Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 09:06
Originalno poslano od člana fuksija fuksija napisao:

Predivan vrt!
hvala draga fuksijo..ipak imamo različit vrt i svakoj je onaj drugi interesantan,cvijeće tije krasno  ..al tvoja pušnica me je razoružala a tek sadržaj Smile mljac 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 15:05
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 15:25
ova ruža mi je posebno draga,stara je koliko i ja ,ove godine je dala 4 pupoljka ali je stalno nešto napada,divno miriši
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 09:17
Originalno poslano od člana piramida piramida napisao:

Prerkrasan vrt!
Big%20smile hvala
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 15:08
kozija polako u zamahu cvatbnje
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 15:29
ovaj grmić je slučajno preživio..koza iz rasadnika mi je rekla da oni ne preživljavaju zimu..i ja sve počupala smile42poučak:ne slušaj svakoga
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 10:37
Evo i mene do Murtera!
Stvarno sam ostala smile227 obožavam nijanse iz tvog vrta. Rozo, ljubičasto... su moje boje. Big%20smile

Sve je tako predivno, stvarno!

Ali, ipak Lavanda je najljepši cvijetak! Jeli to ona počela sezonu na Slanici?

Clap za tvoje vrijedne ruke!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 15:12
prelijepi mali grmić,cvijetići kao kod brnistre ali ne miriši..ža mi je da slike nisu najbolje jer su preko mobitela
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 13:04
prosetah se opet tvojim vrtom,i opet cu
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 15:13
poslije naranđastog evo i pink boje
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 14:52
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

prosetah se opet tvojim vrtom,i opet cu
samo dođi..inače je i MM prošeto tvojim i reko "nije dobro se sprijateljit sa hranom"..to je akonto patkica..on obožava jest ali patka mu je na prvom mjestu..nikad nisam vidla da nekom mogu curit sline na sliku žive "klope" osim možda u crtiću sa mačkom Tomomsmile50..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 15:20
eto ovo je samo dio obale gdje sam zasadila ostale fotke su ispale koma
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 14:48
Originalno poslano od člana andrea01 andrea01 napisao:

Evo i mene do Murtera!
Stvarno sam ostala smile227 obožavam nijanse iz tvog vrta. Rozo, ljubičasto... su moje boje. Big%20smile

Sve je tako predivno, stvarno!

Ali, ipak Lavanda je najljepši cvijetak! Jeli to ona počela sezonu na Slanici?

Clap za tvoje vrijedne ruke!
hvala ti ..kod mene jesu ljubičaste nijanse ali ima tu plavog,žutog bijelog,crvenog,naranđastog...Lavanda i njezin pametni tata su počeli se kupat prije svih..eto sad svaki dan moram na Slanicu da se mala izludira
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 15:15
bijelo..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 09:16
Originalno poslano od člana macak macak napisao:

Krasan vrt. Večeras sam bila u posjetu.smile141
hvala ..e a moš ti slobodno prošetat i preko dana...
 hahaha..pa svratiš na kavicu..eto upravo je pijem a delfini ko ponorili se igraju
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 15:06
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 15:27
eto i šipak polako otvara cvijetiće
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 09:03
Prerkrasan vrt!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 15:03
mali ali mirišljavi i šareni
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 15:23
ovo je mini ružica..za nju je interesantno da ružice kasnije postanu bijelo- zelene..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.