Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas sam otkitila bor i izgleda da umire!
Dosta iglica mi je popadalo iako sam ga zalijevala. I kad smo ga kupili postepeno smo ga unašali iz vana u sobe, dok nije završil u dnevnom boravku! Mislili smo da tak ne bu doživel velike temper. razlike! No, bumo vidli kaj bu doneslo proljeće! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
A ovaj kaktusićev pupoljak, tj. cvijet, čekam već pet godina!
Kad je svekrva bila na oporavku nakon operacije kuka u VŽ.Toplicama, na terasi kafića ftrgla sam malu, ajd nazovimo, grančicu tog kaktusa. Ona se jako razvila i stvorilo se pregršt novih, ali cvijeta ni otkud! I ovih dana idem u podrum po jabuke, i imam kaj videti: konačno bude cval! Malo me iznanadil sam pup, a malo vrijeme cvatnje, jer tam je cval u 6. mjesecu! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ja mislim da su mu pomogle jabuke, u stvari sam to cini mi se negdje procitala da one otpustaju nekakav plin koji pomaze kod cvetanja
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
da to je po svemu sudeći lisnati kaktus, meni je cvao prošle zime isto u kući, a inače njemu treba nekolkiko godina, obično cvatu stari izboji, e sada će to biti često, a na proljeće bude opet cvao ( ne znaš jesu li cvjetovi crvene boje?)
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vazno je da cvjeta
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Tko čeka taj i dočeka
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i ja iman takvoga, cvate mi negdje u kraj proljeća, mislim! možda ima nešto u jabukama kao što kaže e.n. i kivi sazri kad se u zdijelu sa tvrdim kivijima stavi jabuka!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pozdrav drage moje! Mari, crveni je! Roza bum probala nažicati od neke dobre dušice na proljeće! Gioiaa, kak veli moon, tko čeka, dočeka! Ja sam dočekala, sad si ti na redu! Triša, ozdravi nam čim prije! E.n., Antonija, živjele jabuke! ![]() Živjele jabuke! |
|
|
|
![]() |
|
I... da se samo ne priča o poklonima sa špancir kave, evo vidljivih dokaza: Lantanina sviječica u bračkom kamenu, mali kaktus od Malog kaktusa, i srčeko s lijepom porukom od Anaide! Onih drugih poklona poput sjemenja i reznica, imam čist nešto sitno (hvala retriver sara!!!!), jer sam ih brzo napustila! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lovrek, držim fige za borek. Da se na proljeće oporavi i da te i dalje uveseljava.
A kaktus! Pa mogu zamisliti veselja! Sad si sigurna da je o.k., da je crveni i da će ti i on ukrašavati okolinu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja ću se malo ogrebati na tvoj lijepi kaktus,ja ga nemam
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
I moj kaktus je takav. Mislim da je to zbog toga jer sam u istu teglu upiknula više grančica i nisu sve bile od iste biljke. Predivno, Lovro vrijedna ko i uvijek.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja skoknula k tebi opet.. Cvate li kaktus?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Baka, gt, mk, anaida, fany baš ste drage!
iI natjerale ste me opet u podrum! ![]() Cvjetak je možda milimetar nabubril, još se bumo načekale da ga skroz upoznamo! nek mi se čini da se pojavil još jedan cvjetni put, mikroskopski gledano! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Lovro, ovaj kaktus cvate u dvanaestom mjesecu i zato ga
u ovim našim krajevima zovemo decembar.
Zašto ga držiš u podrumu? U DB s njim, i bez premještanja.
|
|
![]() |
|
Al kad sam si" posudila" grančicu, bilo je ljeto i cval je!
Imam inače i crvenog i rozog i kerm božičnjaka, al ovaj ima veći cvijet i širu grančicu! |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jako lijepe poklone si dobila
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Čekamo cvjetaku punom sjaju!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |