Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 77> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nisam počela i nemam namjeru ali sam zato postala ovisnik o sukulentima
![]() htjela sam te pitat za tvoju feliciju, moja od tebe cijelo ljeto nije procvjetala pojma nemam šta joj je ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
dragi moji gosti kako mi gode vase pohvale,kao uostalom i svima nama..
ime sta mi zijevas ![]() en jesil počela skuplajt kaktuse :) free ove police su prakticne ,mozes ih slagat kako zelis,to su klupice od prozora i siporeks ,slazes kako ti odgovara..umjesto klupice mramornih mozes upotrijebit nesto drugo ,neznam dali se moze kasija razmnozavat reznicama ja sam dobila gotovu sadnicu belice moja eto mojih ljubimaca ,sto ne da su divni ,obozavam ih saro biljke su mi jako lose bile ovo ljeto u vrtu ,al na greskama se uci do godine bit ce bolje..u teglama mi je sve dobro a sukulenti su mi predivni samo zato jer sam ih ljetos sklonila sa jakog sunce inace bi i oni platili ceh..za kaktuse je u redu mogu bez sjene ili hlada al sukulenti a jok ,na vrijeme sam ih premjestila da se ne prze cijeli dan lili hvala na posjeti i pohvali glikice bit ce i tvoj kaktus garten super ja mu se jako veselim
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A šta ja da kažem na sve to ? Ja ću se, naravno, zadržati na kaktusima: pa divota, evo ljubomorišem, ozbiljno
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...kako je krasno, draga kamenjar, kaktusnjak se lijepo razbujao, sukulenti i kaktusi u teglama su divni, vrtno cvijeće krasnih boja, lijepo i gusto, svaka čast kako si lijepo održala sve to tokom vrućeg ljeta...naravno, moram pohvaliti police i klupice koje je izradio tvoj suprug, odlično izgledaju i daju tvom prostoru dodatnu eleganciju...
lijepi pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Koonačno te divne fotografije tvojeg predivnog blaga... ma šato da ti uopće i kažem više kad ti dobro znaš da je meni tvoj vrt predivan!
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Police za sukulente su ti predobre !! Bravo za tvog supruga !! Ovo bi i ja mogla iskoristiti, jer nemogu police postaviti po zidu !!! Ali ovako poslagati ..... odlično izgleda !!
Odlično se slaže sa tvojom oazom kaktusa !!A ovdje izgleda kao proširenje kaktusarnika !! ![]() Divim se tvojoj kasiji !!! Jel se može razmnožavati reznicama ?? Baš je krasna, prelijepa žuta boja !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ne da je lijepo nego prelijepo
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
evo sad kaktusi i sukulenti,jako mi se povećala kolekcija pa mi muz napravio neke police
![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
bugica
![]() dipladenija ![]() lantane ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
aster
![]() gazenija ![]() neven ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
kasija
![]() vrtni hibiskus ![]() dragoljub ![]() cosmos ![]() kadulja ![]() ricinus je lijep i bez cvijeta ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
grcki oleander
![]() ostic ![]() heuchere ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
evo konacno slikica
asparagus ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kaktusi i sukulenti su ti prva klasa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |