Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 219220221222223 370> |
Korisnik | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moji, evo me napokon, nadam se da me nitko neće zvati dok ovo pišem. Kod mene je bilo ludo posljednje dve sedmice, u prosjeku nas je bilo od 8-10 na spavanju i jelu, osim gostiju u apartmanima. Ubola me osa i naotekao mi gležanj, morala sam piti antibiotike, u firmi izgorila trafostanica za sva tri hotela, možete zamisliti koja je to ludnica bila. I tako sada se malo smirilo, gosti otišli, uživam s mojim Rokom i sve ne mogu vjerovati koji mir i tišina po kući.
U vrtu je stanje relativno dobro, osim nekoliko pitara koje nisam zalila samo dva dana, stalno puše ili maestral ili bura, ali barem nema one sparine. Hvala vam svima što ste posjećivali moj vrt i uvijek kad zaljevam sjetim se dragih ljudi s ovog foruma, svima Evo jučer sam napokon uzela fotoaparat u ruke i slikala nekoliko slika po vrtu Procvala je moja prva orhideja, i sad vidim da uopće nije zahtjevna biljka, a prava je ljepotica Ruže cvatu još uvijek Bugenvilia je cvala na prošlogodišnjim granama, a sada je bacila nove izboje i oni cvatu Budleja je velika i puna cvjetova, treba stalno šišati ocvale onda bolje cvjeta Rudbekije Lantane Mjehurice su mi najbolji pokazatelj kad treba pod hitno zaliti, one se jednostavno objese kad je suho I za kraj, masline su urodile, ako ih ne napadne ona mušica bit će ulja |
|
život je more
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja napokon stigneš malo odmoriti
obožavam sličice tvog vrta i svaki puta mi se čini da sam prvi puta u njemu, jednostavno predivno |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan pogled na slike tvoje orhideje, bugica, ruže i u pozdini more su nešto najlješe što se može vidjeti i melem su za dušu....svaka čast draga moja kako uspiješ vrt održati tako veličanstvenim uz sav posao
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto najljepše u tvom vrtu su lantane.
Posijala sam sjemenke lantane i nikle su mi, ali mi slabo napreduju. Imaš kakav savjet za lantane, da malo potjeraju? |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lantana,tako si lijepo poslikala bugicu,bubleju,orhideju i naravno ruže,vjerujem da sad kad su gosti otišli možeš malo opustiti sa svojim unukom,lantane su također prelijepe,hvala kaj tu svoju ljepotu s nama velikodušno dijeliš
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago mi je da si dobro prošla što se tiče ose, to može biti opasno, čuvaj se kad zslijevaš, kukci idu na mokro, i oni su žedni
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za orhideju !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Orhideja je predivna,,spoj ruže i mora,bugica koja uvijek prkosi vrućini,sve blistavo i lipoNadam se da češ uskoro imati više vremena za nas,iako me veseli što nas turisti posjećuju
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve si poslikala sto volim,tako da sam uzivala...tebi i Roku
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dočekali smo opet miris mora i ljepotu tvojih cvjetića..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su ti krasne kao i uvijek, a još je važnije da si se napokon javila, da znamo da je sve u redu.
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jutros sam rano probudila prijatelje mog sina da mogu kao i prije uživati u svojim najdražim vrtovima. Mislila sam ljutit će se, ali oni mi skuhali kavu !
Teško mi je i zamisliti ljepši početak dana od ovog pogleda na tvoje cvijeće i more i još s kavicom
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sinoć sam gledala tvoje slike i baš kad sam mislila objaviti komentar, pojavila se nekakva greška...danas sam došla pokušati ponovo. Predivno je, okupano suncem, sve, baš sve je posebno... cvijeće, pogled na more...ah, sretnice! Treba li uopće komentar na Raj u kojem živiš?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lantana,što reći kakav komentar dati dostojan ove ljepote...
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno evo i tebe, doduše s ovim rasporedom nije ni čudo što te nema...
Maslina mi je definitivno broje jedan ovaj puta ! Uživaj draga u unuku, kratko je ljeto...A da pobjegneš malo na špancir, počinje jooooš malo ?! |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odmah sam te poslušala. Budleji sam išla skinuti ocvale cvjetove, a ono more pupoljaka samo čaka da krenu. E, baš ti hvala!
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lantana predivno cvijeće (kao i uvijek)
a ona tvoja prva orhideja kao da je rođena tu u tom kamenu i plavetnilu, savršeno se uklapa |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo sam se krivo izrazila: mislim da je to bio gadan ubod kad si trebala antibiotike, ali bilo bi još gore da te upiknuo stršljen, ne dao Bog, to je još sto puta gore ..a i tebe je zarazila ljepotica orhideja, pa baš je krasna |
|
Odgovori | Stranica <1 219220221222223 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |