hugin kutak za uživanje |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 124> |
Korisnik | |
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja tikvić hvala na posjeti i pohvalama posebno za ovo moje bijelo klupko
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće ...
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany, zavirila ja u tvoje sobno zeleno bogatstvo..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo danas 03.oktobra ili ti studenog moja žuta brugmansija cvjeta jeste da je odbacila dosta listova i pupoljaka ali ostaloje još da me veseli u ovo doba godine
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a u vrtu prava jesenska slika.lišće koje je opalo sam sakupila i nji zaštitila biljke, fontanici obukla kabanicu ostalo je još da povežem pampasicu i zaštitim ružu stablašicu i samo da čekam da padne snijeg brrr... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Fany opet sam prosetala i vdjela tvoje ljepotice , kako ih i ti zoves ! Ali , ono malo bijelo klupko vune , ono sam skoro odnijela sa sobom ali nisam , sjetila sam se da bi se ti za njim
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na posjeti draga moja a što se tiće moga bijelog klupka kakav je rado bi pošao sa tobom inače voli posjetioce i brzo sklapa prijateljstva . od mene i moga hugića
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trubica se još nada, vrijedna je na vlasnicu.
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Doista si bila jako vrijedna, znači kod tebe može početi snijeg, ili neka još malo sačeka da brugmansija ocvjeta do kraja.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
snijeg volim samo prvi dan dok je jš ćist a već poslije mi se gadi,ali nek sve ide svojim tokom nek priroda pokaže svoje pravo lice a mi ćemo ćekati proljeće jer mi to možemo i hoćemo
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a dok snijeg bude padao prisjećaćemo se ljetnih dana ,e ovako smo moj hugo i ja ljetos uživali.
Uploaded with ImageShack.us |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hugo čini mi se nema samo kutak za uživanje, već tvoje krilo za maženje, presladak je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e tu si u pravu ali ne samo moje krilo već i krilo mm neznam ali ipak više je lud za njim valjda što su po čitav dan zajedno a ja sam aktuelna samo kada dođem sa posla.on je inače jedna velika maza a i gazda u kući .
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je već spakirano za zimu, baš šteta, ali glavno da gazdarica uživa sa svojim ljubimcem
|
|
život je more
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u tvom dvorištu pravi jesenji prizori....fino izgleda,al na samu pomisao da ide zima....pada mi mrak na oči... u 16h mrkli mrak... u kući vatra lagano gori...a vrt gledamo samo s prozora...
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto i mene...malo kasnim...
Hugo je bez konkurencije Pasiflora..... Da li je komplicirana za uzgoj? Ne viđam je često a ljepotu njezina cvijeta ne mogu riječima opisati....... |
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na posjeti nataly i na komplimentima za mog hugića.a što se tiče pasiflore nije problematična za uzgoj samo neznam kako će prezimiti vidjećemo
|
|
Inox
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došao u uzvratnu posjetu i to u zadnji čas. Vidim, dučan je pred zatvaranjem. Sve pospremljeno za doček zime.
No, ako sam krenuo od početka, uspio sam ipak svašta lijepoga vidjeti. Lijepi, bujni vrt pun različitog cvijeća, patuljka violinistu, leoparda, malog debeljka, vikendicu na živopisnoj i poželjnoj lokaciji sa interesantnim uređenjem okoliša, sve je to plijenilo moju pažnju. Facit: Da si pravi cvjetoljubac to je fakat i zato Ti Tvoje cvijeće bezrezervno vraća ljubav svojom ljepotom i bujnošću. Na kraju, pitanje i molba. Zapazio sam, više se nažalost ne sjećam gdje, ispod terase kuće ili vikendice, neobičnu i posebno izrađenu žardinjeru za cvijeće obojenu u boju breskve ili narančasto. Dali je to ručno rađeno na licu mjesta i ako da, molim kratak opis izrade. Ma, nisam zaboravio Hugu pa kako bi mogao? On je glavna zvijezda, on je car. Bar mi tako carski djeluje u onom položaju na zlatnom jastuku. |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
Odgovori | Stranica <1 2122232425 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |