Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kika dali ti radis po svom ukusu ili da se drugima svidjaju tvoji radovi. Kome se ne svidja neka ne gleda.
![]() |
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
hahaha, dobro ti je rekla Tatjana. Al mislim da nije tu problem sviđanja, meni je polivača mrak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Potpisujem vaniu! Nekad vidim neki rad čim je uletio u Friško, a nekad tek nak dan-dva.
Kad sam vidila tvoj komentar iznad lakirane, nasmijala si me baš, onda sam pogledala i slike "prije"...ova verzija "poslije" mi je draža...il je možda slika takva da se na ovoj lakiranoj rubovi motiva bolje stapaju s pozadinom! Inače, za promjenu bi prije odabrala prvu, bez sjaja! Ufff, šta ja pišem...sad bi ovo, sad bi ono....ma trebala sam se naprije "dogovorit sama sa sobom" pa onda napisat neki smislen komentar ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Šta je ovo fino curo, aaaaaaaaaa.. |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Savrseno , jako mi se svidja.
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ovoj sam se kutijici izdivila sa svih strana
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Mene su i nogice oduševile..
![]() |
|
![]() |
|
Našla u ormaru neke stare drvene crvene perle.Gle,rimuje se:drvene-crvene,drvene-crvene...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kiki
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kantica je super, neznam zašto misliš d ase nikome ne sviđa...kako su cure rekle, radiš za svoj gušt..pa ako se tebi svidjela to je najvažnije...
što se tiče kutijice, vjerujem kako znaš da je ona moj favorit...sada već svi vjerojatno znaju moju sklonost i ljubav prema ukrašavanju kutijica... jako mi se sviđa što si sredila i dno i što si dodala ove nogice...vidjela sam davno jednu sličnu utijicu najednoj poljskoj stranici i tako su me se dojmile te okrugle nogice na njoj, baš kao i sada na ovoj tvoj.... a tek ovaj detalj, dorađeno i dno kutijice....ma... totalni favorit mi je.... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
A što da kažem?Kad moj favorit kaže da mu je moja kutijica favorit...
|
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ma tko kaže da se kantica nikom ne sviđa? Super je! Pogotovo ovako polakirana, ali nogice na kutijici su me oduševilem savršena ideja!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Moram priznati,nogice sam skupila od Izzy.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Draga Kiki,razgledala jesam divila se,ali prokleta trka i nisam imala kad dati komentar,evo sad silom sjedoh za tipkalo iz razloga što moram mirovati,slomih večeras kasno nogu u skočnom zglobu i sad ću imati vremena da vas sve ponovo posjetim.Od mene imaš sve pohvale,kantica super a ja sam ipak ljubitelj kutija,ova mi je pravo legla.Pozzzz.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
mene je kantica totalno oduševila i ona prezentacija s ružama.
odličan izbor motiva i boja, baš sam si poželjela jednu takvu, ali nikako ne stižem iskomentirati radove jer su mi zadnji dani bili u totalnoj strci. Ne vjerujem da se nekome ne sviđa kantica samo su negdje drugdje, a ne na forumu. kutijica mi je također jako lijepa, a ovo dotjerano dno me kupilo iako se ne mogu odlučiti između kantice i kutijice, ali ne mislim ni da moram. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure.Kika želim ti brzo ozdravljenje.Sada radim bočicu za začin koja je skoro gotova i prvu škrinjicu u životu o čijem krajnjem izgledu još nemam viziju.
|
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Hvala na lijepim željama,samo ti radi i sigurna sam da će biti super.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |