Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 70> |
Korisnik | |
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I vandina stapka svakim danom sve veća...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Stapelijice rastu...
![]() Ima i jedna albino u pozadini. |
|
![]() |
|
Bebe adeniumi
![]() ![]() ![]() Ovi su najnapredniji, dobiju najviše sunca preko dana. Danas sam ih još ugurala k njima na prozor |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Emilly
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stapelijice mi jako zanimljivo i dražesno izgledaju al nisam sigurna dal znam šta je to..može malo objašnjenje? ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Stapelia
Sjeme sam dobila od Jagode ![]() Ako želiš koju kad malo ojačaju, javi ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sta reci,sem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Procvjetao mi je i cimb napokon
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Jeeeejjjj,baš je ljepi
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Prekrasan cvijet!
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Emilly
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Super, držim fige da je stapka
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
I ja Vam svima želim sretan Božić!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga,također
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Hvala draga, sve najbolje i tebi kao i tvojoj obitelji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ove su mi bebice presmešne. Prije dolaska na forum nisam niti znala da postoje.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Jelda jesu?! Meni su preslatki takvi mali buce, zato ih i sijem stalno
![]() |
|
![]() |
|
Bas su posebni i preslatki malecki
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danas sam kupila ovu ljepoticu, baš ste me navukle s tim ljubicama... Još samo da smislim kud da ju stavim
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |