Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 227228229230231 370> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja se nadam da ces sad imati vremena za slikanje
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam svima, dobro ste primjetili da imam puno više vremena (a bilo je i vrijeme), pa sam sređivala padinu koju am ovo ljeto skroz zanemarila, nešto je trbalo žrtvovati jer nije bilo vremena za sve, a padinu je teško i zaliti jer se zemlja stvrdne i veliki je nagib i voda samo curi, a ništa ne upija. Najviše su stradali ostići, ali i oni se na vrhovima zelene tako da mislim da će se oporaviti.
Evo jedne slike za usporedbu Slikano kraj zine početak proljeća ![]() Danas ![]() Imam puno slika, nastavak slijedi malo kasnije, pozdrav svima. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lantana draga baš me je nekako steglo oko srca.....
![]() Bilo kako bilo ja držim palčeve da se ostići oporave jer ipak oni su nas razveseljavali cijelu zimu a i stalna su postava u tvom vrtu.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Korijenko, ma oni su žilavi već će se oporaviti, možda neće biti toliko cvjetni, a ima i mladih izbojaka. Danas sam grabljama ograbljala ovo suho da mladi dobiju malo zraka
![]() Poslije pada samo sam zaljevala jer je sve suho kao usred ljeta i malo poslikala Najviše volim ukrasne grmove, jedino što u početku sporo rastu, ali su jako zahvalni, pa evo nekih Waigelia ponovno procvala ![]() ![]() Crvenolisni japanski javor je sve crveniji ![]() Berberis ![]() Calistemon ocvala gtana i sad se stvaraju sjemenke u ovim kuglicama ![]() i grana koja će dati novi cvijet ![]() Photinia nju je bura dobro obrijala, ali već se oporavlja ![]() Gaura ne spada u grmove (bar mislim) ali meni je već narasla u mali grmić i jako mi je lijepa, još mi je bijela ljepša ![]() ![]() Jakobinija ponovno cvate ![]() Najveća i najrascvjetanija je bugenvilia ![]() ... i jedna cvjetnog zida u kojem dominira budleja ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ajde ti meni draga moja recijeli se ona bugica ožilavila što smo je gledali -jedna grana šored one tvoje velike -hmmmmmmm znaš da sam gledala ---ako je samo je dobro paziii
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
uh, baš su bili lijepi ostići, biti će opet, žilavi su oni oporaviti će se,waigelia,berberis, gaura, gospar, bogumila sve je lijepo, ova staza zove na šetnju!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vrte ti je i dalja prekrasan
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opet malo mirisa mora u ovim kod nas oblačnim i kišnim danima! Dobro je da imaš više vremena za nas jer to znači više krasnih slikica i biljkica cijelu godinu, kad već naše cvijeće bude u zimskom snu.. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
O da, čini se da polako dolazi period u godini kada smo neizostavno bar većina nas svakodnevno u tvom vrtu
![]() Srce mi je preskočilo kad sam vidjela kak ti ostići sad izgledaju ali ako ti kažeš da će se oporaviti onda ok ![]() Naravno, bugica i ova zadnja slika su me oduševile ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
evo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ja mislim da će se ostići u jesen vratiti u potpunosti sa cvitanjem,a wailgelia i berberis su mi predivni,iz sve ostalo,naravno,u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Posla ima puno ali mislim da ti je ovo najdraži posao. Pravi odmor bez brige i pameti kako ja znam reči, nama kontinentalcima je nezamislivo vidjeti ovakve prizore osušenog cvijeća ali kako i sama kažeš naravno iz već ranijeg iskustva sve će se to oporaviti jer kod tebe cvjetna sezona tek počinje. Veselim se tvojim slikama ove jeseni i zime.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Joj da mi je prišetati tvojim cvjetnim zidom, daj jednu slikicu kakav je pogled niz tu padinu i da li se s nje vidi more, ako da, molim rezervaciju za jedan kamen da se može popit
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jučer na kavici baš nam je Korijenko rekla za tvoje ostiće. Valjda će se dogodine oporaviti, no iako ne, ono što je tu ostalo dostojna je zamjena za ostiće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Koje li slučajnosti, baš sam neki dan razmišljala kako izgledaju tvoji ostići i kako dolazi vrijeme kada počinje uživati u njihovim fotkama. Kao i ostali, nadam se da će se oporaviti i vremenom razbujati, nadam se samo da se nisi previše izudarala u padu
![]() Vrtići sa kaktusima su baš slatki i neobični
![]() Osim ostićima razveseljavaš me i slikama svojeg krasnog javora pa se nadam da ćemo ovo kasno ljeto često uživati u ljepoti i mijeni boja lišća
![]() Bugica je prekrasna, tako prepuna cvjetića
![]() Ova zadnja fotka tvojeg cvjetnog zida je prelijepa, savršeno izgleda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Žao mi je što su ostići ovakvi, ali ako se ove godine ne oporave bit će ljepote opet dogodine. Ma, imaš ti toga puno čime nas je jesenima i zimama uveseljaš |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Zao mi je zbog ostica,na proljetnoj slici izgledaju carobno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da mi je ovuda prošetati.....
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa šta bi voljela -ma nije to tako kako lantana uslika -znaš da je ona majstor za doćarati
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 227228229230231 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |