Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 34>
Korisnik
Poruka
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2008 u 19:11
i boja se prvo mora osušiti pa onda namažeš drvofiksom...a sušenje drvofiksa možeš ubrzati fenom  
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
artemida View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 41
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje artemida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2008 u 19:39
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

i boja se prvo mora osušiti pa onda namažeš drvofiksom...a sušenje drvofiksa možeš ubrzati fenom  

hvala iris? a jeli navedena boja akrilna?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2008 u 20:11
Čekaj malo sad mi ništa nije jasno - kakva boja i za što boja
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2008 u 20:34
artemida ne znam za tu boju...al valjda ne bi lagali u dučanu
Triša boja za podlogu
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2008 u 21:58
Originalno poslano od člana artemida artemida napisao:

Nisam mogla dočekati narudžbu sa weba pa sam muža poslala u nabavku. donio mi je drvofix, bezbojni akrilni sprej i neku boju koja je kao akrilna, a to nigdje ne piše. neka Colomin prekrivna boja. jel to akrilna ili da vratim?

znači da utvrdim postupak: prvo premažem sa akrilnom bijelom, pa stavim drvofiks (koliko se suši?) pa salvetu pa akrilni sprej? jesam nešto pobrkala?

draga

prvo boja.....a drvofix ti je ljepilo za zaljepiti uzorak salvete.....kad namazes drvofixom na to staviš salvetu,i pustis da se osusi...i onda prodjes prozirnim lakomWink, a na Colomin boji mora pisati kakva je ...dali akrilna ili ....ne znam sto vecLOL
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
artemida View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje artemida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2008 u 22:25
Ja sam pofarbala par stvarčica u bijelo, piše da se suši 6-8h. (jel se akrilne iz hobby dućana brže suše?)

nastavljam sutra Big%20smile
Na vrh
artemida View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje artemida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2008 u 22:26
i usput pošto sam vam uzurpirala temu, moram vas sve pohvaliti, radovi su vam fantastični smile55
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2008 u 08:09
Artemida ja radim sa akrilnim bojama, i moje se osuše za pola sata najviše  a nekada ih posušim i fenom i mogu odmah dalje raditi.
ja sumnjam da ti imaš akrilnu boju ako se treba tako dugo sušiti!!!
One su na bazi vode i brzo se suše...
Na vrh
*Lela* View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 15
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje *Lela* Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2008 u 16:48
Evo konačno i jedan moj rad...

(http://i261.photobucket.com/albums/ii51/AVRIL987/DSC00397.jpg)
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2008 u 17:12
jako lijepo Lela Smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2008 u 18:34
Lela, ovaj morski motiv je prekrasan, ma gdje si ga samo našla - super.
E baš idem sada nešto mackati jer sam dobila od Franjice hrpu predivnih salveta, pa ću nešto izabrati.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 09:33
Lela rad je super, samo nastavi tako i svaki nam poslikaj i stavi da se možemo diviti...
Na vrh
*Lela* View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 15
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje *Lela* Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 18:02
Trudim se, ali nisam ni blizu vašim radovima..
Nadam se da ću uskoro i ja napraviti nešto što će i meni biti lijepo,
jer s ovim nisam baš zadovoljna.
Stavljajte i vi što više svojih radova, jer mislim da time inspiriramo jedni druge.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 19:23
Lela stavi slobodno i moji su svi naborani, pa sam stavila slike, jer želim da me svi savjetuju, pa tako se na greškama uči - zašto ne

Dali možda stavljam previše ljepila, pa mi se nabora, a ako idem izravnati, onda se kida smile226 Ovo je keramička pločica visokog sjaja, radi lakše kritike.
RIJEKA

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 19:27
Curke u Intersparu sam našla okrugle drvene daske s utorom 25 cm po 6,50 kn.. jel to puno?
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 19:33
triša, prvo si lagano lijepilom namaži pločicu ili koju već površinu obrađuješ, a tad lagano stavi salvetu gore i poravnavaj ju rukama, i kad je namjestiš tad premaži još jednom sve lijepilom. nadam se da sam pomogla, tako ja radim. .Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 19:38

Radim kleopatra, ali valjda stavim previše ljepila, a i ti si stavila naglasak na "lagano" - morat ću pristupiti malo nježnije - ha, ma treba biti uporan.

Ustvari ne izgleda to loše, kao da je namjerno naborano, ali ja vidim da su vaši radovi puno ljepši, pa učim, učim - pod stare dane vježbam ruke i mozak- kažu da se to mora.

RIJEKA

Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 19:46
da, pod lagano sam mislila samo toliko da ti se malo primi salveta, ma daj svi mi učimo na greškama. malo vježbe i sve ide kao podmazano. kad se samo sjetim koliko sam puta nešto napravila pa mi se nije sviđalo, ali eto i ja učim, ko i svi. .još par radova i bit ćeš stručnjak. .lijepo ti je ispalo i ne vidi se previše da je naborano. .a što te briga, ti si htjela da tako ispadne, zar ne?. . .Clap..Wink
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 19:47
a lela draga i tvoj je rad lijep, pa svi radovi su lčijepi na svoj način. .samo naprijed cure,radovi su vam lijepi. .Clap
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 19:55
Lela meni je tvoj tvoja slikica super iskombinirana a ako i ima neku greškicu u ljepljenju to ćeš sa praksom popraviti Smile

Triša da li si pločicu obojala?....moje iskustvo je da se ljepše i lakše lijepi na obojanu pločicu a i bolje izgleda
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.