galerija slika; goga-osijek |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 26> |
Korisnik | |
frezija
Već proklijao Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni su ti ovi pijati... ja ti uvik padam na ruže..... super su...
Uvijek se iznova divim vama koji radite decoupage na staklenim zdjelama... ja nikako da se usudim... sve mi je spremno, ali nikako da krenem jer imam osjećaj da mi nece ispat dobro...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala frezija...nije ti to nista..samo kreni, uvijek mozes oprati zdjelu ako nisi zadovoljna...ili, u najgorem slucaju, baciti ju kroz prozor...hihi
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e, a di je kućica što si rekla da si je napravila...ja je čekam i čekam...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aaaa, mislis na baranjsku kucicu....jos ju nisam dovrsila, al nije to nista spektakularno, kad se vratim s mora zavrsit cu ju...i stavit na sunce... |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Goga od ovih staklenih tanjura ne bih ništa izdvojila.
Svi se jednostavno preeeeeelijeeeeepieeee.
A pittorico ti je suuuuupeeeeer.
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ni ne znam daje baranjska, rekla si da je gotova kada sam ja radila svoju prvu kućicu...pa rekoh, daj da je vidim...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala draga... |
|
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mijenjala sam nesto, pokusavala napraviti 3 D, da bude sa svih strana, pa mi je onda propao krov, pa sam isupnjavala unutrasnjost,...i sad tako stoji...moram ponoviti krovic, ali nemam slame...sve u svemu...katastrofa...kad skupim vremena i zivaca za nju onda cu ju dovrsavati... |
|
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
al ne ocekuj nista specijalno...znas da moji cevapi (prsti) nisu bas spretni za oblikovanje...
|
|
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je prava navala radova. Jako su lijepi ne znam koji bih izdvojila malu prednost ipak dajem onom s jabukama jer znam kako je teško raditi na tom tanjuru. Stvarno ste svi zaraženi suncokretima još ću se navući...hihihi
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uuuuuuh, kako su dobri rezultati tečaja pittorica Prelijepoooo... A super su mi i suncokreti ovako kontrastirani s plavo-ljubičastim tonovima.. Jako, jako, jako lijepo draga Goga
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogo sačuvaš mi koju salveticu s jabukama do naše slijedeće kave....a mogle bi se naći...što kažeš ti i Nataša
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
primavera, puno hvala...tecaj nije bio pravi tecaj...jedna jako dobra poznanica koja je vodila tecajeve mi je odrzala privatan sat...uz kavicu...od nje se zbilja moze svasta nauciti...
karmen, hvala...salveticu s jabukama nazalost vise nemam, imala sam samo jednu...potrosila sam ju na 2 zdjele i ovaj tanjuric...sto se tice kave...hm...hm...hm...ne znam, u ponedjeljak putujem, a i kad se vratim vjerojatno cu opet na more...a mislim da i natasa ide na put...ako nista onda sredinom kolovoza...ako naletim na takvu salveticu mislit cu na tebe... |
|
|
|
KARMEN
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OK gogo lijepo se provedi i misli na nas kako mackamo. Ja sam u 8 mj. na GO pa se možemo naći kada se vratiš
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moze, moze....18.8. bih trebala biti doma..osim ako ne uspijem izvuci jos koji dan slobodan....hihi...
|
|
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tanjuri su ti famozni,a ja opet izdvajam onaj sa plavim cvijetovima(šta ću kad volim plavu boju).
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, piramidice...ma nemoj tako, ja te cvjetove vidim kao ljubicaste...hihi...mrzim plavu boju, al sam se usudila ipak malo ju staviti na onaj komplet uz ljubicastu - koju obozavam...
|
|
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiš da je dobro ispalo,makar je plavo,znaš ti to dobro iskombinirat.
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, draga...
|
|
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja se nebi nikada usudila suncokretima staviti ljubičastu podlogu. ko bi rekao da to tako dobro može izgledati?
a pittorico tečaj je, vidim, bio vrlo uspješan.
|
|
Odgovori | Stranica <1 2122232425 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |