Bi-Biljana i salvete |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 29> |
Korisnik | |
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
moje dame, hvala na posjeti i lijepim komentarima
![]() a da nisam zabušavala u proteklom periodu , dokazuju i slike koje slijede.....
|
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
mnoštvo prekrasnih radova,bravo!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
odlični radovi neznam šta bi izdvojila, pa pozdravljam ideju o reciklazi.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() |
|
![]() |
|
nemam puno (par ogrlica), donjet ću, pogledaš i ..... ak se dogovorimo - dobro, ak ne - nikom ništa...... bit će mi drago da te upoznam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
radovi su ti super Biljana, a pošto vidim da dolaziš na kavu moram pitati jel imaš nakit u prodaju možda pa da nešto izaberem kad bum već tam .....
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
kika56 hvala na posjeti i lijepim riječima.
ultra - hvala što si našao vremena i posjetio moju skromnu galeriju. muški komentari su i te kako cijenjeni, pogotovo kad dođu od umjetnika kao što si ti. ja papir mogu zmotati jednom, eventualno dvaput, a nakon toga zmotam samu sebe
![]() konte - donesem ih na kavicu i objasnim, različito su rađeni.
svima još jednom hvala i
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-sve mi je s mjerom urađeno,jako,jako uredno a raspucavanje za 10,bravo
|
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
wauuuuuuu sviđaju mi se motivi :D
![]() |
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Biljo, odlični radovi, objasniš mi kako si ih napravila na kavici
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mumica i sarita - hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
BI-Bi cestitam,krasni radovi...bas sam uzivala gledajuci.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
koja fantazija od radova, odlično mi je sve
|
|
![]() |
|
i još tipkamo u isto vrijeme
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sorry, baka tanja,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Samo sto napisem a ti nesto novo, e pa bas mi je zgodno,.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
A to si sutila da si napravila. Mutne su zato je nisi rekla da nesto radis, pa ti se klomp osvetio. Super je.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |