Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 16:12
Baka, super si to opisala, objasnila! To je ono što se i meni događa! Ako ništa ne promjenim ili admin nešto ne učini ostaje da ovako po koju noć izgubim i sve vas obiđem i  fino pozdravim!smile79
Rijeka

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 17:56
Hej odrasli grme, bravo za titulu i za lijepo cvijeće koji si nam pokazala.
Kojom se god metodom služila, neki ćeš vrt uvijek preskočiti, pogotovo u proljeće i ljeto kada su slike daleko brojnije nego zimi. Srećom, slike ostaju pa ih se uvijek može pogledati kad se uhvati malo više vremena
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 18:23
 Draga Mira čestitam na tisućitom postu.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 19:38
Svaki dan malo zavirim da vidim šta ima novoga.Ponekad napišem a nekad i ne ali tu sam svaki dan po malo.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 19:50
Miro cestitam na predjenih 1000 postova i na tituli a ja resila bas kod tebe da ispisem 100-ti ! Tvojih 1000 mi dodje kao nedostizno....
Visibabe i narcisi su EXTRA!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 23:00
Cure, hvala na čestitkama za 1000 post i zavidim i  čestitam  onima koji ovdje dosegli najveću titulu CVJETNI GURU  ima ih dosta! Da nas nisu bodrili i hvalili i ono što nije uvjek  za pohvaliti Wink nebismo stigle ni do ovuda! One su podrška, usvojili su forum, pomogli  i pružili nam lijepo i ugodno društvo

Olja, vidim da napreduješ Smile Za mjesec dana ti imaš 100 postova i po nekoj matematici ti ćeć prije dobiti titulu odraslog grma nego jaSmile
Samo tako!!!
Rijeka

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 23:17
smile72
I sve sam druge tvojim imenom zvala, i sve im uzela, a nista im dala, jer kad se samo tvojih ociju sjetim, na svim se neduznim muskarcima svetim... smile83
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 01:42
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

smile72
I sve sam druge tvojim imenom zvala, i sve im uzela, a nista im dala, jer kad se samo tvojih ociju sjetim, na svim se neduznim muskarcima svetim... smile83

Mari pa ti si svakome našla prigodnu pjesmicu za Valentinovo!
Hvala draga!!smile72
Rijeka

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 03:07
smile79Miro čestitka za 1000 postova i za lijepi poklon od tm...
sutra je novi dan
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 05:58
Time is something you can never get back..
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 13:08
smile81Miro, za sada ti šaljem "samo" ovo, uz obečanje, prva crvena ruža iz mog novog ružičnjakaje za tebe!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 14:26

Hvala draga! Ako i ne stigne poštom, zadovoljit ću se slikom!Wink

I tebi ugodan ovaj dan kada se izražava ljubav na bilo koji način... i ne samo danas!!!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 17:41

Samo da ti mahnem, bila sam samo da provjerim kaj se radi kod vas, kakvo je vrijemesmile215da li kaj čeprkaš okolo ili si ušuškana na toplome!!!!smile65

smile190tra la la, tra la la......smile78

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 22:11
Draga, u subotu sam nešto čistila i sadila ali nije bilo vremena za poslikati, iskoristila samvolju i  radnu snagu MM LOL
Onda priprema za rođendan mojoj kćeri i društvu ( ni manje ni više nego za 17 mladih koji mogu pojesti  ona tri Lorina frižidera sa slike LOL) A iza toga kiša...i ja se ušuškala u papire moje firme Wink
Nema meni odmora!!! Biti će predaha u Njivicama za naredne vikende, ali tek od ožujka!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 22:20
Opet sam virnula malo da vidim šta ima novoga. Kod nas je još hladno pa se ne može skoro ništa raditi.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 22:29
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Opet sam virnula malo da vidim šta ima novoga. Kod nas je još hladno pa se ne može skoro ništa raditi.
Onda onaj moj grijegh ne slanja paketa i nije grijehWinkLOL
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 23:23
Kad god dođe, dobro dođe...... Ne zabrinjavaj se oko toga. Za vikend su najavili hladnije i možda još snijega.... 
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 00:11
Spinning%20Long%20Stemmed%20Red%20Rose%20Images 
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 12:02
Originalno poslano od člana arim arim napisao:

Originalno poslano od člana Fany54 Fany54 napisao:

pa i kod tebe zasnježilo pravo, a biljke su predivne ovu bi posebno izdvojila    I ja ovu izdvajam, prekrasna je?Koja je to biljčica?

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Imam dvije grančice koje sliće sa novopropupalim listićima na ovo, a to samo znači da ću sa večom pažnjom i nestrpljenjem čekati prvi cvijetić!!! I više ga maziti i paziti, i titrati, i šaputati........a sada priznajem, nisam ga označila, jer mi latinski naziv ništa nije značio, ali da si na papirić stavila-za tim cviliš, bio bi u spavačoj sobi u sefu!!!smile211

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 12:05
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Onda onaj moj grijegh ne slanja paketa i nije grijehWinkLOL

Dio tog grijeha kaj uostalom sada ispada i nije grije, posađen je kod mene, tko zna kome namjenjena biljčica je završila kod mene!!!! Glavno da nije na tvoju dušu!!!Star

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.