Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 34> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i boja se prvo mora osušiti pa onda namažeš drvofiksom...a sušenje drvofiksa možeš ubrzati fenom
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
artemida ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 41 |
hvala iris? a jeli navedena boja akrilna? |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Čekaj malo sad mi ništa nije jasno - kakva boja i za što boja
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
artemida ne znam za tu boju...al valjda ne bi lagali u dučanu
Triša boja za podlogu
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
draga prvo boja.....a drvofix ti je ljepilo za zaljepiti uzorak salvete.....kad namazes drvofixom na to staviš salvetu,i pustis da se osusi...i onda prodjes prozirnim lakom ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
artemida ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 41 |
Ja sam pofarbala par stvarčica u bijelo, piše da se suši 6-8h. (jel se akrilne iz hobby dućana brže suše?)
nastavljam sutra ![]() |
|
![]() |
|
i usput pošto sam vam uzurpirala temu, moram vas sve pohvaliti, radovi su vam fantastični
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Artemida ja radim sa akrilnim bojama, i moje se osuše za pola sata najviše a nekada ih posušim i fenom i mogu odmah dalje raditi.
ja sumnjam da ti imaš akrilnu boju ako se treba tako dugo sušiti!!!
One su na bazi vode i brzo se suše...
|
|
![]() |
|
*Lela* ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 15 |
Evo konačno i jedan moj rad...
![]() (http://i261.photobucket.com/albums/ii51/AVRIL987/DSC00397.jpg) |
|
![]() |
|
jako lijepo Lela
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lela, ovaj morski motiv je prekrasan, ma gdje si ga samo našla - super.
E baš idem sada nešto mackati jer sam dobila od Franjice hrpu predivnih salveta, pa ću nešto izabrati.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lela rad je super, samo nastavi tako i svaki nam poslikaj i stavi da se možemo diviti...
|
|
![]() |
|
*Lela* ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 15 |
Trudim se, ali nisam ni blizu vašim radovima..
Nadam se da ću uskoro i ja napraviti nešto što će i meni biti lijepo, jer s ovim nisam baš zadovoljna. Stavljajte i vi što više svojih radova, jer mislim da time inspiriramo jedni druge. |
|
![]() |
|
Lela stavi slobodno i moji su svi naborani, pa sam stavila slike, jer želim da me svi savjetuju, pa tako se na greškama uči - zašto ne
![]() Dali možda stavljam previše ljepila, pa mi se nabora, a ako idem izravnati, onda se kida
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Curke u Intersparu sam našla okrugle drvene daske s utorom 25 cm po 6,50 kn.. jel to puno?
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
triša, prvo si lagano lijepilom namaži pločicu ili koju već površinu obrađuješ, a tad lagano stavi salvetu gore i poravnavaj ju rukama, i kad je namjestiš tad premaži još jednom sve lijepilom. nadam se da sam pomogla, tako ja radim. .
![]() |
|
![]() |
|
Radim kleopatra, ali valjda stavim previše ljepila, a i ti si stavila naglasak na "lagano" - morat ću pristupiti malo nježnije - ha, ma treba biti uporan. Ustvari ne izgleda to loše, kao da je namjerno naborano, ali ja vidim da su vaši radovi puno ljepši, pa učim, učim - pod stare dane vježbam ruke i mozak- kažu da se to mora. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
da, pod lagano sam mislila samo toliko da ti se malo primi salveta, ma daj svi mi učimo na greškama. malo vježbe i sve ide kao podmazano. kad se samo sjetim koliko sam puta nešto napravila pa mi se nije sviđalo, ali eto i ja učim, ko i svi. .još par radova i bit ćeš stručnjak. .lijepo ti je ispalo i ne vidi se previše da je naborano. .a što te briga, ti si htjela da tako ispadne, zar ne?. . .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
a lela draga i tvoj je rad lijep, pa svi radovi su lčijepi na svoj način. .samo naprijed cure,radovi su vam lijepi. .
![]() |
|
![]() |
|
Lela meni je tvoj tvoja slikica super iskombinirana a ako i ima neku greškicu u ljepljenju to ćeš sa praksom popraviti
![]() Triša da li si pločicu obojala?....moje iskustvo je da se ljepše i lakše lijepi na obojanu pločicu a i bolje izgleda
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |