frida - početnički vrt |
Odgovori | Stranica <1 21222324> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
susper ti uspijeva
|
|
Sponzorirani linkovi | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesen je obojala lozicu
a evo čega se još danas pronašlo u mom vrtu cosmosi jedna stidljiva cinija gazanije još cvjetaju djetelina nije baš u punom cvatu, ali ima pokoji cvjetić djijrani su tu uvijek eleri i ovaj kućni a najbolje cvijeće zbog kojeg je MD već 20 dana doli je ovo |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
frida obožavam crveno lišće lozice, baš zabljesne pred kraj, a vidim da jema puno lipoga u tvom otočkom vrtu
pilea ti super izgleda - ja se nikqko složiti sa svojom, bi rasla, ne bi... ne mogu joj ugoditi nikako ali zadnja slika mi je nekako najviše privukla pažnju |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lozica je u punom sjaju,predivna
|
|
black
Nedavno posijan Pridružen: 27 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 61 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam gledati ove početničke vrtove i njihov razvoj od početka ,,,, kako nastaju od obične zapuštene zemlje -do raja na zemlji !
Prekrasan doživljaj ! |
|
Onaj tko se ne usudi dirati trnje - neka nikad ruža ne poželi !
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cviće je lipo, ali u ovu uru kad smo gladni biram lignje
|
|
život je more
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvjetići koji su uljepšavali vrt 1. siječnja 2012.
naravno, mimoza ljubičasti ostić i one su uvijek prisutne bergenija prve godine cvjeta čuvarkuća ruže cvijet jorgovana mi nikako nije jasan u ovo doba ..i na kraju , nije cvijeće, ali je tek izađeno iz zemlje - mladi krumpiri |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Virnula sam u tvoju temu, samo sa jednim ciljem, da vidim da li je mimoza počela otvarati prve cvijetiće!!! I izmamila si mi divan osmjeh na lice!! Baš su prekrasne!!! Ja opet pokušavam sa par mladica i jednom većom biljčicom, koja nije kupljena iz plastenika, nije nafilana hormonima, a nešto sam i naučila iz svojih pogrešaka!!
A tvoj jorgovan i mladi krumpir su pravi izazov!! O rasvjetanim ostičima mogu samo sanjati!!!! Čisti inat, kod mene ništa, ali neću odustati!!! Sretna ti Nova!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa kod tebe je već stiglo proljeće ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...bolj rečeno i nije bilo zime....samo, da ne udari u travnju...
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znaš da moj jorgovan ispod balkona cvate u ovo doba već treću godinu,ali ove godine baš bogato.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe je Nova počela rascvjetano i plodno
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...pa jel to normalno? Cvjeta li i kasnije? |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimoza ,ostici ma sve je lijepo al ovo dvoje me oborilo s nogu i santolina ..predivna je
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma šta reći ,za mene nestvarno,ne mogu da vjerujem iz ovog mog sniježnog okruženja da sve to negdje ima,predivno
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno ste vi na moru na povlaštenom mjestu, kad vidim ove cvijetiće odmah mi zamiriši proljeće
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo nisam bila u tvom vrtu pa su promjene u njemu jasno vidljive. A mimoza!!! Savršeno!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
frida imal zime
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon ovih ljepota oko Nove godine, uslijedila je veljača sa , za nas Dalmoše, "debelim snijegom....gubici u vrtu su bili neizbježni...sve žute ivančice ( a bili su to veliki grmovi) nisu izdržale, đirani isto :(
Na sreću mislim da su to jedini gubici... Za Uskrs slika je ipak uveseljavala, a favoriti su se pokazali tulipani |
|
Odgovori | Stranica <1 21222324> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |