Vrt by Maris |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 102> |
Korisnik | ||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
krasne biljke i fotke, izdvojila bih lisnati kaktus i to samo zato što volim kaktuse
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala vam od .
|
||
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i ja taman šetam, gledam kako si divno ulovila svoje ljubimce, prekrasno izgledaju.
|
||
belica,zagreb
|
||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Belica, još jedan ljubimac
|
||
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
tvoji ljubimci su prekrasni
|
||
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Danas me koraljni kaktusić obradovao jednim malim cvjetićem.Preselila sam ga na terasu,izgleda da mu godi.
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala . |
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Što se dogodilo hibijevom tučku,ili da se bolje izrazim tučcima? |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nisam ništa kemijala ,doputovao je danas u vrečici iz vrtnog centra. |
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Znači vrećica je krivaBaš je krasna intenzivna boja
|
||
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nego šta ,nego vrečica. Sad imam tri boje ,ali vidjela sam još jedan lijepi bijeli i još ljepši dupli. |
||
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Uhhh,vrlo rado ali nema se mjesta
|
||
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
To mi je poznato. |
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
(isprazni sandučić)
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
U Kaliji,jučer sam bila. (hvala,izbrisano) |
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Blago se vama kad Vam je Kalija na dohvat ruke
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma, opasno je to po đepeka . |
||
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ljubimac ti je predivan ,jeli to tropski hibiskus ?moj kako je kupit zeza ,otpadaju mu pupovi ,listovi mu bili oprzeni od vjetra,sad sam mu pokidala stare listove i nazirem da ce se pupoljci pocet normalno otvorat ..bar se nadam da hoce
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kako prekrasna boja hibiskusa
|
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
maris,ostala sam bez riječi,cvijeće ti je prekrasno,a tek ljubimac.
|
||
Odgovori | Stranica <1 2122232425 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |