se javljamLOL
Sutra radim,danas sam kupila zemlju(netko je spominjao zemlju za sijanje,no ne znam tko)i još par teglica pa sutra mogu početi sa sjetvom.
Mislila sam si neki cvijetak kpiti(za ovih,uskoro,9000poruka)no nisam našla nešto zanimljivo,barem u baumaxu.I onda mi je MM kupio neke lukovice i gomoljeeeee(MM-smile67)Budući da izbor cvijeća i nije bio neki,odlučila sam da samoj sebi ništ ne kupim,evo MM me častio za 9000Hug
Slikicu bum stavila tamo u temu"malo smo se ponovili"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 19:37
Ajde daj još tih par porukica, pa možeš se počastiti i poslije, ali još je ljepše da te počastio tm.
Idem vidjet slikicu.
RIJEKA

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 20:11
Trudim se,Tiša,još na kavicu skoknem i bum zaokružila brojTongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.