Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - KARMEN
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

KARMEN

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 42>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 09:53
Hvala Luli i Proljeću a sada u revijalnom tonu

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 09:49
sada s enadam d ani ovo nije kraj prie, već da ima nastavka, jer ovaj drugi dio je jednako dobar kao i prvi (štose za filmove nemože reći)...
ajmo, čekamo novi nastavak sa nestrpljenjem
jesu li to narukvica i neki bedž?
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
plavi cvijet View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavi cvijet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 09:45
woooooooooooooooooooooow smile71

i ja i ja i ja!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 09:30

smile227

jedva čekam nastavak priče...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 09:27
Ali to nije kraj priče što se tiče maćuhica

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 09:23
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Hvala Božice, i plavi cvijete ja sam dobila dvije salvete od Lule i Proljeća i toliko su mi lijepe da čuvam svaku maćuhicu a to ću i dokazati kada pokažem slijedeći rad.

Već si zlato moje dokazala...Wink
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 09:12
Hvala Božice, i plavi cvijete ja sam dobila dvije salvete od Lule i Proljeća i toliko su mi lijepe da čuvam svaku maćuhicu a to ću i dokazati kada pokažem slijedeći rad.
Na vrh
plavi cvijet View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavi cvijet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 09:04
ajme kako mi je ovo lijepo, bas sam si nedavno kupila jednu ovakvu salvetu..predivnaa mi je

a ovo sto si ti napravila je tako lijepooooooo, svaka cast
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 08:36
Hrapavo ili nehrapavo meni je ovaj kompletić prekrasan!!!!!!!!!!!!smile55
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 08:16
Zaboravih reći..........Hvala svima na pohvalama
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 08:15
Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

Originalno poslano od člana malena malena malena malena napisao:

Hvala ti draga moja ...ovo mi je prva informacija da se recimo može i šmirglati..za početak tražim neku drugu spužvicusmile78

nemoj mi se smijati, ali ja koristim spužvice koje su ostatak od nekog kreveta, znam jedino da je 30 gramska spužva, i ne mogu dobiti tu lijepu hrapavost s njima

meni je ispadalo tako hrapavo sa fasadnom bojom i spužvicom za suđe. i nisam fasadnu boju razrjeđivala. probaj!

Anastazija to se i meni dogodilo, baš mi je ostalo malo boje pri dnu isto fasadne i bila je jako gusta. Tako je rađena ona moja muzička boca. Baš se jako vidi ta hrapavost.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 08:12
Originalno poslano od člana lula lula napisao:

Hvala ti draga moja ...ovo mi je prva informacija da se recimo može i šmirglati..za početak tražim neku drugu spužvicusmile78

nemoj mi se smijati, ali ja koristim spužvice koje su ostatak od nekog kreveta, znam jedino da je 30 gramska spužva, i ne mogu dobiti tu lijepu hrapavost s njima

malena ...ja si kupim onu za pranje suđa i narežem na kockice...one koje su tvrđe s njima nema hrapabvosti , a one mekane s njima ima .

To i ja radim Lula ali mi uvijek ovako ispadne. Sada ću potražiti mekanu dala si mi dobar savjet za one iz kutijica za nakit ( mislim da nešto imam )
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 19:32
Sladak kompletić!!!!!!

Malena, mene su naučili, tupkaj s grubom stranom spužvice za suđe, ostaće ti hrapavost, samo nemoj da ti bude puno boje jer onda ostaju mjehurići. 
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 17:19
zaboravih reći da je kako je krasan kompletić na maćuhice.
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 17:18

meni je ispadalo tako hrapavo sa fasadnom bojom i spužvicom za suđe. i nisam fasadnu boju razrjeđivala. probaj!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 15:58
karmen komplet ti je divan,divansmile141..
malena hrapavost ti se jos dobije kad bojas sa ostrom stranom spuzvice,sjecam se da je iris o tome pricala..smile79
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 15:15

malena ...ja si kupim onu za pranje suđa i narežem na kockice...one koje su tvrđe s njima nema hrapabvosti , a one mekane s njima ima .
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 14:50

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 14:17
Jako lijep komplet...i ja se stalno borim sa spužvicama,nikako da nađem,neku "nježnu"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 14:10

Karmen radovi su ti lijepi i  uredni.

A ovo što je lula rekla, to je sigurno to, da nasnosiš previše boje, to se imeni znalo događati i ja s time nisam nikako bila zadovoljna.

Znači, manje boje i možda više puta nanijeti...to ćeš sama skužiti...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 42>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,204 sekundi.