Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hugin  kutak za uživanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hugin kutak za uživanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 124>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 13:44
draga moja tikvić hvala na posjeti i pohvalama posebno za ovo moje bijelo klupkosmile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 00:47
Prekrasno cvijeće ...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 09:56
Fany, zavirila ja u tvoje sobno zeleno bogatstvo..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 18:21
monn , anaida hvala na posjeti samo što se ne javiste pa da bude kafica

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 18:30
 evo danas 03.oktobra ili ti studenog moja žuta brugmansija cvjeta jeste da je odbacila dosta listova i pupoljaka ali ostaloje još da me veseli u ovo doba godine

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 18:39
i vatreni trn je u svom elementu

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 18:45

a u vrtu prava jesenska slika.lišće koje je opalo sam sakupila i nji zaštitila biljke, fontanici obukla kabanicu ostalo je još da povežem pampasicu i zaštitim ružu stablašicu i samo da čekam da padne snijeg brrr...

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 21:15
Draga Fany opet sam prosetala i vdjela tvoje ljepotice , kako ih i ti zoves ! Ali , ono malo bijelo klupko vune , ono sam skoro odnijela sa sobom smile128  ali nisam , sjetila sam se da bi se ti za njim   smile43   
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 21:28
hvala na posjeti draga moja a što se tiće moga bijelog klupka kakav je rado bi pošao sa tobom  inače voli posjetioce i brzo sklapa prijateljstva .smile79 od mene i moga hugića 
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 22:11
 Trubica se još nada, vrijedna je na vlasnicu.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2010 u 22:11
Doista si bila jako vrijedna, znači kod tebe može početi snijeg, ili neka još malo sačeka da brugmansija ocvjeta do kraja.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2010 u 18:22
snijeg volim samo prvi dan dok je jš ćist a već poslije mi se gadi,ali nek sve ide svojim tokom nek priroda pokaže svoje pravo lice a mi ćemo ćekati proljeće jer mi to možemo i hoćemo smile65smile79
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2010 u 18:37
a dok snijeg bude padao prisjećaćemo se ljetnih dana ,e ovako smo moj hugo i ja ljetos uživali.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2010 u 19:30
Hugo čini mi se nema samo kutak za uživanje, već tvoje krilo za maženje, presladak je.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2010 u 19:44
e tu si u pravu ali ne samo moje krilo već i krilo mm neznam ali ipak više je lud za njim valjda što su po čitav dan zajedno a ja sam aktuelna samo kada dođem sa posla.on je inače jedna velika maza  a i gazda u kući .smile128
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2010 u 20:58
Sve je već spakirano za zimu, baš šteta, ali glavno da gazdarica uživa sa svojim ljubimcem Wink
život je more
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 12:47
u tvom dvorištu pravi jesenji prizoriTongue....fino izgleda,al na samu pomisao da ide zima....pada mi mrak na oči... u 16h mrkli mrak... u kući vatra lagano gori...a vrt gledamo samo s prozora...Cry
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 21:33
Eto i mene...malo kasnim...

Hugo je bez konkurencijeThumbs%20Up

Pasiflora..... smile227 Da li je komplicirana za uzgoj? Ne viđam je često a ljepotu njezina cvijeta ne mogu riječima opisati.......

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 21:54
hvala na posjeti nataly i na komplimentima za mog hugića.a što se tiče pasiflore nije problematična za uzgoj samo neznam kako će prezimiti vidjećemosmile79
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 22:15
Došao u uzvratnu posjetu i to u zadnji čas. Vidim, dučan je pred zatvaranjem. Sve pospremljeno za doček zime.
No, ako sam krenuo od početka, uspio sam ipak svašta lijepoga vidjeti. Lijepi, bujni vrt pun različitog cvijeća,  patuljka violinistu, leoparda, malog debeljka, vikendicu na živopisnoj i poželjnoj lokaciji sa interesantnim uređenjem okoliša, sve je to plijenilo moju pažnju. Facit: Da si pravi cvjetoljubac to je fakat i zato Ti Tvoje cvijeće bezrezervno vraća ljubav svojom ljepotom i bujnošću.
Na kraju, pitanje i molba. Zapazio sam, više se nažalost ne sjećam gdje, ispod terase kuće ili vikendice, neobičnu i posebno izrađenu žardinjeru za cvijeće obojenu u boju breskve ili narančasto. Dali je to ručno rađeno na licu mjesta i ako da, molim kratak opis izrade.
Ma, nisam zaboravio Hugu pa kako bi mogao? On je glavna zvijezda, on je car. Bar mi tako carski djeluje u onom položaju na zlatnom jastuku.

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 124>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.