proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 81> |
Korisnik | |
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajde ajde, svašta buš našla sigurno....e i poruku sam ti poslala, odi vidit...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oj evo me!!! Ja sam kasno legla pa sam malo pospavala duže. Evo gledala sam malo svoje radove, pa vidim da me hvališ, hvala ti!!! A "deal", možda sam to malo nespretno nazvala pa ne razumiješ. Htjela sam reći da se divim hrabrim ljudima. Ja bi sigurno bila prepadnuta što ćete mi napisat da vam rečem da budete totalno iskrene, a tako bi trebalo. Tako najbolje shvatiš gdje griješiš. Vidim ja i sama svoje greške, a trebalo bi reč ko ti...ajde recite BAŠ što mislite. Evo i ja ću se ohrabrit na tvojoj stranici i zamolit svih da slobodno kod ocjenjivanja mojih radova napišu i ono što ne valja. joooooooooj.
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
saara ukusi su jako različiti tako da što se nekome nešto ne sviđa ne znači da je to loš rad....a ni ako se večina oduševi ne znači da će se sviditi svima..........
mislim da je na kraju svega važno samo da nas naše mackanje čini sretnima bez obzira na umjetnički stupanja nekog našeg rada
a da savjete trebamo tražiti i primati samo u smislu načina izvedbe neke tehnike
proljeće sorry zbog uzurpacije teme
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
potpisujem!!!! |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dapače drago mi je da si tu!!!
Saara u potpunosti potpisujem iris!!!
Ali me jako interesira koliko imaš godina???
Znaš kada budeš zrelija onda ćeš jasno znati reći kritiku i primiti je bez ljutnje...Tako se meni bar dogodilo...
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam 31 godinu. Nisam ja ljuta na kritiku,dapače, samo me oduševljavaju ljudi koji na prvu imaju hrabrosti. Ja nemam hrabrosti nikad pokazat svoj rad.Ovo je prvo takvo mjesto i želim na njemu uživat zajedno s vama. ovdje mi je jako lijepo. Samo sam ti htjela odat priznanje.
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Saara kakvo priznanje??? Pa ja sam također kada sam počinjala bila nesigurna ali to dođe s vremenom i kada češće neke stvari radiš onda stvarno ide puno lakše, a i čovjek dobije neku rutinu pa na kraju krajeva i sigurnost...A općenito imaš još vremena dok ne dođeš u 40-te poraditi na sebi da budeš sigurnija, da se znaš postaviti i da znaš primiti kritike...usudila bih se reći biti mudriji...znači reći svoje mišljenje a pri tome se ne svađati... Odat ću ti tajnu...to sam ja naučila uz mog muža, on je izuzetno smiren i tolerantan...pa sam to od njega pokupila...svađa to je bilo kada sam bila mlada i nadobudna sada su razgovori u pitanju... Uh što sam se ja raspisala, ali neka te to ne muči...budeš i ti na to nadošla...
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još nešto mojih radova...
Čini mi se da se boje baš i ne vide kako treba...u svakom slučaju gornji rub tegle ja nježno plava nijansa i mogu samo reći da je u prirodi puuuuno ljepša...
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budući da sam ja opsjednuta teglama opet sam ostala(sline mi cure na mandarine u pozadini)
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure hvala vam na komplimentima...
Misilim da bateriju na fotiću moram napuniti jer mi je baš jaaako žao i za ovu drugu sliku kako je loše ispala...
A za te mandarine...bolje da sam slikala njih nego muža za stolom (desni kut ono crno je njegova ruka...i upravo je jeo mandarinu!!!)
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ta sličica je baš prava, šteta što se ne vidi baš najbolje |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno mi je žao što je loše poslikana
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
......bravo...neko je bio vrijedan ovih dana.....
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči pripremam se za proljeće i sadnju iako je u Zagrebu snijeg.A ova sličica je napravljena dok se tegla sušila od boje...
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o vidi vidi, ti si još mackala...baš te uhvatilo, jako mi je lijepa ova mala sličica.......ja napravila par jajcova no nisam ih još poslikala...
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tegla upravo mami na proljetnju sadnju
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće, proljeće, proljeće dođi, ma dođi više idemo saditi biljkice u tvoje prekrasne teglice. Bravo ženo, vidno napreduješ!
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga prekrasne su ti teglice,slikice su preslatke,
|
|
Odgovori | Stranica <1 2122232425 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |