Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 33> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
radovi su savršeni! sve pohvale vama i vasoj juniorki!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Božice tvoj stil mi se jaaaako dopada.
Radovi su savršeni, ali komplimenti i za kćerku, ide maminim stopama.
Ali molim te reci mi gdje nabavljaš ove prekrasne ćupove???
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
..e proljeće moje..... jedan stari lončar otišao u mirovinu pa mu negdje u podrumu ostalo neprodanih stvari (kojih više nema..), dakle, bilo bi dobro potražiti negdje na selu lončara-grnčara u mirovini..ili ima negdje i aktivnih...ne znam...oni prave ove lijepe ćupove, vaze, tegle za kiselit mlijeko od pečene gline....
ostale cure s foruma...hvala vam na pohvalama da vas sve ne nabrajam...svima puuuuuuuuuuno.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
..da mare...salveta dorađena vodenim bojama...sve je jedan motiv...
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Božica svaka čast, a bome i juniorka je vrijednih ruku
![]() |
|
![]() |
|
cure moje.šta da vam kažem.svima od srca hvala na komentarima..
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
To se zove udruženi rad!
![]() |
|
![]() |
|
salveta, nabavljena 1 komad u dianashopu.
Hvala monna na pohvalama
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Dianashop? Ako je to onaj na koji mislim...koja je to valuta RM? i kako se plaća kod njih?
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Tko je tu juniorka?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=monna-1]Dianashop? Ako je to onaj na koji mislim...koja je to valuta RM? i kako se plaća kod njih?[/QUOT
to bolje zna moja juniorka pitat cu je pa cu javit..... |
|
![]() |
|
Kako smo do sada moja juni i ja pravile samo ukrasne predmete evo nešto praktično za svakodnevnu uporabu....
posuda za luk velika
![]() posuda za luk mala
![]() i zajedno....
![]() |
|
![]() |
|
znate onaj stalak za noževe....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i stalak za salvete i brisače....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo je ispalo fantastično, pogotovo mi se sviđaju ove posude za luk
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
predivno napravljeno, ne mogu izdvojiti ništa posebno jer mi je sve posebno!!!
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Božica sve je preeekraaassssnoo baš po mom ukusu, a posude su me oborile. Dobro di ti to nabavljaš? Evo jedan
![]() |
|
![]() |
|
Evo Dorina kako je bilo......jedan stari lončar otišao u mirovinu pa mu negdje u podrumu ostalo neprodanih stvari (kojih više nema..), dakle, bilo bi dobro potražiti negdje na selu lončara-grnčara u mirovini..ili ima negdje i aktivnih...ne znam...oni prave ove lijepe ćupove, vaze, tegle za kiselit mlijeko od pečene gline....
i da...svim curama hvala na pohvalama....
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Meni je stalak genijalan....za noževe....motiv se uklopio božanstveno...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |