Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 223224225226227 272> |
Korisnik | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
crnoglavac je prelijep, tu sam biljku vidjela samo na slici tu na forumu! jastučac je lijepi rascvijetani pokrivač!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se nadovežem na Miru..... imam tvoju aubretiu i ajde relativno je tako-tako, nemože se nikako usporediti sa ovom na slici. Ali ja mislim da je kod nje isto kao sa kampanulama, teško se prima ali kad se sama zasije i raširi nemožeš je se rješiti. Ja imam sreću sa kampanulama a ti sa aubretiom. Sjećam se prošlu subotu kad je Skitnica gledao i čudio se mojim kampanulama i pitao : šta to se tebi širi????. Kod njega je očito kao kod mene sa tvojom aubretiom
Svašta si ti nasijala od povrća , ja sam tek posadila šeglin (celer),sijat ću sutra kad se malo posuši zemlja.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya - jesi li sijala pomidore? Koliko njima treba da niknu? Moji se ne pojavljuju iz zemlje
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, neću više crnoglavca zimi držati u kući. Nije mu godio topli zrak. Misty, pčele (solitarne) ću probati dovesti u dvorište, ali iz onog prijevoda bi trebala imati Self krmače
Anaida, Bako, Otok - prijevodi su takvi da i bez znanja engleskog lakše shvatim izvorni tekst.
Triša, crnoglavac je od Vere uz tvoju pomoć stigao k meni. Ako mi pokus uspije ...
Antonija, sviđa ti se?
Korijenko, aubretija je stvarno super kad se jednom osjemeni. A sijanje: danas, sutra i 1.4. ujutro sije se cvijeće. Taj dan popodne i sve do 04.04. sije se zelenjava (biljke lista) - Šta mogu filozofirati! A?
Otok, meni su pomidori dosta brzo nikli. Natopila sam ih prije i zaljevala čajem od origana i kamilice . E sad da li zato ili zato što sam pratila dane za plod - tko to zna.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam strpljiva
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aubrieta je moj favorit. A što se tiče ostalog - pozorno pratim što se kod tebe dešava.. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja pogledala crnoglavca,sad će imati puno glavica
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aubretiu je i moj favorit ,prosle godine sam dobila sjeme i posijala,sad cekam da procvjeta,al nisam sigurna da je te boje,svejedno,samo nek cvjeta
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna je Aubretia.
Moja/tvoja kako tako, ali valjda će krenuti..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya magnolija je prekrasna, crnoglavac također...Aubertia je lijepo rascvjetana, a zvončike su zakon...Razmišljam da ih još kupim jer su lijepe i dekorativne a tako izdržljive i nezahtjevne...Tvoje - moje alstromerije proviruju u novom vrtu, znači da su žive....
|
|
sutra je novi dan
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam crnoglavca, kupila sam na pijaci.
Kako on voli, direktno sunce ili sjenu. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo kad ti meni nećeš da ja tebi pišem, u mom dnevniku sam pisala o crnoglavcu
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da ima puno posla u vrtu, ali javi se
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anči - ima li što novoga?
Nataly - nešto se dešava u vrtu, ali se ničemu posebno ne mogu veseliti jer sam jako malo truda uložila ove godine i nisam bdijela nad biljakam kao nekada. A ja uživam u rađanju i rastu biljčica.
Mali kaktus - rastu, rastu ...
gio, Lora, jagoda - aubretija je ove godine carica u mom dvorištu
smrckice, malo sam se pogubila. Tek sam jutros vidjela da si mi bila u vrtu. Skoro te češće vidim uživo
Koja si ti faca, pa zar si mislila da ti ja nebi dala crnoglavca? Smrckooooo .... grozna si!
Misty, tu sam ti ja, svako sam ti jutro u vrtu. Ne pišam, ali sam kraj tebe!
|
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto se događa u vrtu, ali već je viđeno. Repriza svih ovih godina:
malo mutno, ali se nazire:
detalji malo iz blizine
|
|
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ću ko i Toni .....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se ovo jako sviđa , makar i mutno .
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad je nešto tako krasno ne treba to mijenjati! A niti reprize nisu nikada identične!
Ovu sam sliku izdvojila radi iberisa, sve mi je draži, ali svaki kutak tvog vrta zaslužuje svaku pohvalu!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa šta ako je repriza. I dobri filmovi se gledaju više puta, a dobre knjige čitaju više puta. A prijatelji dolaze stalno.
|
|
Odgovori | Stranica <1 223224225226227 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |