dadinicin kreativni kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 32> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dadinice, sad sam bez riječi. Jako je originalno sve što si napravila, detalji do kraja isplanirani i sprovedeni u djelo. Možeš biti ponosna na sebe i svoj talent, na svaku svoju ideju koja je zaživjela.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ponovo sam se vratila pogledati tortu, stvarno možeš biti ponosna, još jednom ,svi moji komplimenti
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Miranda,
![]() Temzi, ![]() Bugice, ![]() Moon, ![]() Hvala vam, drage moje!!! Kada se i desi da se pokolebam bih li objavljivala rezultate svojih igrarija, dovoljno mi je da pročitam sve ove vaše prelijepe komentare koji zrače podrškom, i svaka dvojba nestane. Hvala vam svima na tome, hvala i onima koji tiho zavire na ove stranice.
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...pridružujem se komplimentima, torta je zaista savršena, bravo dadinice
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Hvala Saro!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Poslije one savršene torte,
prekrasne lutkice!
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Vratile su se!
![]() Neću se ponavljati...jako dobro znaš što mislim o tvojim lutkicama i koliko me uveseljavaju. Samo ću reći:ne posustaj! Sve što napraviš,pokaži nam! ![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
"Kreativan čovjek može kada je to potrebno ogradu pretvoriti u ljestve, zavjesu u haljinu, sanduk u stol, krpu u lutku, mikroskop u oružje !" (H.Roth)
Kreativnost je kažu najuzvišenija ljudska aktivnost, božji dar kojim čovjek upoznaje sebe "ispod površine". Pokazujući nam svoje radove kroz njih upoznajemo tebe. U svoje radove utkala si puno ljubavi, strpljenja, razmišljanja, odricanja, mašte, originalnosti ... Tvoji radovi odraz su tvoje čiste i iskrene duše, zaigranog djeteta. Ostani vjerna sebi, ostani uz svoje lutkice, predivne torte i svadbene dekoracije. Nije važno jesi li u gradu ili na selu, ako imaš internet tada ti je svijet na dlanu. Pronađi puteve svojim kreacijama da dođu do više ljudi jer imaš što pokazati. ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
rajski vrtovi je to tako lijepo složila, za čistu petici, tako da samo potpisujem njene riječi i veselim se buđenju tvojih lutkica
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I ja isto... prelijepe lutkice!
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
o bože rasplakat ću se.kako je krasna.nije mi suđena
dadinice možda nam dovede i zeta
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Miška,
![]() Miranda, ![]() Rajski vrtovi, hvala ti na ovako divnoj poruci krcatoj ohrabrenjem i vjerom u moj rad! ![]() Nakon ovakovih riječi i najpolebaniji bi dobio krila! Moon, ![]() Bugice ![]() Ajama, neka plakati
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Život je zaista jako čudna pojava....... šamarao me i šutao ove godine sa svih strana.
No, koliko god da je čupav, ima u njemu i lijepih momenata... Da ne duljim, cijela je moja obitelj u veliko iščekivanju. Sestra mi ovih dana očekuje svoje prvo unuče. A kako je ovo prvo unuče naše "generacije", stara tetka, tj. moja malenkost, mu je odlučila poželjeti dobrodošlicu na svoj način........ opremom za krevetić. posteljinica za dok smo još mali-mali |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepo.... samo to mogu reći.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Hvala ti Milice!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |