Ljiljani - Lilium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 64> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alisa,Marinn prekrasni ljiljani,obožavam njihov cvjet,tako otmjeno izgleda.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kada se sije sjeme ljiljana?
![]() ![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ja mislim da se sije u proljeće...dobila Si sjeme ili ga namjeravaš kupit?
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
A što se sijanja tiče,ako imaš viška sjemena probaj i sada.Iako, ne nadaj se puno!Teško to ide izsjemena skroz.Na netu o tome nema nikakvih podataka il su skroz škrti.Uglavnom još nisam našla na podatke da je nekome sijanje uspijelo,mislim na nas obične smrtnike.Za uzgajivače neznam ,jer i da uspije,očito kriju recept ko zmija noge..
Evo par sličica onih koji trenuto cvjetaju kod mene.Očekujem ih još puno,ali oni kasnije cvjetaju u odnosu na ove do sada.. ![]() ![]() evo je i afrička kraljiva procvjetala.Predivno miriše.. ![]() ![]() ![]() i jedan "turban" ![]() malo blize.. ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kupila sam sjeme nekog egzotičnog ljiljana, bila bih sretna da uspije.
|
|
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Milice koji mu je latinski naziv?Možda to nije ovaj ljiljan,dosta cvijeća po narodski zovu "ljiljan".Možda je Eucomis bicolor,kod nas to zovu egzotični ljiljan.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
alisa krasni su Ti
![]() ![]() eto milice tako je to sa sjemenom...ja sad čekam sjeme pa ću probati,što bude bude...sve u svemu sijati možeš i sada kao što je rekla i alisa |
|
![]() |
|
Ljiljan se zove lilium nepalense.Malo sam nešto pročitala, ima dosta , još nisam stigla sve pročitati. Lijep je na slici.
|
|
|
|
![]() |
|
Sad sam upravo vidla slike na netu. Bit će prekrasan. Jako mi se sviđa. Gdje Si ga uzela i kada?
|
|
![]() |
|
Došlo mi sjeme iz Estonije, juče a naručila sam prije 6 dana.
|
|
|
|
![]() |
|
tea,crvenog sam dobila iz Zagreba od moje drage prijateljice..Imaš običnih azijata ove boje na svakom čošku,ali ovih ne znam gdje ima, ovo je martagon ..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Da,ovaj martagon je specifičan...ma dobro budem pogledala,možda ih nađem
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, Alisa, na dobrim željama. Moram pažljivo pročitati upute da nešto ne pokvarim.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milice javi nam kad nešto bude s njim
držimo fige da uspiješ ![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Tea jesi uspjela dobiti sjeme ljiljana i dali si ga možda posijala?
|
|
![]() |
|
Još nije sazrelo..čekam da se čahura otvori
![]() Stavit ću sliku kad bude... |
|
![]() |
|
Tea, naravno da ću sve obavijestiti o događajima s ljiljanom i ostalim biljkama.
|
|
|
|
![]() |
|
milica
![]() |
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
da malo i ja skromno pridonesem pokojom slikom ljiljanja...
![]() Golden Splendour ![]() Navona ![]() Vatreni ljiljan ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ljiljan s hipoestesima, predivno Brbe!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |