Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 226227228229230 272> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pretpostavljam da i crnac i bjelac mogu na direktno cjelodnevno sunce, zemlju mješanu sa pjeskom ( ili ne?), znači gnoivo za kaktuse. A mislim da je Korjenko napisala negdje da crnac zna pojačano tražiti vodu u određenom razdoblju ili sam to sanjala?
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hojčika,kad sam vidjela tvog burita dobila sam ideju kako da ja svojeg presadim,tvoj super izgleda zajedno s aeoniumom.
![]() Vaze si lijepo posložila,a i sve ostalo ti izgleda prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Smrcko, točno, zaboravila sam napisati za zaljevanje. U biti moji su svi sukulenti lani bili na jakom suncu, pa i cnac i sve sam jako zaljevala. malo manje nego li druge biljke. I bili u predivni.
Mali kaktus, ja burita toliko volim da ga se bojim dirati. A kad ga taknem i padne mu jedna bobica u stanju sam puziti po podu dok je ne nađem i brzo je bocnem u zemlju. E to se zove ljubav
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala na odgovoru
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Vaze si stvarno lijepo ukrasila. Baš mi se sviđa. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
iz svih tvojih cvijetova izviruje ljubav! Ares je lijepi pas!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Baš sam htjela pitati šta je ono u onoj " mojoj" tegli, ali mali kaktus je napisala da je burito. Baš je krasan, ali i ona žuta cjećka( to je trajnica), ma općenito su ti sve tegle ne lijepe nego prelijepe.
|
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
Vrt ti je divan,sve je u njemu pravo proljetno šarenilo boja. Veselim se novim slikicama . Moj paradajz je nikao za tjedan dana i baš danas sam ga popikirala. Paprika mi je nikla tjedan kasnije i još nije za pikiranje. Ali sve će biti dovoljno veliko za sadnju do 1. maja.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno je proljeće u tvom vrtu, ona slika s tulipanima je fantastična. Lijep je buritto, dobro ti napreduje
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
vaze su ti prva liga a i sve ostalo
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Vaze su prelijepe, a vinkice slatke
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
gredica tulipana i zumbula, hoste, čuvarkuće, božikovina, ljubičaste plave i bijele trajnice (alisum) predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
A koga ne bi oduševila!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipa žuta grudva alisiuma,hauchera ima cvit baš kao pjenicu,predivna je,a Ares,a šta da kažem,volim pase,volim vučjake,znam im karakter.....tvoj je predivan,uživaj u društvu sa njime i dalje
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Sve ti je lijepo i vazice i cvijetići!!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne slikice proljeća kod tebe! Ares je malo zloćko? Bude sve bolji, sigurna sam - zapravo ti to od srca želim jer znam koliko ga voliš!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Sve ti je jako lijepo, prekrasno, burrito pravi ljepotan. Svaka čast sve ti predivno napreduje
![]() ![]() ![]() Moram jedan dan naći vremena i nagovoriti B. da to dodjem pogledat i nauživat se uživo..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
zuti alisium me odusevio,pravi je ljepotan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Pozdrav cure. Tako vas volim vidjeti u dvorištu. A ja sam ove dane malo dežurala u zatvorenom. Znate i sam da sam "udrena" sa eko - etno
proizvodima:
Malo u boce za sirup, malo u teglice za lijek. Maslačak:
![]() Arancini su toliko traženi, a nakon izrade sirupa ostalo je korice... Ništa se ne baca.
![]() Za Dan žena bila sam bolesna, a cvijeće su mi kolege s posla donjeli kući. Begoniju sam odložila na prozor, zaljevala, ali nisam okretala.
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga moja pa ti si nenadmašna! Vrijedna si, ekonomična i kreativna!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 226227228229230 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |