Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 220221222223224 243> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cimi hvala njoj se i nadam...no ja i moja pamet bza sam za zaboraviti...i meni najvise na nju lici...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mogla bi biti zlatnica-solidago
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
ajama, hvala - na prvoj slikici je zlatnica, sama se rasijala daleko od matične po cvjetnjaku, pa nisam bila sigurna.
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Na drugoj slici bi mogao biti aster - zvjezdan.
|
|
![]() |
|
filo ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 8 |
Možete li mi reć za ovu biljčicu, raste često u dvorištima u gradu, hvala :)
![]() a ova je niknula kod bake još prije i raste kao nekakav grm/niže stabalce, ne znam kako izgleda ljeti a kako napokon malo uređujemo ne znam da li da ju maknemo ili ostavimo :) ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Filo, mislim da ti je na prvoj slici pakujac (Aquilegia). Ovo na drugoj slici ne poznam, ali izgleda vrlo zanimljivo. Nemoj micati dok ne procvjeta.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Filo, na drugoj slici je kalikantus.
|
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
Cimi, puno hvala.
![]() |
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mari da nije senecio vulgaris?
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
je, bravo natalija ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
nije do mene, bravo taib šarić - "atlas korova "
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
vidim da ce biti krasan cvijet ali koji'?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
a ovaj je bas lijepo zakorjenjen neznam ga...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
maleni puzavac je hedera - bršljan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 220221222223224 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |