Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Maredelmare-galerija radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Maredelmare-galerija radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 27>
Korisnik
Poruka
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 08:37
Zadnji kompletić,pun pogodak
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 09:42
lijep je ovaj kompletić također, samo, nekako, oduševljavaju me uvijek ruže, pa se na njih zakačim sve u šesnaest, a ono što me najviše oborilo kod prvog kompleta je onaj mali otvorić sa strahne,pa kao sašiven kontur pastom...e to mi je onako... baš, baš sjelo... maštovit detalj... pobornik sam dodavanja detalja... manje više, salvetu sada već svi odavno znamo staviti gore, ali treba uvijek poraditi na detaljima koji to čine cjelinom, tokod tebe ide sve bolje i bolje...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 18:36
Dva "m", puno vam hvala, guštam u vašim komplimentima....a šta ću, priznajem: tipično sam ljudsko biće!
Idem sad malo
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 14:52
mare,mare,vridna naša mare. sve ti je prekrasno ali ona roza kutijica sa ružicama smile94
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 17:44
Rose, baš me čudi što se tebi svidila roza kutija s ružicama
Evo ti još jedna ružica, tebi omiljeni cvijetić
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 17:46
hvala na ružici mare smile78
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 11:16
Tek sam danas dosla i vidjela sto si novo napravila, ma super suradovi. Nema prigovora, ideja je originalna.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 19:16
draga moja mare,imenjakinjoWink........stvarno nisam bila dugo kod tebe u galeriji......ali ni nema baš nešto novih radova ili ti se samo ne da slikati.......iskreno vjerujem da radiš jer si inficirana kao i većina nas......
tvoji kompleti za začinit salatu su mi preslatki,posebno onaj s morskim štihom......smile89
moram biti iskrena i reći da mi jako nedostaju tvoji komentari i tvoji radovi u većoj količiniSmile
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 02:41
...izvrstan začinski komplet, no s obzirom da si u staklu našla dodatnu ljubav, vjerujem da ti nije lako pomiriti obe ljubavi, ideja je previše a vremena premalo, još kad su ovakve sparine smile46
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 10:44
draga,sretan ti rodjendan i svako dobro da te prati u zivotu.smile169
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 00:55
Hvala lady Sarita!!!

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 09:03
-draga maredelmare s malim zakašnjenjem šaljem ti iskrene čestitke za tvoj rođendan
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 00:08
Nikad nije kasno Kika,nikad nije kasno-hvala ti puno!
....a vidiš da i ja kasnim sa zahvalom

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 13:50
Sviđaju mi se obje kombinacije, i usput sretan ti rođendan smile106
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 17:18
Hvala Dorina, jako dugo nisam stavila radove-ne stignem, a i rjeđe sam ovdje već neko vrijeme.
Zbog toga nisam dosta galerija i novih radova od ostale ekipe vidila ....al nekako mi se čini (koliko me pamet ne služi), da nisam dugo imala vidit ništa tvoje...ili zabušavaš,ili je problem ovaj moj gore spomenuti.
Ufff, imat ću šta pregledavat kad mi gužva malo prođe

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 00:12
Nadam se da je gužva od koristi, a radove ćemo sa zadovoljstvom pogledati kasnije
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 17:43
Pozdrav svima!
Pošto mi je Schwarzenegger odobrio, zaglumit ću njega na
početku, je da je njegova malo drugačija rečenica...
al ovaj smajlić me uvijek asocira na spomenutog,
pa evo
Jaaakoooo dugo mi je trebalo da prokopam put do svoje
galerije, jer sam se strašno bila razlijenila što se aktivnosti na forumu tiče.
Sad mogu reći da sam imala neke obveze pa mi se nije dalo ćorit u ekran.....kakogod,
vrijeme mi je proletilo a da nisam ni primjetila.
Maloprije sam stavljala slike u svoju galeriju
u "Raznim hobijima" pa su mi tamo ostali samo kodovi,
umjesto slika....ne znam zašto..????
....valjda ću ovdje imat više sreće.
Dakle, krećem sa stavljanjem slika, i tu ima puno prastarih radova, i novijih naravnio.
Bit će tu, znači: NEŠTO STARO, NEŠTO PLAVO...vidi mene-ja
kao mlada za vjenčanje, hehehehe, a ono NEŠTO POSUĐENO...pa valjda sam ispunilai to.
Znate ono, kad vam neki tuđi rad svjesno ili nesvjesno,
da ideju-to ćemo smatrat posuđenim.
Zaboravila sam neke i slikat, a slike su mo po običaju-
vrlo loše.
A tu nesretnu ljubav između mene i fotića nikako
da pretvorim u sretnu-ja se trudim, al on je,
izgleda, tvrd orah.
Oprostite ako se ponovim s kojom slikom, pregledala sam par zadnjih strana galerije, ne cijelu, a i da jesam...
ko bi mi popamtio šta sam stavila ovdje šta nisam.
Krećem s fotkama!

Sjćam se, davno je bilo, al mislim da su mnataša i frezija napravile nešto slično u isto vrijeme,
pa je tako bilo slučaj i kod mene i masline55,
znači tako davno je ovo nastalo:

malo ću prekinit s lavandom, al nije isključena
mogućnost ponovnog pojavljivanja, heheheee

..kutija za jednu ljubiteljicu minimalizma-tražila
je da joj na kutiju, koja je inače mala, stavim
male ružice.
I ovo su najsitnije koje sam mogla naći-vjerujte,
jako su malecke

..a iznutra je rekla da joj nije bitno, pa onda rekoh:
" iznenađeeenjeeee!":))))

Mnogo bolje izgleda uživo, nego na ovim fotkama,
ali to naravno uopće nije ni teško, kad
sam ja u pitanju, evo:

Evo gore je ono posuđeno: izreka na unutrašnjoj strani
poklopca,koju je davno Izzy koristila

(e da!: jesam ono rekla da će bit i nešto plavo, hehehe)

A ova kutija za nakit, s ovim pustim pregradama,
popila mi je krv na slamku, a ne bi vjerovali
koliko laka ode u nu iznutra. Stvarno me isrpila.
Obično svi mislimo na kutiju izvana, al ova je iznutra...
ko da napraviš nekoliko "običnih" kutija.
Najtanji kist je bio neophodan za unutrašnjost.
Je sam bila hepi kad sam je uspila dovršit:

ufff, umorila sam se...toliko da nisam mogla
popratit tekstom sve slike koje stavljam (sreća vaša:)))
a stvarno više nemam blage veze šta sam sve nabacala i na što će ovo ličit, ipak neću ići na "preview post"
zbog problema kod stavljanja slika u Raznim hobijima.
Napravila sam vam slikovnicu s lošim slikama, ko ovo uspije pogledat...e, pa svaka mu čast-i meni se
više zamantalo.
Dakle, gledajte ako želite, ako vam se ne da nemojte,
pišite pohvale, kritizirajte (SLOBODNO!!!)-ja nisam uvredljiva po tom pitanju, naprotiv.
Jedino bi mi, iskreno rečeno, bilo malo
bezveze da mi netko kaže da su mi svi radovi s...nje
to priznajem, jer bi mi bilo čudno da baš ni jedan nisam dobro napravila. Konstruktivne kritike prihvaćam, makar se odnosile na sve radove, ali ne kao što je ona riječ
koju sam prekinila točkicama...al kužite me.
Volim iskrena mišljenja, kakva kog bila-a kako inače
učiti, ako netko vidi grešku a ne ukaže na nju jer mu je neugodno.
Ja vas te neugodnosti oslobađam-iako sam naučila da u nekim galerijama moram malo suspregnit iskrenost, osim kad je pohvalna.
Kod mene nije tako. Pišite šta želite, ako želite...
ufff, mislim da se od umora više ponavljam, trkeljam...
Dosta me za danas!
A, kao, trebala bi stavit nešto u "Friško..."iako nije sve friško, al ko će mi još to sad...moram uzet pauzu..

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 18:50
MALA,ŠTO SI POLUDILA!!!??smile181Ovdje stvarno ima za svakoga po nešto.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 22:25

Trebala si nam postupno servirati radove. Kako da iskomentiramo ovoliku količinu radova. Ali, sve u svemu smile55 , posebno, pljesak za kutije.

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 00:11
Hahahhaaaa-dobro je Kiki rekla!
Al, da sam pomalo...opet bi stala ..pa dok me držalo
odlučila sam "pucat"...a nisam sve stavila...slike su mi izmješane.
Tnx Mima!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.