Maredelmare-galerija radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 27> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zadnji kompletić,pun pogodak
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
lijep je ovaj kompletić također, samo, nekako, oduševljavaju me uvijek ruže, pa se na njih zakačim sve u šesnaest, a ono što me najviše oborilo kod prvog kompleta je onaj mali otvorić sa strahne,pa kao sašiven kontur pastom...e to mi je onako... baš, baš sjelo... maštovit detalj... pobornik sam dodavanja detalja... manje više, salvetu sada već svi odavno znamo staviti gore, ali treba uvijek poraditi na detaljima koji to čine cjelinom, tokod tebe ide sve bolje i bolje...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Dva "m", puno vam hvala, guštam u vašim komplimentima....a šta ću, priznajem: tipično sam ljudsko biće!
Idem sad malo ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
mare,mare,vridna naša mare. sve ti je prekrasno ali ona roza kutijica sa ružicama
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Rose, baš me čudi što se tebi svidila roza kutija s ružicama
![]() ![]() Evo ti još jedna ružica, tebi omiljeni cvijetić ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hvala na ružici mare
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Tek sam danas dosla i vidjela sto si novo napravila, ma super suradovi. Nema prigovora, ideja je originalna.
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
draga moja mare,imenjakinjo
![]() tvoji kompleti za začinit salatu su mi preslatki,posebno onaj s morskim štihom...... ![]() moram biti iskrena i reći da mi jako nedostaju tvoji komentari i tvoji radovi u većoj količini ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...izvrstan začinski komplet, no s obzirom da si u staklu našla dodatnu ljubav, vjerujem da ti nije lako pomiriti obe ljubavi, ideja je previše a vremena premalo, još kad su ovakve sparine
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
draga,sretan ti rodjendan i svako dobro da te prati u zivotu.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Hvala lady Sarita!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-draga maredelmare s malim zakašnjenjem šaljem ti iskrene čestitke za tvoj rođendan
|
|
![]() |
|
Nikad nije kasno Kika,nikad nije kasno-hvala ti puno!
![]() ....a vidiš da i ja kasnim sa zahvalom ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Sviđaju mi se obje kombinacije, i usput sretan ti rođendan
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Dorina, jako dugo nisam stavila radove-ne stignem, a i rjeđe sam ovdje već neko vrijeme.
Zbog toga nisam dosta galerija i novih radova od ostale ekipe vidila ![]() ![]() Ufff, imat ću šta pregledavat kad mi gužva malo prođe ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Nadam se da je gužva od koristi, a radove ćemo sa zadovoljstvom pogledati kasnije
|
|
![]() |
|
Pozdrav svima!
Pošto mi je Schwarzenegger odobrio, zaglumit ću njega na početku, je da je njegova malo drugačija rečenica... al ovaj smajlić me uvijek asocira na spomenutog, pa evo ![]() Jaaakoooo dugo mi je trebalo da prokopam put do svoje galerije, jer sam se strašno bila razlijenila što se aktivnosti na forumu tiče. Sad mogu reći da sam imala neke obveze pa mi se nije dalo ćorit u ekran.....kakogod, vrijeme mi je proletilo a da nisam ni primjetila. Maloprije sam stavljala slike u svoju galeriju u "Raznim hobijima" pa su mi tamo ostali samo kodovi, umjesto slika....ne znam zašto..???? ....valjda ću ovdje imat više sreće. Dakle, krećem sa stavljanjem slika, i tu ima puno prastarih radova, i novijih naravnio. Bit će tu, znači: NEŠTO STARO, NEŠTO PLAVO...vidi mene-ja kao mlada za vjenčanje, hehehehe, a ono NEŠTO