Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bugičini cvjeteki
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bugičini cvjeteki

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 154>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2014 u 21:22
Originalno poslano od člana temzi temzi napisao:

Bravo Bugice, vidi se veliki veliki napredak! Krasno ti je cvijeće na balkonu.

Hvala, balkon je još uvijek vrlo skroman, pelcala sam i pomlađivala pelargonije, imam ih puno ali zbog lošeg vremena još su uvijek male i tek počinju pupati. Dvije sramežljivo cvatu. Embarrassed Ali, budu, treba strpljenja... 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 06:29
Anastazija, ova travica mora biti takva posušena? Nisam znala, sad me sram. Embarrassed Onda je s njom sve ok, iako ne čini mi se da ima novih vlati. Koje bi joj mjesto u vrtu najbolje odgovaralo? Geek
Na vrh
dea78 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dea78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 07:10
ako sam dobro zapisala Bugice to je sedum spurium,ako gresim znalci ispravite me.Bugice imas lijepih noviteta,aeonim mi je predivan,napokon si ga dobila.smile57smile78
Pozdrav iz Zagreba!
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2014 u 21:27
Originalno poslano od člana Fany54 Fany54 napisao:

smile55za lijep početak,iz dana u dan sve ljepše mogu zamisliti kako će biti dogodine

Draga Fany54, lijepo je što si navratila u moj skromni cvjetni kutak.  Nemam veliku okućnicu ni veliku zbirku cvijeća, uglavnom ima ga posvuda pomalo... pomalo skupljam, sadim i trudim se. Kako kažeš, tek dogodine će biti onako za pravo rascvjetano. Dođi ponekad i zaviri kako napredujem, biti će mi drago. Embarrassed smile79
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 06:32
Draga Miranda - još jednom hvala na tvom prelijepom paketu koji si mi poslala! smile71

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 11:14
Zbilja je, prelijep mi je, zaljubila sam se u njega tako malog tamnog, na prvi pogled. smile71
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 12:44
Imaš prekrasne slike cvijeća sa balkona
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 06:35
Miskicin sedum palmeri je smješten na novo, prikladnije mjesto - puno sunca, vode gotovo ništa
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 18:36
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Anastazija, ova travica mora biti takva posušena? Nisam znala, sad me sram. Embarrassed Onda je s njom sve ok, iako ne čini mi se da ima novih vlati. Koje bi joj mjesto u vrtu najbolje odgovaralo? Geek

Ne mora biti posušena. Kad se osuši, orežem ju i ona ponovno potjera - isto kao i druge trave.
Moja je pod borom u polusjeni i lijepo uspijeva.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 14:39
@kaktus...  smile78
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 06:37
Mirandin sedum palmeri u istim uvjetima kao i miskicin Heart - nema grota, ali bude bilo...
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 22:22
ide ti tebi bugice, sve bolje....bravoThumbs Up
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 06:42
dein sedum, ne znam naziv - može pomoć? Embarrassed Ovaj veliki list je bez veze uletio u kadar.
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 14:44
Svi smo mi Bugice pomalo skupljali, posvuda sadili, tako to ide...
Ali na kraju će to biti prekrasan vrt, samo nemoj odustati!

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 06:39
Sedum reflexum - dea78, hvala! Embarrassed
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 22:00
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Ova travica je ostala suha Ermm

Jesi sigurna ?
Meni baš ne izgleda suho, čini mi se da ima novih vlati.
Kod nje je ponekad teško razlikovati suhe od novih vlati.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 06:40
Uskoro će cvasti...

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2014 u 20:23
smile55za lijep početak,iz dana u dan sve ljepše mogu zamisliti kako će biti dogodine

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 06:26
Hvala, MonnaEmbarrassed
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 06:45
I jedan isti takav samo veći, malo bolja slikica
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 154>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.