Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 227228229230231 381>
Korisnik
Poruka
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:05
Good Night!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:07
Vidi ga odma ode cccc.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:07
..e vala nek si ti meni dobro..a i moji dajzeki ko žirafa vrat izdužili ali samo oni drugi koje sam sijala po sjetvenom kalendaru 24.3. a prva tura 7 dana prije su odlični..niš ne kužim, al dobro..pratim stanje na terenu.
Sutra idemo saditi grašak i još nekaj ak stignem.
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:11
Neka ti je sa srecom sjetva i obuci kakav dzeper bez rukava da zastitis pluca,mene to bas sredilo kad sam skoro sijala,a nisam se zastitila.Vjeruj cim su vidili malo sunca jzeci oma im stabalca poplavila ko ojacali.ma reko icete vi meni van svaki dan da znate ahahhah.ludo rastu,a bili su zakrzljali o zime nisu ni nicali.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:14
..znaš da se pomalo bojim kako će to sve ispasti..imam ravno 180 sorti posijanih, a što će od toga uspijeti...sveme strah kako je krenulo. Iduči tjedan ih sve presađujem što dublje u zemlju, do prvih listova, nevalja to što se izduže..jedina pomoć je da ih se dublje posadi.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:17
Nije samo kod nas tako,svak se zali na izduzenost.moji su jos mali za presaditi,moza po koji ce moci druge sedmice.i ja mislim tako sto ublje ih u zemlju,a vani samo listove pa necel krenuti rasti kako treba.a li ti svoje iznosis vani ? probaj kao ja da malo ocvrsnu.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:19
posaditi ću ovu kikiriki bundevu, stara francuska sorta..jako fina, mirisna i ukusna, za sve namjene, i za sokove raditi, đemove, kolače, variva
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:19
Kod nas je teze koji ih sadimo u kuci-stanu pa toplo,lako je ko u rasadnik ili plastenik vani.moji su posijali u plstenik,al sam se ja bojala da nece niknuti pa i ja po kuci u case posijala jos,sad samo nesto oko njih pravo su me zadeverali.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:22
...kad ih sve presadim u tetrapak od trajnog mlijeka idu u plastenik..neka tamo na svijetlu bujaju, previše toga ima da ih stalno unosim i iznosim, pa da okilavim, ima od svake sorte po 3-5 sadnica a za kontumirranje 10 sorti po 25 sadnica..di bi došla.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:22
Bas cudna tikva sa tim ukrasom po sebi.jel to bijela stambolka? ja cu malo stambolki i onih za pita dugih velikih.da imam gdje sijala bi ih njivu zbog kospa i hrane.

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:25
Jel ti plastenik na balkonu ili na placu gdje sijes?
juce sam sijala mrkvu amsterdamsku ranu sortu i kasnu flakee,te cveklu dvije vste.
Zanima me kod tebe imaju smokve a li si iz kospe ih uzgojila ili kupovne sadnice?

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:28
nije stambolka, kikiriki bundeva, stara francuska sorta, nisam je probala al kažu da je delikatesna,

veselim se ovoj rsjčiciAladdin's Lamp

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:30
Pustili, smokvu sam iz reznica razmnožila, a plastenik je na gruntu...4X5 m, nemože na balkon.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:30
Heheheh ma kojoj se ti ne veselis de mi ga reci:) i cuj aladinova lampa gje to nabavi
Ta tikva slici stambolki bojom i oblikom.

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:31
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

Pustili, smokvu sam iz reznica razmnožila, a plastenik je na gruntu...4X5 m, nemože na balkon.

Hocel ti bit problem zalivti rasad?

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:34
..neznam, kako bude da bude, kad je sunce tad se stvori para, jer ima efekt staklenika, neznam kaj da ti rećem, kako Bog da. A rajčica stigla iz Canade, jako sam je željela imati..posijah i ovu vatru:)
stock%20photo%20:%20bhut%20jolokia,%20the%20hottest%20pepper%20in%20the%20worldbhut jolokia, the hottest pepper in the world
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:37
Ako Bog da da ti opstanu zivi dajzeci super vsta ljutace,to je o jacih vrst ako ti uspije usjemeni i za mene ja se pravo navikla na ljuto hhe.prije sam alevu papriku slatku koristila,sad na ljutu presla daje mi jacu aromu hrani.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:38
Tegucigalpa  iz Hondurasa, među najboljima za kuhati i jesti sviježu...baš me zanima koji je okus.

Edit---spremiti ću ti sjemenke..nema frke, al podsjeti me.Wink
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:39
Odoh Viz leci umorn sam ko proljece pa se stalno nesto radi,cisti, ja anemicna treba mi dosta sna.Laku i omornu noc ti zelim

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 00:40
Adioooo pustili..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 227228229230231 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.