Katružin vrt |
Odgovori | Stranica <1 2122232425 37> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam unaprijed kad uđem u tvoj vrt da će biti lijepog cvijeća i slika , ovaj put su me oduševile kombinacije lavande i astible i onaj crveni javor, moj je kao da je jesen ubila ga bura
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajmeeeeeeeeee ljepote i zelenila
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
katruža
Mladi grm Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo mi je trebalo da s fotićem prošećem vrtom, već je puno svega procvalo, a i ocvalo , no nešto ipak cvate...
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slikice, koprive i krumpirko su mi posebno lijepi
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Katruža! Imaš krasne biljčice, mnoštvo boja i vrsta, svaka čast. Malo virim u tuđe vrtove dok nestavim svoje skromne biljčice i napredak. Zanima me da li postoji niski krumpirov grm te da li bi prezimio kod mene u zagorju?
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno kartuza,posebno krumpirko i koprive
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krumpirko ti je cijelo stablo i to lipo rascvitano,a tu je i drugog prekrasnog cvića
|
|
katruža
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima
Sunceeee, vjerojatno može biti niži, ovisi kako ga orezuješ, a mislim da u Zagorju nebi prezimio, moj je zimi u podrumu. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si oblikovala krumpirka
|
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moje pohvale za krumpirka, pravo stabalce i još sa tako puno cvjetova
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga katruža, sve ti je prekrasno, toliko puno cvijeća, prava eksplozija boja, moji favoriti kod tebe su katruže, a najviše mi se sviđa sve ono što je za papicu u vrtu i voćnjaku.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katružice, dobro da si uzela aparatić i slikala jer imaš krasne cvjećke!! Krumpirko ti je pravo drvce, koprive su super a onaj lepi dečko posebne je nježne bijele boje (ako ima sjeme, molim te sačuvaj i za mene...)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je što smo dočekali novu turu slika, nadam se da će ih još biti jer ove su prekrasne , posebno oduševljava krumpirko i još ne mogu vjerovati da je toliko velik i to u pitaru, prvo sam mislila da je u zemlji, mora da ga dobro paziš
|
|
život je more
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj najrađe bišto moje kljuse od kompjutera i internetske veze ne dozvoljava da ušetam češče u ovakav raj ,zaista prekrasno cviječe i povrtnjak
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zanimljive koprive, lrasan krumpirko, ma sve za 5!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divan ti je vrt! Stvarno sam uživala, hvala ti na ovim krasotama! |
|
Kornjača
Upravo klijam Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je tako divno,bas sam uzivala u tim ljepotama!!!
|
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
katruža
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anemone japonica - jesenske šumarice
|
|
Odgovori | Stranica <1 2122232425 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |