Glikica - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 142> |
Korisnik | |
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da ćeš na proljeće imati slatku brigu gdje kojeg kaktusa staviti.Misliš ih s teglom ukopati u zemlju ili....?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenko, zahvaljujem na posjeti i komplimentima. U pravu si kad kažeš da svaki od naših vrtova ima ono nešto, kod mene su to kaktusi.
Meuzi sam pokidala nekoliko krakova i zapelcala, ako uspijem uzgojiti nove meduze, bit će i za poklanjanje. Aralija, dobra si, jel to nova ljubav na pomolu ? Svoje kaktuse nikad do sada nisam prihranjivala, a proljetos sam bila u prilici osobno sa g.Bešlićem razgovarati i on mi je na moj upit da li da prihranjujem kaktuse rekao: a zašto ne ? E onda sam kupila tekuće gnojivo za kaktuse i počastila sam ih "čak" tri puta ove godine. A što se tiče rasta kaktusa, e tu ih ima svakakvih: neki narastu i po nekoliko cm u sezoni, a neki tek neprimjetno, ovisno o vrsti. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma curke moje, nije to niš posebno, kad nešto voliš to ti ide !!!
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije loša ideja,ja bi stavila čisto kamenje ispod,ne šljunak,mislim da bi šljunak mogao zadržavati vlagu.Sječam je da je Otok ukopala svoje sukulente u duple teglice,pa će ih na jesen vrlo lako izvaditi van.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikice ovo je pa čim ih hraniš kad su tako debeljuce. Pratim kad procvjetaju ali ovako na okupu su još ljepši
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MK, mislila sam ih sa teglama ukopati u zemlju s tim da ispod svake tegle stavim sloj šljunka za dodatnu drenažu, što ti misliš?
|
|
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neznam da lji je nova ljubav na pomolu ali u 3 mj. skupila ih dvadesetak i rekla neću više a onda?????????
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anđooooooo, polako, bit će i kod tebe !
Tikvić, da je meni tvojih panjeva, buradi i ne znam čega još..... |
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka pohvala za tvoje cvijeće posebno mi se sviđa prkos hibiskus a unučica neka ti je uvijek zdrava i sretna
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo još malo novosti kod mene:
a tek ovo !!! Prvi lopoč: |
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zanimljivo rješenje za kaktuse...
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesi li se zaljubila i ti aralija u kaktuse,predivni su sto ne? glikice svaka ti cast imas predivnu kolekciju..a sad odgovora tebi aralija zbog rasta kaktusa,ja neznam zasto kazu da kaktusi sporo rastu,moji su ove godine jako jako porasli ,nista im nisam davala osim vode ,a oni su duplo porasli |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikice,šlag će me strefit !
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure moje, volim što me obilazite !
No ja moram zezati, pa evo: koja želi pelcer od ovoga ? Garant niti jedna neće ! |
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E. Nona, pa ja bez nje ne idem nikamo, čak niti u šoping! Idući puta kad budem išla u Brod, navratim kod tebe, ok?
Belina, vdim da si se ti popalila za kaktiće, baš mi je drago, ako ti mogu biti od pomoći ( a mogu) samo se javi. Pa ti bar imaš super lokaciju za njih. |
|
|
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajoj,pa ovo je pravo kaktus -carstvo......
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer sam počela šetnju tvojim vrtom a danas završila. Svaki naš vrt je lijep na svoj način ali uvijek ima nešto što izdvojiš i po čemu ga zapamtiš. Kod tebe su to sigurno kaktusi a najviše ovi sexi , lijepo složeno jezerce i ono što mi se najviše sviđa je meduzina glava - WOOW!! To nisam ni znala da postoji.....
Ja od svog djetinsva uzgajam kaktuse, zadnjih godinu dvije nisam kupila niti jedan novi i drastično sam smanjila broj tegli jer više nisam imala kamo slagati i više ne pelcam nove....... ali zato uživam pogledati na forumu kad netko ima ovako krasne primjerke kao što su tvoji i još ovako u punom cvatu....super,super
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikice kaktusi su ti premoćni !!!!
Unukica ti je tako slatka!!! |
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikice prekrasno!
|
|
Lipik
|
|
Odgovori | Stranica <1 2122232425 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |