JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to je na daskici...ne vidi se ali u zbilji je krasno kad imas u ruci daskicu sa sjajnom vilom
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
gdje su ostale vile :) hihi rekao mi rista kak se to radi :) sam dovoljno puta ponovis i upali :P dobro ti jutro zelim i nadam se da si bila jako kreativna :)
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jesam bila sam, stavim slike...ti si bic Bozji_Atila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nego zakaj se kraljestvo tvoje nije prijavilo na igru bozicnu?????????
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
a gdje je taj topic? kad ti kraljevstvo nebesko doleti tamo na 9 kat ima da te u piksu pospremim :)
|
|
![]() |
|
pogledaj prvi topik na vrhu_BOZICNI
|
|
![]() |
|
btw jucer sam kopala salvetice i na zalost tema su bile klasicne bozicne, no uspjela sam ti naci nekoliko zaigranih motiva cak i medeke koji ce te razveseliti. andjela je bilo samo jedan motiv koji vec imas jer sam tu salvetu razmijenila s tobom.
no iza nove godine, idemo na mjesto zlocina pa ce biti puuuuuuno salvetica i prazni novcanici :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dakle ovo je moja nocna smjena, nekaj sam danas prodala, i ovo je na kraju moje aranziranjepoklona s ukrasima od slanoga tijesta...eto...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i to je sveeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
pa di steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kaj je s mojom nocnom smjenom...aaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
past cu u nesvijest! genijalno!
|
|
![]() |
|
hvala milaaaaaaaa, banda nestala po gablecima aja rintala do jutra opet...smrc
ok sad mi je lakse
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
jassi..gdje nabavljaš te daske?
![]() Znam da ih ima svagdje....ali ja bi, ako može, da podijeliš info samnom ![]() Meni trebaju 15x15 ![]() |
|
![]() |
|
priznaj da sam te zarazila s daskamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chemaco
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
super su....no ipak su mi najljepši snjegovići u svim kombinacijama, i onaj kaj si mi pokazala na decoupage papiru kaj si kupila....vidiš da sam pogledala...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ha ha....uživam dok još mogu.... joj kak si ljubomorna samo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gle ti ovu bestiju, sad se i belji....pa zbilja..../ignore ne gledam te ne vidim te i kaj mi mozes :P
talk to the hand :)
![]() ovu ne vidjeh onaj dan, a gdje je ona ispod gljivice? tu si vec prodala pa je nema na slikama ili gdje je nestala? sigurno ju je rista upucao orahom :(
|
|
![]() |
|
jok,nisam justigla napraviti
makaj ju nisi vidla,rekla si da ti jelijepa....eto vidis da je drugacija kad je u pripremi i kolika je razlika kada je gotova, ali glavno da ona jasi po meni
|
|
![]() |
|
moram ici..bbyy
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |