Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 225226227228229 243> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Anči, uskočile smo u isto vrijeme.
Astilbe sam dobila, ali vidjela sam ih po rasadnicima, predivne su, no ako imaš stpljenja čekati do jeseni, nekako ćemo ih razdvojiti. Prekrasna je biljka za hladovinu, nestane po zimi i s njom nemaš nikakve brige.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Trišaaaa, evo i mene!!!
Duuuuuugoooo me nije bilo!!! Predugoooo!!! Sad je baš prekrasan vrt, od kaktusića, sukulića, ruža, hosta, onih žuith i rumenih.... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Joj kak je sve će-će, a za ovo
Ovu houtiniu sam jednom dobila od Otok i ona se toliko širi da je sada i ja velikodušno mogu nekome podjeliti
![]() dobrovoljno se javljam (ovaj Lovrin mi je super pa ga posuđujem ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nekada je bio popularan kolač prijateljstva. Sad se više ne sjećam svega, ali znam da se nešto zamijesi, pa se jedan dio tijesta da prijatelju., pa on opet da dalje.
Tako ti je i sa ovim kameleonom, malo ostaviš sebi, malo daš dalje i imaju ga svi koji ga žele |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lovro, ne brini, uvijek si dobrodošla, ali toliko je predivnih vrtova da i ja neke preskočim koji put, a nebih željela.
Moon slijedeći put kad se vidimo i ti ćeš imati kameleon- čudno da ga već nemaš.
Otok, predivne rječi-baš zgodno širenje prijateljstva cvijećem koje je poklonjeno od srca!
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Triša, kakvo bogatstvo tvog vrteka! Divno i predivno u toj veseloj razbarušenosti, toliko krasnih biljkica i uvijek lijepih riječi! Astilbice su krasne, baš sam sretna što imaš i nešto moje u tom lijepom malom ali jako, jako velikom (po mjeri srca) vrtu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kava i sladoled! Ma više vrijedi doći i napasti oči na ovom malom rascvjetanom vrtu. Koja raskoš kod tebe caruje.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma rado bi ja dosla piti kavu i poesti sladoled,a i bez toga bi uzivala
![]() |
|
![]() |
|
Anaida, čekam i drugu astilbu da procvjeta, isto je došla od tebe!
Baka, pa sladoled i kava su samo isprika do dođeš vidjeti moj vrt uživo
![]() Milice, hvala ti!
Gio, možda jednom i to realiziramo, nikad se ne zna!
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Draga Triša, sve mi je super, ali hoste su posebne. |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Svaki put kad dođem u tvoj vrt ostanem oduševljena količinom prelijepih biljaka na jednom mjestu!
Onaj plavi iz Buzeta imam i ja...cvjeta (možda ne tako lijepo) kao i tvoj!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
tako veliki izbor biljaka na jednom mijestu ma predivno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
WOW puno je kod tebe rascvjetanog, hipericum c. (pljuskavica), vodenike guaiana - predobra kombinacija, a i kaktus s bijelim cvijetom se potrudio
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
U tvom lijepom vrtu sve se razbujalo, a posebno me se dojmilo ovo:
![]() Nikad to prije nisam vidjela, a cvijet me podsjeća na cvijet tamarisa, krasan je!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepo ti je sve, naročito su mi se svidjele hoyine alstromerie, iman ih i ja od nje...
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša imaš prekrasan vrt!!! Znaš da sam i ja ove godine otkrila astilbe!!!
![]() I moja je roza.
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Već drugu godinu za redom fulam sa Hoyinim alstomerijama, na proljeće sam ih iz hladovine maknula i opet u hladovinu
![]() ![]() Lopatari ti već imaju bebe
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma svratih samo da vidim šta ima novog od cvjećkica,da mi šta ne promakne ,sve uredno bilježim pa kad dođem ,naravno sa prikolicom, da pokupim
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 225226227228229 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |