Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 63> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
i taman kad mislim da sam već sve vidjela
i da me nemreš iznenadit - dokažeš suprotno... ![]() bravo, majstorice... ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
ajmeeeee jani kutijica je perfektna ...
![]() ti ćeš briljirati na toj izložbi |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala cure
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Tako lijepo,
![]() kutijice za Valentino su ti jako,jako slatke!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Kutijice si već doktorirala! Savršene su!
|
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
Belina, Julija - hvala puno što ste posjetile moju galeriju
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
curica je preslatka
![]() koliko ti imaš toga za izložbu ??? ljudi neće ni stići pogledati sve tvoje radove jani ... jer će kod svakoga rada zastati i ![]() ![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jani ,sve ti je za 5+.A na izložbi ću gledati,tamo gdje ima puno ljudi,tamo je i naša Jani.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
zadnja sličica je preslatka
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Mogu opet samo ponoviti
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasno ti je sve,kutijica je bas medena,kako si je lijepo iznutra uradila,zavidim ti
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
PRELEPOOOOOOOO BRAVO!!!!!! sta je u onom srcu na kutijici? prekrasno mi je...i kako uopste uradis iznutra platno?????? ja obicno obojim :(
|
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Bravo Jani tek sada sam pročitala da spremaš izložbu,želim ti da bude uspješna, lijepa će biti to znam.
|
|
![]() |
|
Curke moje - poletjet ću od tolikih komplimenata...
![]() Kikins - malo ima više posla ali meni je to jako lijepo pa si dam truda. Dakle ovako: od tvrdog kartona izrezati oblik srca po kutiji, od materijala koji je za podstavu iskrojiti isto tako srce ali sa strana mora biti veće za cca 3cm. Zarezati na tkanini cijelom širinom svakih 3-4 cm do ruba veličine kartona - da se može prevrnuti i zalijepiti s donje strane...A u sredinu se stavi punjenje za lutke....i to bi bilo to....nadam se da sam uspjela pojasniti. Ako nešto nije jasno, pitaj....
|
|
![]() |
|
Moje pripreme su gotove! Sve spakirano i spremno za sutra! Navečer kada se vratim ako ne budem preumorna javim se s dojmovima, a sada se lagano idem pripremati za odmor jer me sutra čeka naporan dan....Pusa svima
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
dolazim u kontrolu, tek toliko da se ne opustiš SRETNO !!
|
|
![]() |
|
Super - baš se veselim!
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
draga jani,
sretno i uspješno danas... uopće ne sumnjam da ćeš sve oboriti s nogu... ![]() nadam se da ćeš koji dan počastiti nas slikama svih eksponata na hrpi i slikama s izložbe... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |