Hosta - Funkija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 37> |
Korisnik | |
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daj pomozi kolegicama, kako ih štitiš! |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidim prekrasne hoste, naravno meni su moje najljepše, no zaista bih voljela imati jednu onu veliku za u Skradnik, mada sam se u Buzetu motala oko nje i na kraju je nisam kupila. No za moje dvorište sakupljati ću malecke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Koliko krasnih hosta, Anastazija. Ako nije tajna, gdje ih nabavljaš? Svaka drukčija, lijepa zdrava, a ni jedne rupe na lišću. Kako si ih sačuvala od puževa?
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
To je onda vjerojatno ta na koju ja mislim, jer je viđam često po seoskim dvorištima. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ne znam kako se zove a i ne znam gdje se kupuje. Ja sam je dobila od jedne prijateljica a ona od svoje mame i tako ide od jednog do drugog dvorišta bez imena, znači ima jako staro porijeklo.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Jer to ona koja naraste malo veća od ovih gore koje ja imam? Ako je, jer znaš možda kako se zove i gdje se može naći? |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Evo i nekih od mojih hostica, već su se lijepo razrasle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Sveta istina, ali bolje osigurati se na vrijeme. Što ja znam, pojavi se Triša, Baka Bea ili netko sličan i mazne mi ju pod nosom. Ovako je rezervirana.
![]() |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Treba doci do nje pa onda je poslje lako dilati biljke :)
|
|
![]() |
|
Baš se čovjek s godinama mijenja. Prije dvije god sam na kavi bila svakom loncu poklopac, a sad jedva dočekam da ovdje netko nešto napiše da naučim nešto novo.
|
|
|
|
![]() |
|
Dado, Dadice, rezerviraj mi jednu pliz, plizić
![]() |
|
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Ne bi napisali da je tak velika a da nije. Čim spada u ekstra large grupu onda je velika.
|
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Da, mislim ih nabaviti jer obozavam biljke sa mamutskim liscem, ali volio bi se prije uvijeriti da listovi stvarno narastu tako veliki :)
|
|
![]() |
|
Zašto pitaš Dado? Misliš li ih nabaviti? Fascinirale su me.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Znam da da je oni imaju :) Imaju najvecu kolekciju hosti u Eu. Mislio sam da li netko od vas ima iskustva s njom, da li stvarno izraste tako velika.
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Ima ovdje!
http://www.hostaparadise.com/empress-wu/2047/hosta-details.aspx I ova je jedna od većih http://www.hostaparadise.com/jurassic-park/2214/hosta-details.aspx |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Da li netko od vas ima hostu Empress Wu? Jedna od najvecih hosti na svijetu visine do 1,60 i isto toliko sirine sa gigantskim listovima.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nisam znalac, ali prekrasna je u dvije zelene boje, vau
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |