Ljiljani - Lilium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 64> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovaj Ti je divan Silvestra, pravi ljepotan
![]() jel se meni to čini ili mu je tučak odrezan? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Teo nij e odrezan,takav je.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Pinus ljiljani su definitvno moja slabost i padam na njih ....svi su prekrasni i posebni, a tek boje
![]() Nemam šta drugo za reć nego ![]() Ja ipak na jesen moram nabavit čisto bijele...bijeli su bijeli... |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
i opet
![]() moram reć da mi slike izgledaju jako umjetnički baš zbog ovih kapi koje na ljiljanima...super izgleda.. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Pinus , ljiljani su ti predivni a pogotovo onaj tamno crveni !
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Pinus sve Ti je božanstveno.
![]() |
|
![]() |
|
Mom bi se ljiljanu uskoro trebala otvorit čahura, mislim da bude do kraja 6. mjeseca. Jedva čekam da posijam sjeme i da vidim dal bude kaj od toga...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Od svih možda su mi bijeli ipak najdraži..skupa s ostalima
![]() Silvestra ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ljiljani su vam prekrasni!Kod mene još uvijek cvjetaju samo azijati.Kasne ove godine svi,ali očekujem u ovih par dana da se otvore trubasti i poneki orijentalni..
Ovo je dupli,coctail twins. ![]() ![]() ![]() Netty's Pride ![]() /sezona%202011/DSCN5537.jpg"> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To,trenutno cvjeta kod mene.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
alisa predivni su i jako neobični
![]() Jedva čekam 9.mjesec da odem u nabavku po još ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Mislim da ću i ja nabaviti još nekoliko, sada ste me zarazili ljiljanima drugih boja.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
točno to milica
![]() Bijeloga moram nabaviti po svaku cijenu a kad vidim njihove šarene i žarke boje, morat ću se počastit i s takvima.. |
|
![]() |
|
Marinn ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 29 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 75 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
wow!!!
prekrasna boja, a koliko tek cvjetova ima... ![]() |
|
![]() |
|
slažem se natalija
Marinn ![]() |
|
![]() |
|
Marinn ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 29 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 75 |
Hvala lijepa! :)
Ja sam samo posadija lukovicu, prvu godinu je bija mali ljiljan, drugu godinu je narasta ogroman a treću su narasla dva (na slici)!!
|
|
![]() |
|
Divota od ljiljana ! ! !
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |