Mali bilogorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 165> |
Korisnik | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad odcvijeta budem je obrezala pa će biti pelcer i za tebe hana
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nata07, kamilica hvala na posjeti
danas sam izuzetno sretna stigao paket od flavije i zamislite dobila sam bijelu ruseliju sa korijenom, još jednom i to nije sve dobila sam i grančice twistera, ali ni to nije sve bile su tu bugenvilije i još nekoliko boja diplidenije sve je zbrinuto i posađeno samo me zeza fotić, ćim riješim problem vidjet ćete posađeno Drugi razlog za sreću je drugi paket od hoye poslala je obečane alstroemije i još jednu grančicu iznenađenja- koja me je izuzetno obradovala jer sam si to željela...ne mogu se sjetit kako se zove ali naći ću i pokazati kad uslikam.. |
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Bromi a ja u međuvremenu kod tebe divim se bugici ko i ostali
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ODLIČNA JE!
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još bolje
u granicama je sve ok ali ja kao sa biljkama nisam, bar tako kažu sad su već i moje bake rekle da će cvijeća biti i pod krevetima i koja je sad moja dijagnoza |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure svima
niho prva koju zakorijenim bit će tvoja hana baš sam bila u tvome vrtu mimoišle smo se sve ti je predivno, naprosto sam oduševljena i voćem i cvijećem |
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maslim da i tvojim vrtom nisam već dugo šetala ali se uvijek zapaze neki novi detalji - favorit je dakako naranđasta bugica a i kombinacije sa koprivama su super .........
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
upravo tako ne pijem, ne pušim, ne...izlazim
imam jedinu strast moje biljke |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala triša
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se divim svemu, super je svratiti u mali bilogorski vrt by bromelija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
što mogu kad je tako bilo, svi zinuli a ja vadim, pa vadim svežnjeve sa biljkama- sretna kao malo dijete
na kraju mi sin kaže da je to već pomalo bolesno koliko biljaka, a nezna on da je to moj lijek kad vidim neki cvijet izgledam ovako |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha, u paket sam ti stavila i jednu biljčicu da još obogatiš tvoje super kombinacije.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O draga Bromelijo! Po dobrom starom običaju sve ti je super. Ovaj put naslovdajem: KOPRIVAMA ! |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A zamisli kad imaš sve te strasti ?
Naravno u granicama ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakvo krasno cvijeće
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-----------Baš sam sretna i hvala ti
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...pa naravno da je bolesno....a šta možemo kad smo mi cvjetni forumaši kronični pacijenti ...zar ne...
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala darling!
|
|
Flavia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi....bez problema se možeš zaposlit na TV prodaji...(znaš ono....ali to nije sve...)
Drago mi je da ti je stigao paket od naše Hoye....moj je još negdje na putu....ali doći će on sutra, nadam se...
|
|
Odgovori | Stranica <1 2122232425 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |