Kalanchoe |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 28> |
Korisnik | |
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prava ljepotica :)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se oživi i ova tema
Kalanchoa trysiflora prezimila super samo što je pomalo izgubila crveni obrub, ali to će se vratiti s proljećem, oduševljavljaju me njeni veliki listovi pa sam stavila catering nožić da se vidi veličina lista |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija!! Gledam zadnju sliku i nevjerujem! nozic izgleda kao neki iz kutije igracaka!! Odusevljena sam!!!
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kalanchoa partridge procvjetala odavno i sad tražim savjet. Procvjetala iz vrha i što sad s cvijetom,( doduše još je drži jako dobro) da li se on reže ili ostavi da sam vene???????
ispod rastu mlade |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobila je za 8. mart prošle godine! stajala vanka, na kiši u istoj grasti i zemlji u kojoj je kupljena. kad sam primjetila pupove presadila je i opet stavila na isto mjesto. evo je procvijetala je.
zanemarite ovu zemlju na grasti, stoji u vrtu! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako se krasno rascvjetala
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija jako je lijepa.imam takvu,mada mislim da je moja malo na ljubičasto.također sam ju dobila na poklon i imam ju godinama.vrlo je zahvalna.nije osjetljiva
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nitko nema odgovor na moje pitanje?????????
|
|
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija ova tvoja stvarno ima prekrasnu cvjetnu stapku.Ovako,malo sam pogledala na netu i piše da se osušena cvjetna stapka obavezno orezuje do listića jer na tom mjestu raste novi izdanak koji se kasnije ,ako želiš,može otkinuti i presaditi.
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala još uvijek je čvrst pa ću pričekati
|
|
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina krasna ti je
|
|
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pelceriće sam lani pred zimu popikala u zemlju i sklonila ih u hladan podrum, a veliku sam ostavila vani neka se čeliči. Preživjela je zimu, iz korijena tjera tisuću mladica a samo sam je malo zimus nagrnula zemljom.
Vidi me @ajo kako sam prašnjava i cvjetna
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure i dečki, predivne su vam kalanhoe.
A neke vrste vidim prvi put. |
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je more
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a joj lantana koja ljepota,a ja sretna zbog par cvijetića
|
|
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lantana , tvoj me kabal srušija s nogu
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su vam Kalanhoe.
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2122232425 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |