Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božicin decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božicin decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 33>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 01:20
radovi su savršeni! sve pohvale vama i vasoj juniorki!smile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 14:41
Božice  tvoj stil mi se jaaaako dopada.

Radovi su savršeni, ali komplimenti i za kćerku, ide maminim stopama.

Ali molim te reci mi gdje nabavljaš ove prekrasne ćupove???
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 16:13
..e proljeće moje..... jedan stari lončar otišao u mirovinu pa mu negdje u podrumu ostalo neprodanih stvari (kojih više nema..), dakle, bilo bi dobro potražiti negdje na selu lončara-grnčara u mirovini..ili ima negdje i aktivnih...ne znam...oni prave ove lijepe ćupove, vaze, tegle za kiselit mlijeko od pečene gline....

ostale cure s foruma...hvala vam na pohvalama da vas sve ne nabrajam...svima puuuuuuuuuuno.....smile79 i smile211hvala....
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 16:14
Originalno poslano od člana mare-nostrum mare-nostrum napisao:

i ti si bila produktivna ovaj vikend.Lijepo.ljiepo Thumbs%20Up....motivi su jako interesantni .da li je na ćupu salveta ili nešto drugo? jako lijep motivSmile

..da mare...salveta dorađena vodenim bojama...sve je jedan motiv...
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 16:51
Božica svaka čast, a bome i juniorka je vrijednih ruku Wink
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 09:40
cure moje.šta da vam kažem.svima od srca hvala na komentarima..smile79
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 10:20
To se zove udruženi rad! smile55 Prelijepo ste to napravile!!! Dali je na tacni salveta ili print?
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 13:58
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

To se zove udruženi rad! smile55 Prelijepo ste to napravile!!! Dali je na tacni salveta ili print?

salveta, nabavljena 1 komad u dianashopu.
Hvala monna na pohvalamasmile78
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 18:09
Dianashop? Ako je to onaj na koji mislim...koja je to valuta RM? i kako se plaća kod njih?
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 19:20
Tko je tu juniorka?
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 20:23
juniorka je moja kci a seniorka...pa ja......radimo zajedno al uvijek naznacim njen rad.....
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 20:25
[QUOTE=monna-1]Dianashop? Ako je to onaj na koji mislim...koja je to valuta RM? i kako se plaća kod njih?[/QUOT 

to bolje zna moja juniorka pitat cu je pa cu javit.....
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 08:17
Kako smo do sada moja juni i ja pravile samo ukrasne predmete evo nešto praktično za svakodnevnu uporabu....

posuda za luk velika

posuda za luk mala

i zajedno....

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 08:18
znate onaj stalak za noževe....

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 08:19
i stalak za salvete i brisače....

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 08:30
Ovo je ispalo fantastično, pogotovo mi se sviđaju ove posude za luk
ANĐELKA
Na vrh
chiarita2 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje chiarita2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 08:33
predivno napravljeno, ne mogu izdvojiti ništa posebno jer mi je sve posebno!!!
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 09:17
Božica sve je preeekraaassssnoo baš po mom ukusu, a posude su me oborile. Dobro di ti to nabavljaš? Evo jedan smile120
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 09:49
Evo Dorina kako je bilo......jedan stari lončar otišao u mirovinu pa mu negdje u podrumu ostalo neprodanih stvari (kojih više nema..), dakle, bilo bi dobro potražiti negdje na selu lončara-grnčara u mirovini..ili ima negdje i aktivnih...ne znam...oni prave ove lijepe ćupove, vaze, tegle za kiselit mlijeko od pečene gline....

i da...svim curama hvala na pohvalama....smile79 
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 09:51
Meni je stalak genijalan....za noževe....motiv se uklopio božanstveno...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.