POSUĐENO...pa valjda sam ispunilai to. Znate ono, kad vam neki tuđi rad svjesno ili nesvjesno, da ideju-to ćemo smatrat posuđenim. Zaboravila sam neke i slikat, a slike su mo po običaju- vrlo loše. A tu nesretnu ljubav između mene i fotića nikako da pretvorim u sretnu-ja se trudim, al on je, izgleda, tvrd orah. Oprostite ako se ponovim s kojom slikom, pregledala sam par zadnjih strana galerije, ne cijelu, a i da jesam... ko bi mi popamtio šta sam stavila ovdje šta nisam. Krećem s fotkama! Sjćam se, davno je bilo, al mislim da su mnataša i frezija napravile nešto slično u isto vrijeme, pa je tako bilo slučaj i kod mene i masline55, znači tako davno je ovo nastalo: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() malo ću prekinit s lavandom, al nije isključena mogućnost ponovnog pojavljivanja, heheheee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..kutija za jednu ljubiteljicu minimalizma-tražila je da joj na kutiju, koja je inače mala, stavim male ružice. I ovo su najsitnije koje sam mogla naći-vjerujte, jako su malecke ![]() ..a iznutra je rekla da joj nije bitno, pa onda rekoh: " iznenađeeenjeeee!":)))) ![]() Mnogo bolje izgleda uživo, nego na ovim fotkama, ali to naravno uopće nije ni teško, kad sam ja u pitanju, evo: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evo gore je ono posuđeno: izreka na unutrašnjoj strani poklopca,koju je davno Izzy koristila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (e da!: jesam ono rekla da će bit i nešto plavo, hehehe) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ova kutija za nakit, s ovim pustim pregradama, popila mi je krv na slamku, a ne bi vjerovali koliko laka ode u nu iznutra. Stvarno me isrpila. Obično svi mislimo na kutiju izvana, al ova je iznutra... ko da napraviš nekoliko "običnih" kutija. Najtanji kist je bio neophodan za unutrašnjost. Je sam bila hepi kad sam je uspila dovršit: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ufff, umorila sam se...toliko da nisam mogla popratit tekstom sve slike koje stavljam (sreća vaša:))) a stvarno više nemam blage veze šta sam sve nabacala i na što će ovo ličit, ipak neću ići na "preview post" zbog problema kod stavljanja slika u Raznim hobijima. Napravila sam vam slikovnicu s lošim slikama, ko ovo uspije pogledat...e, pa svaka mu čast-i meni se više zamantalo. Dakle, gledajte ako želite, ako vam se ne da nemojte, pišite pohvale, kritizirajte (SLOBODNO!!!)-ja nisam uvredljiva po tom pitanju, naprotiv. Jedino bi mi, iskreno rečeno, bilo malo bezveze da mi netko kaže da su mi svi radovi s...nje to priznajem, jer bi mi bilo čudno da baš ni jedan nisam dobro napravila. Konstruktivne kritike prihvaćam, makar se odnosile na sve radove, ali ne kao što je ona riječ koju sam prekinila točkicama...al kužite me. Volim iskrena mišljenja, kakva kog bila-a kako inače učiti, ako netko vidi grešku a ne ukaže na nju jer mu je neugodno. Ja vas te neugodnosti oslobađam-iako sam naučila da u nekim galerijama moram malo suspregnit iskrenost, osim kad je pohvalna. Kod mene nije tako. Pišite šta želite, ako želite... ufff, mislim da se od umora više ponavljam, trkeljam... Dosta me za danas! A, kao, trebala bi stavit nešto u "Friško..."iako nije sve friško, al ko će mi još to sad...moram uzet pauzu.. |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
MALA,ŠTO SI POLUDILA!!!??
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Trebala si nam postupno servirati radove. Kako da iskomentiramo ovoliku količinu radova. Ali, sve u svemu |
|
![]() |
|
Hahahhaaaa-dobro je Kiki rekla!
Al, da sam pomalo...opet bi stala ..pa dok me držalo odlučila sam "pucat"...a nisam sve stavila...slike su mi izmješane. Tnx Mima! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |