KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 42> |
Korisnik | |||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hvala Luli i Proljeću a sada u revijalnom tonu
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
sada s enadam d ani ovo nije kraj prie, već da ima nastavka, jer ovaj drugi dio je jednako dobar kao i prvi (štose za filmove nemože reći)...
ajmo, čekamo novi nastavak sa nestrpljenjem jesu li to narukvica i neki bedž? |
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
||
woooooooooooooooooooooow
![]() i ja i ja i ja!!!!!!!!!!!!!! |
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||
|
|||
![]() |
|||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
||
Ali to nije kraj priče što se tiče maćuhica
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||
Već si zlato moje dokazala...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala Božice, i plavi cvijete ja sam dobila dvije salvete od Lule i Proljeća i toliko su mi lijepe da čuvam svaku maćuhicu a to ću i dokazati kada pokažem slijedeći rad.
|
|||
![]() |
|||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
||
ajme kako mi je ovo lijepo, bas sam si nedavno kupila jednu ovakvu salvetu..predivnaa mi je
a ovo sto si ti napravila je tako lijepooooooo, svaka cast |
|||
![]() |
|||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
||
Hrapavo ili nehrapavo meni je ovaj kompletić prekrasan!!!!!!!!!!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Zaboravih reći..........Hvala svima na pohvalama
|
|||
![]() |
|||
||
Anastazija to se i meni dogodilo, baš mi je ostalo malo boje pri dnu isto fasadne i bila je jako gusta. Tako je rađena ona moja muzička boca. Baš se jako vidi ta hrapavost.
|
|||
![]() |
|||
||
To i ja radim Lula ali mi uvijek ovako ispadne. Sada ću potražiti mekanu dala si mi dobar savjet za one iz kutijica za nakit ( mislim da nešto imam )
|
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
Sladak kompletić!!!!!!
Malena, mene su naučili, tupkaj s grubom stranom spužvice za suđe, ostaće ti hrapavost, samo nemoj da ti bude puno boje jer onda ostaju mjehurići.
|
|||
![]() |
|||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
||
zaboravih reći da je kako je krasan kompletić na maćuhice.
|
|||
![]() |
|||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
||
meni je ispadalo tako hrapavo sa fasadnom bojom i spužvicom za suđe. i nisam fasadnu boju razrjeđivala. probaj!
|
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
karmen komplet ti je divan,divan
![]() malena hrapavost ti se jos dobije kad bojas sa ostrom stranom spuzvice,sjecam se da je iris o tome pricala.. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
malena ...ja si kupim onu za pranje suđa i narežem na kockice...one koje su tvrđe s njima nema hrapabvosti , a one mekane s njima ima .
|
|||
![]() |
|||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
||
nemoj mi se smijati, ali ja koristim spužvice koje su ostatak od nekog kreveta, znam jedino da je 30 gramska spužva, i ne mogu dobiti tu lijepu hrapavost s njima
|
|||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
||
Jako lijep komplet...i ja se stalno borim sa spužvicama,nikako da nađem,neku "nježnu"
|
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Karmen radovi su ti lijepi i uredni. A ovo što je lula rekla, to je sigurno to, da nasnosiš previše boje, to se imeni znalo događati i ja s time nisam nikako bila zadovoljna.
Znači, manje boje i možda više puta nanijeti...to ćeš sama skužiti...
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |