Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 220221222223224 272> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Magnolija je
![]() Moja je sičušna,al jednog dana nadam se da će biti ko tvoja.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
magnolija ti je divna, a pogaca super!
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
strada ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 19 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 140 |
Hoya vidim da ti je magnolija prekokrasna pa me zanima imas li kakav savjet na koji nacin i cime je pognojiti? Moja je smjestena blizu loze pa me zanima da li je moguce da joj to smeta jer vec sigurno dvije ili tri god baci jedan cvjetak i to je to
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pogača je bila super, ja sam zadnji komadić pojela jučer!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Astromerijama posađena vani pa kako joj Bog da
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sarajka, pogača je meni više izazov za rad i lijepa oku.
Natali
![]() Smrcko, tvoja leđa lako će podnjeti moj "teret"
![]() Proljeće, ako misliš na temu pod sjugova1 - malo me je bilo tamo, ali sam zaista uživala
Saro, ako se sretnemo u Senju, donosim je!
Strada - dobro mi došla u posjete! Ispod moje magnolije rastu narcisi i nekoliko ruža, a u ovih zadnjih godina bacila sam nekoliko šaka gnojiva 15-15-15 kojeg vrlo rijetko bacim po vrtu sa cvijećem. A raste u jako slaboj zemlji koju vrlo rjetko i okopam.
Lilly, polako raste i bolje da je tako, Mi je već moramo obuzdavati.
E-nona - hvala na pohvalama
Triša, bit će još prilika. Reci B da ću mu uvijek sačuvati koju feticu!
Anči, ako se astromerie ne pojave - imaš PP
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
I ja sam tvoju / moju alstroemeriju posadila i iako je kod nas hladno mislim da joj to nebi smjelo naškoditi - jer kada može cijelu zimu izdržati u zemlji, onda će valjda i ovo malo hladnoće. Jako im se veselim jer mi je to jedan od tri cvijeta koje sam tek prošle godine upoznala i u koje sam se na prvi pogled zaljubila. Druga dva su adenium i dipladenija. |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
vrijednia nema šta sije se na veliko baš me zanima kad sve ozeleni
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga Hoya, magnolija ti je prekrasna! Pogača... pa to je nešto prekrasno i za oko i za pojesti! Ja sam je pojela u letu a kad na kraju više je nije bilo... sada vidim tko se je dočepao i spremio za sutra
![]() Poslikala sam one tvoje darove Alstroemerie predivno aranžirane i moram to pokazati svima! I to je djelo tvojih ruku, i to samo ti znaš i možeš!
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Naša kreativna Hoya lijepo nas je obdarila,lijepim pakiranjem cvijeta a uz to krasnim objašnjenjem,dobrom pogačom i lijepom slikom.....pa kud ćeš više!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Je Hoya, dobro si skužila!!!
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
kod tebe svega slastica, magnolije u cvatu....
![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Cimi i ja isto volim te cvjetove, ali mi dipladenija ne ide nikako. Ove dvoje na sreću lijepo napreduju.
Anči, a jesu ti rizomi bili debeljuškasti ili ...
Duda, ove godine mi je vrt u pravom smislu hobi - nekako nisam "rob" silnih želja i urednosti. To me do lani ubijalo.
Miro, vi ste se potrudili biti dobri domaćini pa sam i ja pokušala biti dio toga
Mikice - evo više su pogače i karpačo kojeg sam probala i - nema mu ravnoga.
Proljeće - a kad bi ti rekla da sam najveći dio "omiljenih" radila i uživala u njima
![]() Vilmač, od kad tebe nisam vidjela. Tako si me obradovala da bi najradje zapjevala jednu klapsku ...
|
|
|
|
![]() |
|
Da vam opisujem ili će slike same govoriti?!
Moji rasadnici:
![]() Pa moje maćuhice koje su u naravi urednije i raskošnije. Valjda nisu fotogenične:
![]() ![]() ![]() ![]() I jaglaci:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zvončike i carexi kupljeni:
![]() I lanjske (najviše smrckine):
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pa arabis (hvala korijenko)
![]() I onda aubretia:
![]() I za kraj prvi od svih mojih phloksića:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
divota u tebe prava! sve pršti od boja! hauchere su ti lijepe, one su sada uz kameliju moja preokupacija! jučer su mi stigle 3 koje san naručila u decori, one su mi lijepe i čini mi se jako dekorativne, nisam ih nikada u živo vidjela!
p.s. koralji su spremni, nadam se da ću ti ih poslati u ponedjeljak! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
krasnoooo
|
|
![]() |
|
Rizomi su bili debeljuškasti
![]() ![]() Kažu zahlađenje ovaj vikend kod nas
![]() Rasadnik ti je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Magnolija, pa pogača, pa maćuhice i svo ostalo bilje....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 220221222223224 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |