Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 90> |
Korisnik | ||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Baka, super si to opisala, objasnila! To je ono što se i meni događa! Ako ništa ne promjenim ili admin nešto ne učini ostaje da ovako po koju noć izgubim i sve vas obiđem i fino pozdravim!
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Hej odrasli grme, bravo za titulu i za lijepo cvijeće koji si nam pokazala.
Kojom se god metodom služila, neki ćeš vrt uvijek preskočiti, pogotovo u proljeće i ljeto kada su slike daleko brojnije nego zimi. Srećom, slike ostaju pa ih se uvijek može pogledati kad se uhvati malo više vremena |
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Draga Mira čestitam na tisućitom postu.
|
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Svaki dan malo zavirim da vidim šta ima novoga.Ponekad napišem a nekad i ne ali tu sam svaki dan po malo.
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
|
Miro cestitam na predjenih 1000 postova i na tituli a ja resila bas kod tebe da ispisem 100-ti ! Tvojih 1000 mi dodje kao nedostizno....
Visibabe i narcisi su EXTRA! |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Cure, hvala na čestitkama za 1000 post i zavidim i čestitam onima koji ovdje dosegli najveću titulu CVJETNI GURU ima ih dosta! Da nas nisu bodrili i hvalili i ono što nije uvjek za pohvaliti
![]() Olja, vidim da napreduješ
![]() ![]() Samo tako!!!
|
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
![]() I sve sam druge tvojim imenom zvala, i sve im uzela, a nista im dala, jer kad se samo tvojih ociju sjetim, na svim se neduznim muskarcima svetim... ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Mari pa ti si svakome našla prigodnu pjesmicu za Valentinovo!
Hvala draga!!
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Hvala draga! Ako i ne stigne poštom, zadovoljit ću se slikom! ![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Samo da ti mahnem, bila sam samo da provjerim kaj se radi kod vas, kakvo je vrijeme ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Draga, u subotu sam nešto čistila i sadila ali nije bilo vremena za poslikati, iskoristila samvolju i radnu snagu MM
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Opet sam virnula malo da vidim šta ima novoga. Kod nas je još hladno pa se ne može skoro ništa raditi.
|
||
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Kad god dođe, dobro dođe...... Ne zabrinjavaj se oko toga. Za vikend su najavili hladnije i možda još snijega....
|
||
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
|
Imam dvije grančice koje sliće sa novopropupalim listićima na ovo, a to samo znači da ću sa večom pažnjom i nestrpljenjem čekati prvi cvijetić!!! I više ga maziti i paziti, i titrati, i šaputati........a sada priznajem, nisam ga označila, jer mi latinski naziv ništa nije značio, ali da si na papirić stavila-za tim cviliš, bio bi u spavačoj sobi u sefu!!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Dio tog grijeha kaj uostalom sada ispada i nije grije, posađen je kod mene, tko zna kome namjenjena biljčica je završila kod mene!!!! Glavno da nije na tvoju dušu!!! ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |