Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 220221222223224 272>
Korisnik
Poruka
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 22:24
Magnolija je smile120
Moja je sičušna,al jednog dana nadam se da će biti ko tvoja.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 08:50
magnolija ti je divna, a pogaca super!
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
strada View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje strada Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 10:21
Hoya vidim da ti je magnolija prekokrasna pa me zanima imas li kakav savjet na koji nacin i cime je pognojiti? Moja je smjestena blizu loze pa me zanima da li je moguce da joj to smeta jer vec sigurno dvije ili tri god baci jedan cvjetak i to je to smile43Inace je zaklonjena od vjetra i na suncanom je mjestu skoro cijeli dan..Zdrava je i svaku godinu baci listice (listopadna) ali cvijeta skoro nista nema..

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 10:26
Pogača je bila super, ja sam zadnji komadić pojela jučer!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 19:13
Astromerijama posađena vani  pa kako joj Bog da  smile64
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 19:35
Sarajka, pogača je meni više izazov za rad i lijepa oku.

Natali Thumbs%20Up

Smrcko, tvoja leđa lako će podnjeti moj "teret" LOL

Proljeće, ako misliš na temu pod sjugova1 - malo me je bilo tamo, ali sam zaista uživala

Saro, ako se sretnemo u Senju, donosim je!

Strada - dobro mi došla u posjete! Ispod moje magnolije rastu narcisi i nekoliko ruža, a u ovih zadnjih godina bacila sam nekoliko šaka gnojiva 15-15-15 kojeg vrlo rijetko bacim po vrtu sa cvijećem. A raste u jako slaboj zemlji koju vrlo rjetko i okopam.

Lilly, polako raste i bolje da je tako, Mi je već moramo obuzdavati.

E-nona - hvala na pohvalama

Triša, bit će još prilika. Reci B da ću mu uvijek sačuvati koju feticu!

Anči, ako se astromerie ne pojave - imaš PP Wink

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 20:20

I ja sam tvoju / moju alstroemeriju posadila i iako je kod nas hladno mislim da joj to nebi smjelo naškoditi - jer kada može cijelu zimu izdržati u zemlji, onda će valjda i ovo malo hladnoće.

Jako im se veselim jer mi je to jedan od tri cvijeta koje sam tek prošle godine upoznala i u koje sam se na prvi pogled zaljubila. Druga dva su adenium i dipladenija.

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 21:55
smile71  hoya  ti si jedno veliko smile72   pozdrav   smile78
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 22:04
vrijednia nema šta sije  se na veliko baš me zanima kad sve ozeleni Big%20smile magnolija je veličanstvena
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 00:46
Draga Hoya, magnolija ti je prekrasna! Pogača... pa to je nešto prekrasno i za oko i za pojesti! Ja sam je pojela u letu a kad na kraju više je nije bilo... sada vidim tko se je dočepao i spremio za sutra LOL No, srećom da imamo još susreta pa ćeš ponoviti, zar ne?
Poslikala sam one tvoje darove Alstroemerie predivno aranžirane i moram to pokazati svima! I to je djelo tvojih ruku, i to samo ti znaš i možeš!
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 08:00
Naša kreativna Hoya lijepo nas je obdarila,lijepim pakiranjem cvijeta a uz to krasnim objašnjenjem,dobrom pogačom i lijepom slikom.....pa kud ćeš više!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 13:59
Je Hoya, dobro si skužila!!!Smile Već dva dana ti rovim i kopam po omiljenim i uživam!!! Nema čega nema!!!! Ja uživam u tome...
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 14:45
kod tebe svega slastica, magnolije u cvatu....ClapClap
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 18:57
Cimi i ja isto volim te cvjetove, ali mi dipladenija ne ide nikako. Ove dvoje na sreću lijepo napreduju.

Anči, a jesu ti rizomi bili debeljuškasti ili ...

Duda, ove godine mi je vrt u pravom smislu hobi - nekako nisam "rob" silnih želja i urednosti. To me do lani ubijalo.

Miro, vi ste se potrudili biti dobri domaćini pa sam i ja pokušala biti dio toga

Mikice - evo više su pogače i karpačo kojeg sam probala i - nema mu ravnoga.

Proljeće - a kad bi ti rekla da sam najveći dio "omiljenih" radila i uživala u njima smile50
Vilmač, od kad tebe nisam vidjela. Tako si me obradovala da bi najradje zapjevala jednu klapsku ... 

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 19:00
Da vam opisujem ili će slike same govoriti?!
Moji rasadnici:
Pa moje maćuhice koje su u naravi urednije i raskošnije. Valjda nisu fotogenične:

I jaglaci:

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 19:07
Zvončike i carexi kupljeni:
I lanjske (najviše smrckine):

Pa arabis (hvala korijenko)

I onda aubretia:

I za kraj prvi od svih mojih phloksića:
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 20:16
divota u tebe prava! sve pršti od boja! hauchere su ti lijepe, one su sada uz kameliju moja preokupacija! jučer su mi stigle 3 koje san naručila u decori, one su mi lijepe i čini mi se jako dekorativne, nisam ih nikada u živo vidjela!
p.s. koralji su spremni, nadam se da ću ti ih poslati u ponedjeljak!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 21:01
krasnoooo
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 21:46
Rizomi su bili debeljuškasti Tongue ,i posadila sam ih na popodnevno sunčano mjesto Wink.
Kažu zahlađenje ovaj vikend kod nas Confused.

Rasadnik ti je smile55
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 22:04
Magnolija, pa pogača, pa maćuhice i svo ostalo bilje....

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 220221222223224 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.